Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود شجره رئیس کمیسیون حقوق بشر اسلامی لندن با حجت الاسلام و المسلمین دکتر حمید شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر شهریاری در این دیدار به تشریح طرح مدل مفهومی معماری نوین وحدت اسلامی پرداخت و گفت: مجموعه اندیشه های امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری پیرامون وحدت جهان اسلام را به عنوان تئوری امت واحده اسلامی در یک مدل معماری شده منظمی ارائه کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه این مدل معماری جدید بر ۴ محور اساسی؛ پرهیز از اختلافات، همکاری در جهان اسلام، هم افزایی در جهان اسلام و تدین و اخلاق اسلامی استوار است، افزود: با دسترسی به این چهار محور امت واحده اسلامی محقق خواهد شد.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی افزود: من معتقدم امت واحده می تواند در ذیل چهارچوب و شاکله سیاسی کنونی جهان شکل بگیرد و یک اتحادیه ای تحت عنوان «اتحادیه کشورهای اسلامی» داشته باشیم که فراحاکمیتی باشد و بتواند امت واحده اسلامی را نمایندگی کند.
دکتر شهریاری در ادامه به کلان پروژه «جواد» اشاره کرد و گفت: کلان پروژه جواد شامل مجموعه اطلاعات پیرامون جهان اسلام است که توسط مسلمانان تولید می شود. این اطلاعات در بستری تجمیع می شود و هر کسی در هر نقطه ای از جهان که می خواهد اطلاعاتی پیرامون امت اسلامی بدست آورد می تواند با مراجعه به آن به اطلاعات مورد نظرش دسترسی پیدا کند که سایت ویکی وحدت یکی از ریز پروژه های این پروژه کلان است.
وی با بیان اینکه یکی دیگر از پروژه های مدنظر مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، پروژه «سعید» است، اظهار داشت: پروژه سعید؛ ایجاد شبکه های درهم تنیده و ارتباطاتی بین آحاد امت واحده است. ضروری است که امت واحده با یکدیگرارتباط داشته باشند و این ارتباط باید در بستر شبکه ای انجام گیرد که آن شبکه می تواند شبکه متکثری از همین شبکه های کوچکی باشد که امروز در جهان وجود دارد.    
وی افزود: یکی دیگر از پروژه های مجمع جهانی تقریب، پروژه ای است که در بستر پروژه سعید انجام می گیرد و آن پروژه «آی مسلم» است که در این بستر مجموعه ای از انواع کالا و خدمات در جهان اسلام قابل عرضه و تبادل است.   
مسعود شجره رئیس کمیسیون حقوق بشر اسلامی لندن نیز در این دیدار ضمن تشریح برخی برنامه های در حال اجرای آن مرکز، خواستار گسترش همکاری میان مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و کمیسیون حقوق بشر اسلامی لندن شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی کمیسیون حقوق بشر اسلامی لندن جهان اسلام امت واحده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۱۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی در مسجد جامع «کالپیتی»: امروز همگان حقوق فلسطینیان را مطالبه می‌کنند

به گزارش قدس آنلاین، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی عصر امروز چهارشنبه به وقت محلی، در ادامه برنامه‌های سفر یکروزه خود به سریلانکا، با حضور در مسجد جامع «کالپیتی» شهر کلمبو، ضمن دیدار و گفتگو با نمازگزاران، نماز مغرب را نیز در این مسجد اقامه کرد.

رئیس جمهور با ابراز خرسندی از حضور در جمع نمازگزاران مسجد جامع شهر کلمبو، اظهار امیدواری کرد مذاکرات صورت گرفته میان دو کشور به گسترش بیش از پیش روابط و همکاری‌های فیمابین منجر شود.

رئیسی طراحی و اجرای مجموعه سد، نیروگاه و تونل انتقال آب «اومااویا» از سوی شرکت‌های متخصص ایرانی را نماد همکاری‌های موفق دو کشور دانست و گفت: امیدواریم بهره‌برداری از این طرح‌ها افزایش رفاه مردم سریلانکا را در پی داشته باشد.

رئیس جمهور در ادامه وحدت و انسجام را نیاز ضروری و مهم امروز جهان اسلام دانست و گفت: دشمنان و در راس آنان آمریکا، با ایجاد گروهک‌های تروریستی مانند داعش به دنبال ایجاد ناامنی، کشتار و تفرقه در جهان اسلام هستند، بنابراین بسیار ضرورت دارد از هر اقدام و گفتاری که میان مسلمانان تفرقه ایجاد می‌کند، پرهیز شود.

رئیسی در ادامه ظالم و ستم بی‌سابقه رژیم صهیونیستی و کشتار و نسل‌کشی در غزه را نتیجه وجود اختلافات در امت اسلامی دانست و افزود: امام خمینی (ره) از ۴۵ سال پیش رژیم صهیونیستی را غده‌ای سرطانی برای امنیت منطقه دانسته و بر آزادی فلسطین به عنوان مسئله اول جهان اسلام تاکید کرده بود و امروز حقانیت این سخن امام راحل، بر همگان روشن شده است.

رئیس جمهور تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران دفاع از حقوق فلسطینیان را وظیفه همه مسلمانان و انسان‌های آزاده جهان می‌داند و معتقد است امروز حمایت از کسانی که از خانه، وطن، دین، ناموس و جان و عزت خود دفاع می‌کنند، شاخصی برای کشورهاست که آیا مدافع شرافت هستند، یا همراه شرارت؟

رئیسی خاطرنشان کرد: آمریکا مردم ایران را بابت دفاع از حق و عدالت مورد تحریم‌های ظالمانه قرار داد، اما جوانان ما تهدیدها را به فرصت تبدیل کردند و امروز ایران در همه حوزه‌ها در حال پیشرفت است. دشمن تلاش کرد پیشرفت ایران را متوقف کند، اما ملت ایران اراده کرد پیشرفت کند و در این جنگ اراده‌ها ملت ایران پیروز شد.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی به همه ما آموختند که رمز موفقیت توکل بر خدا و اعتماد به نفس و داشته‌های درونی است، گفت:‌ دشمنان برای متوقف کردن ملت ایران علاوه بر تحمیل ۸ سال جنگ به ما، تلاش کردند با ترور، انفجار، توطئه و فتنه‌های متعدد این مردم را از ادامه مسیرش منصرف کنند، اما موفق نشدند. امروز مقاومت و ایستادگی در مقابل نظام سلطه نه فقط مورد توجه نظام اسلامی ایران بلکه مورد توجه و اقبال همه جوان‌های منطقه است که معتقدند نباید تن به زیاده‌خواهی‌ها و مظالم نظام سلطه داد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • انتقاد دبیر کل حزب مجمع ایثارگران از حذف اندیشه و تصاویر امام
  • صیانت از شوراهای اسلامی شهر از وظایف اصلی است
  • رئیسی در مسجد جامع «کالپیتی»: امروز همگان حقوق فلسطینیان را مطالبه می‌کنند
  • رئیسی: امروز همگان حقوق فلسطینیان را مطالبه می‌کنند
  • تکلیف کمیسیون‌های فدراسیون دوومیدانی مشخص شد
  • برگزاری نشست کمیسیون‌ ورزشکاران و مربیان فدراسیون دوومیدانی
  • جریان مقاومت در مقیاس منطقه‌ای و جهانی فراگیر شده است
  • عقلانیت، معنویت و عدالت، سه ضلع تفکر شیعی هستند
  • دشمنان وحدت و تقریب امت اسلامی را هدف گرفته اند
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ لزوم وحدت و تقریب بین همه ادیان و مذاهب