Web Analytics Made Easy - Statcounter

درمانگاه خیریه شبانه‌روزی امام صادق(ع) قم به عنوان یکی از بزرگترین و جامع ترین مراکز درمانی غیر بیمارستانی ایران وابسته به دفتر آیت الله العظمی سیستانی، سالانه به بیش از ٣۶٠ هزار بیمار در رشته های مختلف، خدمات درمانی تخصصی با پائین ترین تعرفه خیریه ارائه می دهد.

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، مدیر درمانگاه خیریه امام صادق(ع) در گفتگو با خبرنگاران با بیان این مطلب گفت:این درمانگاه با همت نماینده و ریاست دفتر آیت اللّه العظمی سیستانی ، آیت الله حاج سید جواد شهرستانی در سال ٧٨ با بهره گیری از ده‌ها نفر کادر پزشکی و پیراپزشکی و تجهیزات مناسب در صفائیه قم در ساختمانی استیجاری آغاز به کار نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با عنایت به نّیت خیر مؤسس  و هیأت امناء و در جهت اهداف خیرخواهانه ،پس از ١٨ ماه با افزایش واحدها و بخشها و امکانات تخصصی،درمانگاه به منطقه محروم نیروگاه قم منتقل و در ساختمان بسیار مجهز و استانداردی که با ۴ هزار متر مربع مساحت در پنج طبقه ساخته شده و  در حال حاضر به عنوان یکی از بزرگترین و جامع ترین مراکز درمانی غیر بیمارستانی ایران مطرح می باشد به فعالیت خود ادامه  می دهد.

به گفته مدیر درمانگاه اکنون در این مرکز با بهره گیری از تجارب و همکاری ٢٠٠ کادر پزشکی و پیراپزشکی و جمعا ٢۵٠ نفر پرسنل ضمن افزایش تعداد مراجعین به ٣۶٠ هزار مراجعه سالیانه در کلیه واحدها و بخش ها با افزایش کیفیت و کارایی،افتخار بزرگی نصیب این مرکز خیریه گردید تا مکررا و به تناوب به عنوان«درمانگاه نمونه استانی»از طرف«دانشگاه علوم پزشکی»و کلیه«سازمانهای بیمه گر»استان قم معرفی وبا تعرفه های کاملا خیریه در خدمت کلیه مراجعین باشد.

وی در ادامه به برخی واحدها و بخشهای مهم درمانگاه اشاره کرد و آنها را به شرح زیر بر شمرد: انواع ویزیت سرپایی تخصصی و فوق تخصصی ارتوپدی،گوش حلق و بینی،چشم،زنان و زایمان،جراح کلیه ومجاری ادراری،جراح عمومی،قلب،پوست،جراح اعصاب، داخلی اعصاب و روانپزشکی،طب فیزیکی و توان بخشی،داخلی،کودکان ، دندانپزشکی،دندانسازی ولابراتوار دندانی با استفاده ۴ یونیت مجهَز و چندین دندانپزشک آقا و خانم ، پزشک عمومی و اورژانس شبانه روزی.

وی با ابراز اینکه از ابتدای شروع کرونا تا اوایل مرداد١۴٠٠  بیش از ١۵ هزار سی تی اسکن کرونا دراین مرکز با تخفیف بیش از ١٧ میلیاردریالی برای کمک به تشخیص و درمان کرونا جهت مراجعین انجام شده است، بخش‌ها و خدمات پاراکلینیکی درمانگاه را به این ترتیب ذکر کرد:مرکز تصویر برداری پزشکی نور(وابسته به درمانگاه) که شامل ام آی آر١/۵تسلای زیمنس، سی تی اسکن، سونوگرافی سه بعدی ،  ماموگرافی رادیولوژی دیجیتال و رادیولوژی  دندان،  سنجش تراکم استخوان می باشد.همچنین سایر واحدهای پاراکلینیک شامل آزمایشگاه وپاتولوژی،  فیزیوتراپی اکوی قلب ،نوارمغز،نوار عصب وعضله و اندوسکوپی، ترک اعتیاد ، مشاوره (ژنتیک ،تغذیه ،روان شناسی ودیابت) کاردرمانی، گفتاردرمانی، شنوایی سنجی، بینایی سنجی وعینک سازی، مامایی، جراحی سرپایی،تزریقات ،پانسمان، نوار قلب و ...شبانه روزی است.

وی گفت: در این مرکز خیریه همچنین خدمات مددکاری شامل مددکاری۶۵٠ پرونده سالمندان و مددجویان بهزیستی، همکاری تنگاتنگ با انجمن صرع، همکاری با سازمان بهزیستی در جهت خدمات پیشگیری از اعتیاد(پایگاه محله سالم و پایگاه سلامت اجتماعی)و...، فعالیت های آموزشی شامل برگزاری کلاس های چگونه زیستن توسط اساتید مجرب، برگزاری کلاس های آموزشی دیابت، برگزاری کلاس مشاوره تغذیه و...، همکاری با انجمن اطفال،انجمن فیزیوتراپی،سازمان های بیمه و... در جهت برگزاری جلسات یا کلاس های آموزشی صورت می پذیرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: درمانگاه کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۴۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجازه ندهید حتی یک کودک از تحصیل جا بماند

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: تمام موسسات خیریه استان فارس نباید اجازه دهند در شهر، روستا و یا در سطح محلات یک کودک به دلیل فقر از تحصیل جا بماند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، حبیب آسوده امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در آئین نکوداشت و تجلیل از از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری استان فارس اظهار کرد: در هنگام نام بردن از کمیته امداد نه تنها یک نهاد و سازمان خاص در نظام مد نظر است بلکه فرمان تأسیس یک نظام مردم پایه که کنار هم قرار بگیرند و محرومین را فراموش نکنند، مطرح است.

وی افزود: کمیته امداد مبتنی بر موضوع یک نهاد مردمی و برخواسته از مردم و در خدمت به مردم شکل گرفته است.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) به هدف برگزاری این آئین اشاره و تصریح کرد: بیست و مین آئین تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری با دو هدف اساسی تجلیل و تکریم نیکوکاران و مؤسسات خیریه و هدف دوم در راستای ترغیب مردم به مشارکت در امور خیر برگزار می‌شود.

آسوده با اشاره به اینکه هیچ دولتی بدون مشارکت مردم، توسعه پذیر نیست، تاکید کرد: هم مردم، هم خیرین و هم مسئولین باید بدانند بدون همگرایی میان دولت‌ها و گروه‌های مرجع، توسعه شکل نمی‌گیرد.

وی ادامه داد: در استان فارس باید شش موضوع با همفکری همه ریشه کن شود و این موضوع اتفاق نیافتد که در این استان کودکی به دلیل فقر تحصیلی از استعدادی که خداوند به او داده است، از تحصیل باز بماند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) در این آئین از تمام مؤسسات خیریه استان فارس درخواست کرد که اجازه ندهند در شهر، روستا و یا در سطح محلات یک کودک به دلیل فقر از تحصیل جا بماند.

آسوده اضافه کرد: در برگزاری این آئین در سال آینده، در استان فارس باید این گزارش به مردم ارائه شود که ترک و فقر تحصیلی دانش آموزان کم شده است.

وی در ادامه سخنان خود به موضوع ازدواج اشاره کرد و افزود: ازدواج و فرزند آوری و جمعیت تنها یک موضوع است. این در حالی است که نشاط اجتماعی، کاهش آسیب‌های اجتماعی و مباحث فردی و اجتماعی را باید مد نظر داشت.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه دولت گام‌های مؤثری در موضوع ازدواج برداشته است، اظهار کرد: مردم هم باید در این عرصه حضور یابند.

آسوده ابراز امیدواری کرد: به ازدواج آسان جوانان استان فارس کمک شود و گفتمان سازی برای ساده گرفتن در ازدواج با استفاده از ظرفیت گروه‌های مردم محلات و ترویج زندگی ساده صورت گیرد.

