Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-01@17:12:08 GMT

دریاچه آرژانتینی بر اثر آلودگی، صورتی شد!

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۵۶۳۱۹

دریاچه آرژانتینی بر اثر آلودگی، صورتی شد!

به گزارش همشهری آنلاین، ایسنا به نقل از آی‌ای، براساس یک گزارش اولیه از خبرگزاری فرانسه، یک تالاب در منطقه "پاتاگونیا" در جنوب کشور آرژانتین بر اثر آلودگی که فعالان محلی و کارشناسان آن را به یک ماده شیمیایی مورد استفاده برای حفظ سلامت میگو برای صادرات مربوط می‌دانند، به رنگ صورتی روشن درآمده است و بوی بسیار بدی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم محلی می‌گویند که این رنگ ناشی از "سدیم سولفیت" است که یک محصول ضد باکتری استفاده شده در کارخانه‌های تولید ماهی است که موجب ایجاد پسماند و ریختن آب آلوده در رودخانه "چوبوت" می‌شود که به این تالاب می‌ریزد. این پسماند، منابع آبی دیگر را نیز در این منطقه آلوده می‌کند.

ساکنان محلی از بوی بد و سایر مشکلات مربوط به اکوسیستم اطراف این تالاب و رودخانه شکایت دارند. "پابلو لادا" یک فعال محیط زیست به خبرگزاری فرانسه گفت: کسانی که باید این موضوع را کنترل کنند، همان کسانی هستند که اجازه مسمومیت مردم را می‌دهند. وی اعلام کرد که دولت مقصر این آلودگی است.

وجود ۲۷ نقطه میکروبی در دریای خزر

این تالاب هفته گذشته رنگ صورتی به خود گرفت و از روز یکشنبه این رنگ غیر عادی را حفظ کرده است.

"فدریکو رسترپو" از ساکنان محلی این منطقه گفت که این تغییر رنگ ناشی از سولفیت سدیم موجود در ضایعات ماهی و میگو است که طبق قوانین محلی باید قبل از دور ریختن، تصفیه شود.

اکنون مردم محلی خودشان دست به کار شده‌اند و جاده‌هایی را که کامیون‌ها برای انتقال زباله‌های ماهی به این منطقه استفاده می‌کنند، مسدود کرده‌اند.

"لادا" می‌گوید: ما روزانه مانع از دهها کامیون می‌شویم، چرا که مردم از آنها خسته شده‌اند.

در مقابل، "خوان میشلود" رئیس کنترل محیط زیست استان "چوبوت" به خبرگزاری فرانسه گفت: این رنگ مایل به قرمز خسارتی ایجاد نمی‌کند و ظرف چند روز ناپدید می‌شود.

اما وزیر برنامه‌ریزی شهری آرژانین با "میشلود" مخالف است و می‌گوید: نمی‌توان چیزی به این مهمی را دست کم گرفت. البته در عین، کارخانه‌هایی که ماهی و میگو تولید می‌کنند، هزاران شغل در استان "چوبوت" فراهم کرده‌اند.

"لادا" گفت: درست است که تولید و فرآوری ماهی و میگو در این منطقه کار ایجاد می‌کند، اما این شرکت‌ها با سودهای چند میلیون دلاری نمی‌خواهند کرایه حمل و نقل پسماندها را به یک تصفیه‌خانه در فاصله ۳۵ مایلی بپردازند.

وی افزود: تغییر رنگ تالاب آرژانتین یک تهدید جدی برای اکوسیستم محلی است و تأکید بر این است که طبیعت باید اولویت باشد، نه شرکت‌هایی که در آن کار می‌کنند.

کد خبر 617272 برچسب‌ها محیط زیست جهان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: محیط زیست جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۶۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق

کیفیت هوا در کلان‌شهر تهران امروز با قرار گرفتن روی شاخص ۷۱ در وضعیت هوای سالم (زرد) ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوا امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در دستگاه سنجش کیفیت هوای ایستگاه اسلام‌شهر با شاخص ۱۱۲، پاسداران با شاخص ۱۲۸، سلامت با شاخص ۱۰۸، میدان فتح منطقه ۹ با شاخص ۱۰۵ در وضعیت هوای ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار دارد.

بر این اساس سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های امام خمینی با شاخص ۶۳، باغستان شهریار با شاخص ۸۷، پارک رازی با شاخص ۵۴، پاکدشت با شاخص ۵۵، پردیس با شاخص ۵۹، پیروزی منطقه ۱۳ با شاخص ۷۲، پیشوا با شاخص ۵۴، تهران پارک شکوفه با شاخص ۷۸، چشمه با شاخص ۵۱، دانشگاه تهران با شاخص ۷۸، دانشگاه شهید بهشتی با شاخص ۶۰، رباط‌کریم با شاخص ۷۹، ژئوفیزیک با شاخص ۸۳، ستاد بحران منطقه هفت با شاخص ۷۳،، در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

همچنین ایستگاه‌های شادآباد منطقه ۱۸ با شاخص ۹۹، شریف منطقه دو با شاخص ۷۵، شهرری منطقه ۲۰ با شاخص ۸۵، شهرداری منطقه دو با شاخص ۵۷، شهرداری منطقه چهار با شاخص ۸۲، شهرداری منطقه ۱۱ با شاخص ۸۷، شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۸۲، شهرداری منطقه ۲۱ با شاخص ۷۴، شهرداری منطقه ۲۲ با شاخص ۵۴، شهریار با شاخص ۷۹، فرمانداری شهرری با شاخص ۸۹، قرچک با شاخص ۸۹، ملارد با شاخص ۷۷، منطقه ۱۵ با شاخص ۷۵، و ورامین با شاخص ۵۲ و وردآورد منطقه ۲۲ با شاخص ۷۳ در موقعیت هوای سالم (زرد) ثبت شدند.

به این ترتیب ایستگاه آتی‌ساز با شاخص ۳۹، اتوبان محلاتی منطقه ۱۴ با شاخص ۴۴، پونک با شاخص ۵۰، دماوند با شاخص ۳۷، سرخه‌حصار با شاخص ۲۹، قدس با شاخص ۴۱، لواسانات با شاخص ۴۷، مسعودیه منطقه ۱۵ با شاخص ۳۹، در موقعیت هوای پاک (سبز) قرار دارد.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 749572

دیگر خبرها

  • احیای بخشی از تالاب بین المللی هامون و شور وصف ناپذیر مردم سیستان
  • پاک‌ترین و آلوده‌ترین کشورهای جهان
  • ساخت پارکینگ‌های محلی منطقه‌ای و ارتقاء ایمنی شهروندان در دستور کار شهرداری منطقه۱۶ باشد
  • نگرانی اهالی گالیکش از آلودگی طبیعت کوه نیلکوه به لطف کارخانه سیمان
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • نگاهی به طبیعت بهاری دریاچه سد آغچه در بوئین میاندشت + فیلم
  • ارزش ۲ هزار و ۲۱۰ میلیاردی پرورش ماهی در قفس قشم
  • پاکسازی منطقه نمونه گردشگری بوذرجمهر قاین
  • پویشی برای مبارزه با گرانی افسار گسیخته
  • دلشوره دریاچه ارومیه ادامه دارد/ وعده‌ها محقق می‌شود؟