Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل استاندارد استان تهران توضیحاتی درباره ماجرای وجود چسب زخم در بستنی دومینو ارائه کرد و گفت: در صورت مشاهده کالای غیر استاندارد یا جسم خارجی در یک کالا، نمونه باید فوراً برای رسیدگی به اداره استاندارد تحویل داده شود و در صورت مشاهده کالای بدون علامت استاندارد در یک فروشگاه نیز شهروندان باید با شماره ۱۵۱۷ تماس بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، اواخر تیرماه، یکی از مخاطبان ایسنا از خرید بستنی با برند دومینو شکایت داشت، چرا که در داخل آن چیزی شبیه چسب زخم پیدا کرده بود. انتشار این گزارش باعث شد اداره کل استاندارد استان تهران، نمونه را آزمایش و همچنین از خود تولید این کارخانه به صورت سرزده بازدید کند.

در این رابطه، محمودرضا طاهری، مدیر کل استاندارد تهران، در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: درپی انتشار گزارش خبری مبنی بر وجود جسم خارجی در یک بستنی دومینو، تیم کارشناسی به صورت سرزده از خطوط تولید بستنی دومینو بازدید و امکان وجود جسم خارجی در مرحله تولید و پس از آن را دقیقاً بررسی کرد. همچنین نمونه مذکور که پس از ۵ روز از انتشار خبر (۲۱تیرماه)، با پیگیری‌های مکرر توسط اداره‌کل دریافت شد، علی‌رغم اینکه بستنی در شرایطی که باز و آب‌شده بود، در محل آزمایشگاه اداره‌کل استاندارد استان تهران (۲۶ تیرماه) بررسی شد.

بر این اساس به گفته وی با توجه به خطوط تولید تمام اتوماتیک و تحت کنترل شرکت دومینو، احتمال وجود جسم خارجی در مراحل تولید، تقریباً غیرممکن است. همچنین با بررسی نمونه شاکی در محل آزمایشگاه، مشخص شد چسب زخم در کالای تولیدی وجود نداشته، بلکه نوار کاغذی با ابعاد ۴*۱ سانتی‌متر، در نمونه در تماس با  چوب بستنی بوده است که چون نمونه دیر تحویل داده شده و به علت دفرم شدن بستنی، نمی‌توان به طور قطعی گفت جسم خارجی پس از تولید وارد محصول شده یا در حین تولید.

وی با تاکید براینکه شهروندان باید پس از مشاهده هرگونه موردی با ارایه شکایت به این اداره‌ کل که مطابق ماده ۱۴ و ۴۵ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد حامی حقوق مصرف‌کننده است، مراتب را پیگیری کنند، تصریح کرد: البته مصرف کننده به محض مشاهده کالای غیراستاندارد و مشاهده جسم خارجی در یک کالا سریع آن را به اداره کل استاندارد تحویل دهند تا مشخص شود جسم خارجی حین تولید وارد محصول شده یا بعد از آن فردی بسته بندی را باز کرده و جسم را وارد کرده است که قبلا هم شاهد این موارد بودیم. واحد رسیدگی به شکایات که زیرمجموعه واحد حقوقی است نمونه را از شاکی تحویل و فرم شکایت هم در اختیار او قرار می‌دهد.

طاهری درباره سامانه تلفنی ۱۵۱۷ دریافت شکایت نیز گفت: این سامانه مربوط به زمانی است که فردی در فروشگاهی کالای بدون نشان استاندارد می‌بیند که می‌تواند از طریق این تلفن آدرس آن را به استاندارد اعلام کند.

مدیر کل استاندارد تهران ضمن توصیه به واحد دومینو برای اعمال دقت بیشتر در فرایند تولید، تصریح کرد: برای جلوگیری از تشویش اذهان عمومی، شهروندان و خبرگزاری‌ها باید هرگونه مشکل در کالاهای مشمول رعایت استاندارد اجباری  را به اداره‌کل استاندارد گزارش دهند و بدون انجام آزمون‌های مربوطه از هرگونه اظهارنظر و اعلام آن خودداری کنند. اداره کل استاندارد هم باید از مشتری و هم از تولیدکننده دارای نشان استاندارد حمایت کند که این مسئله وابسته به آزمایش نمونه است تا قضاوت درست انجام شود.

گفتنی است که اداره کل استاندارد استان  تهران در پونک، بلوار سردار جنگل، انتهای خیابان بهار غربی، میدان استاندارد واقع شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بستنی استاندارد اداره کل استاندارد کل استاندارد استان جسم خارجی چسب زخم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۲۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای ترخیص روغن‌های آلوده به سموم چیست؟

 

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، اخیرا انتشار خبر توزیع بیش از ۴۷ هزار تن روغن آلوده و مسموم و تاریخ گذشته در برخی از رسانه‌ها جنجال به پا کرده است. براساس ادعای برخی رسانه‌ها، با وجود تأکید صریح سازمان غذا و دارو مبنی بر مسمومیت روغن‌ها به سموم کشاورزی و آفت‌کش‌ها و تاریخ مصرف گذشته بودن روغن‌ها، دستور ترخیص بیش از ۴۷ هزار تن از آن‌ها و توزیع در کشور صادر شده است.

یوسف صادقیان مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه این میزان روغن خام آفتابگردان در سال ۱۴۰۰ وارد کشور شده است، اظهار کرد: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نسبت به نمونه‌برداری و آنالیز این روغن در آن زمان اقدام کرده است که به دلیل مغایرت در باقیمانده سموم دفع آفات نباتی، این محموله نتوانست مجوز ترخیص اخذ کند.

 وی افزود: واردکننده این روغن درخواست نمونه‌برداری مجدد را ارائه کرد که با توجه به اینکه کالا یک کالای استراتژیک بود، سازمان غذا و دارو با این درخواست موافقت کرد و آزمایش‌ها مجدداً تکرار شد. ۳ مرحله نمونه‌برداری و ۵ بار آزمایش انجام شد و در همه موارد نمونه‌برداری، عدم انطباق در باقیمانده سموم دفع آفات محرز شد.

مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بیان کرد: در همین راستا هم به صاحب کالا و هم به معاونت غذا و داروی هرمزگان عدم ترخیص و لزوم مرجوع کردن آن ابلاغ شد.

وی افزود: این آزمایش‌ها هم در آزمایشگاه‌های معاونت غذا و داروی هرمزگان و هم در آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو به عنوان معتبرترین آزمایشگاه کشوری در حوزه غذا انجام شده، بنابراین اعلام می‌کنیم این محموله روغن از نظر سازمان غذا و دارو امکان ترخیص و مصرف ندارد و اقدامات قانونی نیز توسط مرجع قضایی در دست اقدام است تا این کالا مرجوع شود.

دیگر خبرها

  • چرا خارجی خریدیم؟ / شهرداری تهران توجیه می کند یا توهین؟
  • ماجرای ترخیص روغن‌های آلوده به سموم چیست؟
  • شکایت رئیس دیوان از رای هییت تخصصی درباره کالای ورود ممنوع
  • داروی ایرانی SMA به مرحله ارزیابی کیفی رسید
  • تجهیزات بازی پارک‌های کرمانشاه چقدر استاندارد است؟
  • سیاستگذار در تله خودساخته
  • شناسایی سه واحد متخلف توزیع عمده قطعات خودرو غیراستاندارد
  • ماجرای رسوب ۱۰۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی در بندرعباس
  • احتمال عرضه داروی ایرانی SMA در خرداد
  • ساختمان بستنی پاک، انبار خانه کارگر و بیمارستان بوعلی؛ پلاسکوهای آتی شهر تهران