وی خاطر نشان کرد: این موضوع را باور داریم که در حوزه مسکن هزینه آن بسیار سنگین است، اما مردم استان فارس بسیار خیر هستند. لذا خیرین اگر در این حوزه پای کار باشند یک کار خیر ماندگار رقم می‌خورد.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) اظهار کرد: استان فارس قطب پزشکی و سلامت است. اما درد درمان در کنار درد فقر، درد مضاعف و سختی است.

آسوده ادامه داد: در آسیب‌های اجتماعی همچون طلاق و اعتیاد که به جامعه و نظام جامعه آسیب می‌زند مردم و گروه‌های مردمی باید به میدان بیایند تا دشمن نتواند از این فرصت استفاده کند و ذهن مردم را منحرف کند و در اینجا افسران مردمی خیر و احسان هستند که می‌توانند با اعتمادی که مردم به آنها دارند در کنار فعالیت‌های خیرخواهانه موضوعات آسیب‌های اجتماعی را پیگیری و رفع کنند.

با استفاده از ظرفیت مجموعه‌های خیریه امکان خدمت گذاری شایسته به جامعه هدف وجود دارد

در ادامه این مراسم همچنین مرتضی موصلی مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) در سخنانی اظهار کرد: یکی از شاخصه‌های استان فارس وجود خیران و نیکوکارانی است که در حوزه‌های مختلف استان فعالیت دارند و کارکردهای ارزشمندی دارند.

وی افزود: این همایش در جهت هم افزایی ظرفیت‌های استان در جهت توسعه عدالت اجتماعی و خدمت گذاری به جامعه اسلامی برگزار شد.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) تصریح کرد: این مراسم با حضور ۵۰۰ مؤسسه، مرکز نیکوکاری و گروه جهادی برگزار شد تا در راستای تحقق شعار سال با مشارکت مردم، زمینه‌ای فراهم شود تا در خدمت به جامعه اسلامی و خانواده‌هایی که به هر دلیل در شرایط اقتصادی ضعیف‌تر هستند بتوانیم عملکرد بهتری را داشته باشیم.

موصلی ابراز امیدواری کرد: اگر از ظرفیت تمام مجموعه‌های خیریه و احسان پای کار بیایند امکان خدمت گذاری شایسته به جامعه هدف در همه حوزه‌ها وجود خواهد داشت.

وی ادامه داد: بخش قابل توجهی از خدماتی که در سال گذشته در خدمت گزاری به جامعه هدف ما در سطح استان صورت گرفت مرهوم کمک‌های خیرین و مجموعه نیکوکاران بود. این در حالی است که بیش از ۴۵۰ هزار نیکوکار حقیقی در مجموع امداد امام خمینی (ره) مشارکت دارند و بیش از ۴۴۰ مرکز نیکوکاری در این حوزه فعال هستند.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به فعالیت ۴۰۰ مؤسسه خیریه و تعداد قابل توجهی از گروه‌های جهادی که تلاش آنها معطوف به خدمت جامعه هدف است، افزود: بر این باوریم که ۳۰ درصد از منابع سال گذشته که در بخش‌های ازدواج، مسکن نیازمندان و تحصیل انجام شد با کمک خیرین و نیکوکاران استان فارس بود.

کد خبر 747630

دیگر خبرها

  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • تجلیل از خیران همراه کمیته امداد در فارس
  • آغاز واکسیناسیون حجاج البرزی
  • خبر‌هایی از برگزاری جشنواره خیریه غذا در بیمارستان کوثر سمنان
  • لزوم ارتقاء مرکز جامع سلامت اشترینان به بیمارستان
  • اجازه ندهید حتی یک کودک از تحصیل جا بماند
  • کمک فوری/ حال این دو مادر بیمار خوب نیست
  • لبخند سه بیمار نیازمند به پیوند در شیراز
  • ارسال ۳۰ اثر ادبی به کنگره ملی امام‌زادگان محروق(ع) نیشابور
  • راه اندازی نخستین درمانگاه تخصصی بچه های اوتیسم تا مهرماه