Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از مازندران؛ «علیرضا سعدی پور در سی و پنجمین اجلاس سراسری مدیران و روسای آموزش و پرورش، با تبریک به‌مناسبت اعیاد قربان و غدیر و  گرامی‌داشت یاد و نام همه شهدا، شهیدان فرهنگی و دانش‌آموز و ده هزار و چهارصد شهید استان مازندران، مهر ۱۴۰۰ را مهری سخت، بااهمیت و طاقت‌فرسا خواند و گفت: همه مدیران و روسای آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق باید خود را برای آن مهیا کنند همان‌گونه که مقام عالی وزارت تأکید کردند با توجه به شروع آموزش حضوری، توجه جدی در قالب برنامه‌ریزی کامل و جامع مورد نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: سال تحصیلی جدید را با کمک هم با رویکرد جدید آغاز خواهیم کرد اما انجام این مهم نیاز به برنامه‌ریزی دقیق دارد که مرجع و منبع این برنامه‌ها از طریق «پروژه مهر» که کارگروه‌ها و دبیرخانه‌های مختلفی را در خود جای داده، امکان‌پذیر است و می‌توانیم سال تحصیلی جدید را با رویکرد جدید آغاز کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران بر نقش و جایگاه معلم تأکید کرد و گفت: یکی از وظایف اصلی آموزش و پرورش توجه به مناطق کمترتوسعه‌یافته است. 
سعدی‌پور همچنین به آفات و آسیب‌های فردی و اجتماعی ناشی از آموزش مجازی اشاره کرد و گفت: این روزها اخبار انواع آسیب‌های اجتماعی در جامعه را می‌شنویم و حتماً باید مکانیسمی طراحی کنیم تا این آسیب‌ها در آموزش و پرورش با استفاده از ظرفیت مشاوران و خط تماس ۱۵۷۰ که رونمایی شد، به حداقل برسد.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندزان بر ضرورت اهتمام به فعالیت‌های پرورشی تأکید کرد و گفت: تربیت انسان تمام‌ساحتی که در سند تحول آمد، بدون توجه ویژه به امور و فعالیتهای پرورشی غیرممکن است و لازم است در سال جدید، فعالیت‌های پرورشی بازتعریف شود.
سعدی‌پور به دانش‌آموزان استعدادهای درخشان اشاره کرد و گفت: خوشبختانه استان مازندران در این بخش دستاوردهای بسیاری در کنکور و المپیادهای علمی داشته و لازم است برای این بخش نیز برنامه ویژه داشته باشیم تا شاهد افزایش این دستاوردها باشیم.   
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران به اداره مهد کودک‌ها که با تأیید رهبر معظم انقلاب به آموزش و پرورش واگذار شد پرداخت و گفت: برای هماهنگی و همکاری نزدیک و برای رسیدن به یک فهم مشترک در مدیریت بر مهدهای کودک هم لازم است برنامه ویژه داشته باشیم.
وی همچنین به سند ۲۰۳۰ اشاره کرد و گفت: تنها سند معتبری که در دستگاه تعلیم و تربیت منبع عمل است سند تحول بنیادین است.
سعدی‌پور به جایگاه مدرسه به‌عنوان مکانی هویت‌ساز اشاره و خاطرنشان کرد: مدرسه آیینه تمام‌نمای جامعه و جایگاه نخست رشد و تحول کشور است و بسیاری از آسیب‌های اجتماعی در مدارس کنترل می‌شوند و قانون‌گرایی، مهرورزی، کمک به همنوعان و بسیاری از فضایل در مدرسه ریل‌گذاری می‌شوند.

46

کد خبر 1539409

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان مازندران آموزش و پرورش سعدی پور آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۰۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای

سلمان محمدی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، از تلاش برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در استان نام برد و گفت : پس از گلایه مقام معظم رهبری از اجرایی‌نشدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مدارس، نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

 وی افزود: از مهر امسال ۵۰ درصد مدارس دولتی و ۵۰ درصد مدارس غیردولتی استان بر مبنای الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، کار تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان را آغاز خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه کیفیت بخشی به مدارس دولتی یکی از مهمترین اولویت‌های مجموعه آموزش و پرورش در استان خواهد بود، گفت: در تلاشیم تا با کیفیت بخشی به مدارس برای تعلیم و تربیت بهتر دانش‌آموزان تلاش کرده و در عین توجه به جنبه‌های تربیتی، در راستای بالا بردن معدل دانش‌آموزان هم برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی سپس با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

محمدی با بیان اینکه باید دانش‌آموزانی تربیت کنیم که در عین داشتن امید و نشاط مجهز به خردورزی باشند، افزود: امسال اهتمام بیشتری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی داریم.

وی اشاره‌ای هم به استخدامی‌های آموزش و پرورش در استان کرمانشاه داشت و گفت: سال گذشته قریب ۱۵۰۰ نفر پ یرفته شدند و امسال ۱۶۰۰ معلم از طریق آزمون استخدامی پذیرش خواهند شد که البته بگونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در فرآیند گزینش افرادی جذب شوند که شانیت معلمی را داشته باشند.

وی با بیان اینکه استان کرمانشاه ۳۷۰ هزار دانش‌آموز دارد، گفت: ۲۶ هزار فرهنگی متولی امر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان هستند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • روی «کیفیت بخشی به نظام آموزشی» و «تقویت مدارس دولتی» تمرکز داریم
  • ۳۶۰۰ معلم در اصفهان استخدام می‌شود/تخلیه ۴۲ مدرسه به دلیل فرونشست
  • صدور مجوز جذب ۳۰۰‌معلم برای مناطق محروم و صعب‌العبور در هرمزگان
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر