Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از مجموعه‌هایی که بیشترین تعداد مبتلا به بیماری کرونا را داشت امروز اقدام به واکسیناسیون نیروهای خود کرد. خبرگزاری میزان_با شیوع بیماری کرونا در شهر تهران بسیاری از رانندگان حمل و نقل عمومی درگیر این بیماری منحوس شدند، یکی از مجموعه‌هایی به شدت در خطر گرفتاری بیماری کرونا قرار دارد رانندگانی هستند که در اتوبوسرانی فعالیت دارند، تا قبل از کرونا آمار مسافران اتوبوس‌های شهر تهران به حدود یک میلیون و هشتصد هزار نفر در روز میرسید، ولی اکنون از ترس ابتلا به کرونا و اجرای محدودیت‌های تردد به گفته مدیران شهری، مسافران آمارشان میانگین ۵۰۰ هزار نفر در طول روز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتوبوسرانی تهران با حدود ۵۵۰۰ نیرو در بخش عمومی و خصوصی فعال است و هر چند در شرایط کرونا آمار مسافران کاهش یافته، ولی یکی از پایه‌های اصلی حمل و نقل عمومی در پایتخت محسوب میشود که باید هرچه سریعتر در زمینه واکسیناسیون آن‌ها اقدامات لازم صورت می‌گرفت.
آغاز واکسیناسیون رانندگان تاکسی و اتوبوس
سرانجام و با پیگیری‌های مدیریت شهری و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران فرآیند واکسیناسیون رانندگان هر دو بخش عمومی و خصوصی شرکت واحد از امروز صبح آغاز شد، از همان ابتدا ورودی مرکز واکسیناسیون صف بلندی تشکیل شده بود که آماده بودند تا واکسن کرونا را دریافت کنند، از همان ابتدا با حجم عظیمی از جمعیت رو به رو شدیم، از همان ابتدا نیرو‌های شرکت واحد سعی کردند تا نفر به نفر را به داخل هدایت کنند، در یک سوله بزرگ صندلی‌ها به ترتیب چیده شده است و رانندگان به ترتیب روی صندلی‌های مراجعه می‌نشینند تا واکسینه شوند.
دریافت واکسن
سالن بزرگی که بخش به بخش تقسیم شده بود تا افراد با سرعت بالاتری واکسینه شده از راهروی دیگری خارج شوند، اسم‌ها در سامانه مخصوص دریافت واکسن توسط نیرو‌های بهداشت ثبت شده و افراد واکسن را دریافت می‌کردند، یکی از رانندگان در گفتگو با ما گفت: روزانه با افراد زیادی در ارتباط هستیم و مسافران زیادی هستند که جا به جا می‌شوند؛ او در ادامه گفت: چند نفر از همکارانم به کرونا مبتلا شدند و کارشان به بیمارستان کشید و امروز آمدیم تا واکسن کرونا را دریافت کنیم.
مرکزی که در مدت ۴۸ ساعت آماده شد
در همین حال شاکری نماینده دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفتگو با خبرنگار میزان در مورد واکسیناسیون رانندگان اتوبوس شهرداری تهران اظهار کرد: این مجموعه در مدت ۴۸ ساعت برپا شد و تمام رانندگان تاکسی و اتوبوسرانی را در کل تهران پوشش خواهد داد.
وی افزود: تامین واکسن و کلیه کار‌های فنی توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شده است و امروز اولین روزی است که فعالیت می‌کند و امیدواریم روزی هزار نفر واکسن دریافت کنند.
شاکری ادامه داد: پیشبینی می‌کنیم در مدت دو ماه واکسیناسیون رانندگان حمل و نقل درون شهری تهران به صورت کامل انجام شود.
هوای گرم صدای رانندگان را درآورد
کمی بعد معاون حمل و نقل شهرداری تهران وارد محل برگزاری پروژه شد و ازواکسیناسیون رانندگان بازدید کرد، نکته قابل توجه این بازدید این بود که بسیاری از رانندگان از صف طولانی اعتراض کردند، سالن واکسیناسیون رانندگان هوای نسبتا گرمی داشت بعد از گذشت چند ساعت بسیاری بیرون از سالن در هوای گرم منتظر بودند که بلافاصله پس از دیدن معاون شهردار تهران نسبت به روند واکسیناسیون و تاخیر آن اعتراض کردند که معاون شهردار تهران نیز خواستار پیگیری شد.
واکسیناسیون در عرض ۲۰ روز
محمود ترفع مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی در گفت‌و‌گویی با اشاره به آغاز واکسیناسیون رانندگان شرکت واحد در صبح امروز گفت: به طور مثال در یک مرکز طی هر شیفت کاری در هر خط ۱۵۰ نفر واکسینه می‌شوند. اگر واکسن به اندازه کافی تامین شود می‌توانیم تعداد بیشتری را واکسینه کنیم.
ترفع افزود: با توجه به اینکه رانندگان در سطح شهر مشغول به کار هستند، یک مرتبه نمی‌توان خطوط را تخلیه کرد و شرکت واحد اتوبوسرانی پیش بینی کرده است که طی مدت ۲۰ روز رانندگان واکسینه شوند.
مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی گفت که از ظرفیت مرکز واکسیناسیون رانندگان اتوبوس برای واکسینه کردن رانندگان تاکسی نیز استفاده می‌شود.
او در پاسخ به این سوال که آیا تنها رانندگان واکسینه می‌شوند؟ گفت: در گام اول فقط راننده‌ها واکسینه می‌شوند، اما امیدواریم بتوانیم عوامل نظارتی در سطح شهر یا عواملی که در خطوط تندرو نظارت بر ثبت کار می‌کنند و با تعداد زیادی مسافر در ارتباط هستند را در گام بعدی واکسینه کنیم.
ترفع درباره آخرین آمار ابتلا به کرونا در شرکت واحد گفت: متوسط ابتلای روزانه به حدود ۴۰ نفر رسیده بود، اما با موج جدید و بروز سویه‌های جدید به حدود ۱۳۰ نفر در روز رسیده است. امیدواریم با این واکسیناسیون پیک بیماری در بین پرسنل شرکت واحد فروکش کند.
انتهای پیام/ برچسب ها: شورای شهر شهرداری تهران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شورای شهر شهرداری تهران واکسیناسیون رانندگان شرکت واحد حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۵۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟

گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، با شیوع بیماری کرونا بسیاری از ایرانی‌ها به دنبال واکسن کرونا بودند در این میان چند مدل واکسن در کشور وارد و توزیع شد، در این میان یکی از واکسن‌هایی که بسیاری از مردم ایران استفاده کردند آسترازنکا بود، در این میان از همان ابتدایی که واکسن آسترازنکا وارد کشور شد نظریه‌های مختلفی در مورد این واکسن در نشریه‌های مختلف منتشر می‌شد که قطعا واکسن آسترازنکا دارایی عوارضی است که می‌تواند به بدن گیرنده واکسن آسیب جدی وارد کند.

آسترازنکا چه نوع واکسنی است؟

واکسن آسترازنکا یک واکسن کووید ۱۹ است که توسط دانشگاه آکسفورد و شرکت آسترازنکا توسعه داده شده و از طریق عضلانی تزریق می‌شود. این واکسن، با استفاده از آدنو ویروس ChAdOx۱ شامپانزه به عنوان ناقل ویروسی ساخته شده‌است. این واکسن از دسامبر سال ۲۰۲۰، در حال انجام تحقیقات بالینی فاز III بوده‌است.

واکسن آسترازنکا، به‌صورت دو دوز نیم میلی‌لیتری در عضله دالی بازو، در افراد بالای ۱۸ سال، تزریق می‌شود. دوز دوم نیز پس از ۶ تا ۱۲ هفته از دوز نخست، تزریق می‌شود. اثربخشی این واکسن در پیشگیری از ابتلا به موارد حاد کووید ۱۹، پس از ۲۲ روز از تزریق دوز اول، معادل ۷۶ درصد و اثربخشی آن پس از تزریق دوم، به ۸۱ درصد می‌رسد.

اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون

شرکت داروسازی آسترازنکا اعتراف کرد واکسن کووید ۱۹ که با نام «کووید شیلد» عرضه شده بود، ممکن است به عوارض جانبی نادری از جمله لخته شدن خون و تعدادپلاکت‌های کم منجر شود.

واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در ۱۵۰ کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن ۶۰ تا ۸۰ درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است، اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود ۵۰ قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار ۱۰۰ میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی‌تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد، اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می‌شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت‌های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در ۲۰۲۳ میلادی مبنی بر این است که قبول نمی‌کند TTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

باید نگران واکسن آسترازنکا بود؟

در همین زمینه آمیتیس رمضانی متخصص بیماری‌های عفونی در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری آنا در مورد عوارض واکسن آسترازنکا اظهار کرد: این واکسن از جمله واکسن‌هایی است که بر پایه وکتور و آدونا ویروس به شمار می‌رود که غیر فعال است و نسبت به سایر واکسن‌ها عوارض بیشتری دارد.

وی افزود: واکسن‌های برپایه وکتور عوارض بیشتری نسبت به سایر واکسن‌ها دارند و باید حداقل تا ۱۰ سال مورد ارزیابی قرار بگیرد، اما با توجه به شرایط پاندمی کرونا بسیاری از واکسن‌ها خیلی زودتر وارد بازار شدند.

اکثر واکسن‌ها دارای عوارض هستند

این متخصص بیماری‌های عفونی ادامه داد: در نهایت برخی از واکسن‌های کووید ۱۹ باید بگیم دارای برخی عوارض خفیف یا بیشتر هستند؛ البته بیشتر واکسن ساز‌های داخلی عوارض واکسن را بررسی می‌کنند و افرادی که این واکسن هارا دریافت کردند باید مورد ارزیابی قرار بگیرند برای مثال واکسن پاستور از جمله واکسن‌هایی است که مورد ارزیابی پس از دریافت قرار می‌گیرند.

وی در مورد ایجاد لخته خون توسط واکسن گفت: احتمال ایجاد لخته‌ی خون برای همه‌ی افراد وجود دارد، اما بسیار بسیار کم بوده و حدود یک در ۱۰۰ هزار نفر این عارضه خود را نشان می‌دهد که این عارضه نیز اغلب در زنان در سن باروری شایع است مخصوصا زنانی که از دارو‌های ضد بارداری استفاده می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است / قرارداد با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است/قرارداد اتوبوسرانی با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم
  • آخرین وضعیت معابر پایتخت در روز پنجشنبه
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • سرویس دهی ناوگان اتوبوسرانی تبریز به تماشاگران تراکتور – استقلال
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی تهران
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما زودتر آغاز شود