Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین ؛ امروز ششم مردادماه 1400 چهارمین عرضه اولیه فرابورس ایران در سال جاری انجام شد و طی آن 15 درصد از سهام شرکت سرمایه‌گذاری هامون صبا در نماد «وهامون» در بازار اول فرابورس عرضه و هر سهم این شرکت 1902 ریال کشف قیمت شد.

به گزارش مدیریت ارتباطات فرابورس ایران، در عرضه اولیه سهام شرکت سرمایه‌گذاری هامون صبا در حالی 2 میلیون و 654 هزار و 258 کد سهامداری مشارکت کردند که به هر یک از 2 میلیون و 635 هزار و 801 کد حقیقی و حقوقی، حداکثر 161 سهم تخصیص پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عرضه اولیه وهامون شرکت کارگزاری صباتامین به عنوان مدیر عرضه و شرکت‌های «گروه مدیریت ارزش سرمایه صندوق بازنشستگی کشوری» و «سرمایه گذاری و خدمات مدیریت صندوق بازنشستگی کشوری» به عنوان متعهدین خرید نقش‌آفرینی کردند.

خریداران امروز «وهامون» بیمه می‌شوند

همچنین بنا به اعلام شرکت، به خریداران عرضه اولیه سهام «وهامون» به تعداد تخصیص سهام در روز عرضه اولیه، اوراق اختیار فروش تبعی این سهام به دارایی آنها افزوده خواهد شد.

نگاهی به پرتفوی سرمایه‌گذاری هامون صبا

هفته گذشته مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری هامون صبا در نشست خبری «یک دیدار، یک عرضه» وجه تمایز «وهامون»را با سایر شرکت‌های سرمایه‌گذاری، پرتفوی متنوع آن دانسته و گفته بود: پرتفوی سرمایه‌گذاری این شرکت طی سه سال اخیر به طور متوسط بازدهی 144 درصدی را کسب کرده و این رقم به طور میانگین 10 درصد بالاتر از بازدهی شاخص کل طی این مدت بوده است.

محسن صادقی سرمایه این شرکت را 300 میلیارد تومان اعلام کرده و گفت: 18 درصد از پرتفوی شرکت با توجه به بررسی‌های صورت‌گرفته از صنعت فلزات اساسی بوده و 17.5 درصد در صنعت محصولات شیمیایی، 13 درصد در صنعت بانک‌ها و موسسات اعتباری، 9.5 درصد در استخراج کانه‌های فلزی، حدود 6 درصد در شرکت‌های چند رشته‌ای، 5 درصد در صنعت دارویی و حدود 3 درصد در صنعت فرآورده‌های نفتی قرار دارد.

گفتنی است عرضه اولیه روز جاری چهارمین عرضه اولیه فرابورس به روش ثبت سفارش در سال 1400 بوده و پیش از این بخشی از سهام سه شرکت گسترش صنایع روی ایرانیان در نماد فگستر، تولید سرب و روی ایرانیان در نماد فتوسا و محصولات کاغذی لطیف در نماد لطیف در بازارهای فرابورس ایران عرضه اولیه شدند.

پربیننده ترین زمان جدید عرضه اولیه وهامون پس از تعویق اولین زمان عرضه نمای پایانی بورس ( ۵مرداد۱۴۰۰) / شاخص کل با افت هشت هزار واحدی همراه شد بررسی مجامع شرکت‌ های پالایشی در چهار سال گذشته / بیشترین و کمترین سود تقسیمی توسط کدام شرکت‌ های پالایشی رقم خورد؟ بیشترین تغییر مالکیت حقیقی و حقوقی در بورس امروز (۵مرداد) / خروج پول ۱۶۰میلیاردی حقیقی ها بیشترین ارزش معاملات سهام (۵مرداد) / ومعادن در رقابت با ذوب، صدرنشین ارزش معاملات شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: هامون صبا سرمایه گذاری هامون صبا گذاری هامون صبا درصد در صنعت عرضه اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۵۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید

ایتنا - ایلان ماسک، مدیر اجرایی تسلا، اعلام کرد ربات انسان‌نمای جدید تسلا که هنوز در مرحله تحقیق و توسعه است، ممکن است تا پایان سال آینده آماده فروش شود.
چندین شرکت از جمله تسلا روی ربات‌های انسان‌نما سرمایه‌گذاری کرده‌اند تا کمبود احتمالی نیروی کار را در صنایعی مانند حمل‌ونقل، انبارداری، خرده‌فروشی و تولید که وظایف تکراری در آن‌ها ممکن است خطرناک یا خسته‌کننده باشند، برطرف کنند.

به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، ماسک در یک کنفرانس آنلابن به سرمایه‌گذاران گفت که حدس می‌زند ربات تسلا به نام اوپتیموس (Optimus) بتواند تا پایان سال جاری چنین وظایفی را در یک کارخانه انجام دهد. 

این نوع ربات‌ها قادر خواهند بود کارهای تکراری را پشت سر هم انجام دهند و جایگزین بخش‌هایی شوند که می‌تواند برای نیروی انسانی خطرناک یا خسته‌کننده باشد، مانند تولید مواد سمی و کار در محیط‌های ناامن برای انسان.

تولید ربات‌هایی در قدوقامت انسان ویژه تسلا نیست. چندین سال است که هوندا ژاپن و هیوندای موتور بوستون داینامیکس (Boston Dynamics) در حال توسعه فناوری ربات‌های انسان‌نما هستند.

امسال، استارت‌آپ فیگور (Figure) تحت حمایت مایکروسافت و انویدیا اعلام کرد که با شرکت خودروسازی آلمانی بی‌ام‌دبلیو (BMW) برای استقرار ربات‌های انسان‌نما در تاسیسات این خودروسازی در ایالات‌ متحده قرارداد همکاری امضا کرده است.

ماسک قبلا گفته بود که فروش ربات‌ها می‌تواند نسبت به سایر بخش‌ها از جمله خودروسازی، بخش بزرگ‌تری از تجارت تسلا باشد.

تسلا اولین نسل ربات آپتیموس را با نام «زنبور بامبل» (Bumblebee) در سپتامبر ۲۰۲۲ عرضه کرد. امسال این شرکت ویدیویی از نسل دوم این ربات دوپا در حال تا کردن تی‌شرت منتشر کرد.

ویدیو فیگور، شرکت رقیب، که در فوریه منتشر شد، ربات انسان‌نما را در حال درست کردن قهوه نشان داد و ربات بوستون داینامیکس در حال چرخیدن از حالت خوابیده به ایستاده و راه رفتن دیده شد.

 ماسک در جلسه سه‌شنبه با اشاره به توانایی‌های هوش مصنوعی گفت: «فکر می‌کنم تسلا بین سازنده‌های ربات‌ انسان‌نما بهترین موقعیت را دارد».

البته ماسک در ناکام ماندن برخی وعده‌های جسورانه‌ سابقه دارد. او در سال ۲۰۱۹ هم به سرمایه‌گذاران گفته بود که تسلا تا سال ۲۰۲۰ شبکه‌ای از خودروهای خودران به نام «روباتاکسی» راه‌اندازی خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • رونمایی از مزدا EZ-۶ در نمایشگاه خودروی پکن ۲۰۲۴
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • ربات انسان نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار