Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-30@14:06:15 GMT

قانون جدید کارت به کارت

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۵۶۳۲۰

قانون جدید کارت به کارت

 از این پس برای انجام کارت به کارت اینترنتی برای مبالغ بالای ۱۰۰۰ تومان در اپلیکیشن‌های پرداخت بایستی «کد ملی مالک سیم‌کارت» و «کد ملی صاحب کارت بانکی مبدا» یکسان باشد؛ درغیراین صورت انجام تراکنش کارت به کارت امکان پذیر نخواهد بود.

این قانون جدید کارت به کارت به دستور پلیس فتا و با هدف افزایش امنیت و جلوگیری از کلاه برداری و برداشت‌های غیرمجاز از حساب افراد صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین ممکن است در هنگام کارت به کارت برای مبالغ بالای هزار تومان با اپلیکیشن‌های پرداخت با این خطا مواجه شوید: «کد ملی صاحب سیم‌کارت با کد ملی صاحب کارت بانکی مبدا تطابق ندارد». این بدان معناست که «کد ملی مالک سیم‌کارت» با «کد ملی صاحب کارت بانکی مبدا» در سامانه مانا (شبکه احراز هویت کاربران ارتباطی) یکی نیست.

نکته مهم: در صورتی که مبلغ کارت به کارت شما کمتر از هزار تومان باشد و با خطای ذکر شده مواجه شدید، روز بعد مجددا اقدام به انجام تراکنش کارت به کارت کنید (البته این بار مبلغ کارت به کارت را بالای ۱۰۰۰ تومان وارد کنید).

از آنجایی که اطلاعات سامانه مانا، روزی یکبار بروزرسانی می شوند، احتمال اینکه پس از مشاهده اولین خطا، تا انتهای روز مذکور مجددا با خطای مشابه برای انتقال وجه کارت به کارت از مبدا کارت مورد نظرتان مواجه شوید زیاد است. پس روز بعد، مجددا تلاش کنید؛ به احتمال زیاد مشکل شما در روز کاری بعد رفع می شود.

راهکار رفع مشکل

اگر سیم‌کارتی که با آن وارد اپلیکیشن شده‌اید به نام خودتان نیست، نسبت به تغییر مالکیت سیم‌کارت اقدام کرده و آن را به نام خودتان کنید یا با سیم‌کارت دیگری که به نام خودتان است وارد اپلیکیشن شوید.

دقت داشته باشید که برای استفاده از خدمات کارت به کارت، کیف پول و استعلام مانده حساب باید مالک سیم‌کارت و کارت بانکی مبدا یکی باشد.

روش استعلام مالکیت سیم‌کارت ایرانسل، همراه اول و رایتل

مشترکین ایرانسل با ورود به اپلیکیشن ایرانسل من می‌توانند نام مالک اصلی سیم‌کارت فعال روی گوشی خود را مشاهده کرده یا از کد دستوری #۸۰* استفاده کنند.

مشترکین همراه اول با ورود به اپلیکیشن همراه من می توانند نام مالک اصلی سیم‌کارت فعال روی گوشی خود را مشاهده کنند.

مشترکین رایتل جهت استعلام سیم‌کارت می توانند کد دستوری #۲۱۱* را شماره گیری کنند.

با استفاده از روش‌های بالا می‌توانید بفهمید مالک سیم‌کارت شما کیست. ولی با استفاده از ۲ روش زیر شما می‌توانید از تعداد سیم‌کارت‌های تحت مالکیت خود مطلع شوید. بدین ترتیب می‌توانید با یکی از سیم‌کارت‌های تحت مالکیت خودتان، وارد اپلیکیشن شده و انتقال وجه کارت به کارت خود را انجام دهید.

۱- استعلام تعداد سیم‌کارت از طریق سامانه استعلام خطوط

با مراجعه به سامانه استعلام خطوط به آدرس mobilecount.cra.ir می توانید سیم‌کارت خود را استعلام مالکیت کرده و از تعداد سیم‌کارت هایی که با کد ملی شما ثبت شده اند آگاه شوید. همچنین از این طریق می توانید خطوطی که از آنها استفاده نمی کنید را غیرفعال کنید.

۲- استعلام تعداد سیم‌کارت از طریق پیامک

در این روش کافی است از طریق یکی از خطوط تحت مالکیت خود، کد ملی را به یکی از شماره های ۳۰۰۰۱۵۰ یا ۳۰۰۰۵۰۴۹۰۱ پیامک کنید و نسبت به استعلام تعداد سیم‌کارت ثبت ‌شده به نام خود اقدام کنید.

راهکار جامع‌تر رفع مشکل

با استفاده از هر یک از روش‌های بالا می‌توانید مالکیت سیم‌کارت خود را استعلام کنید. در صورتی که سیم‌کارت به نام خودتان بود، بایستی به بانک صادرکننده کارت بانکی مراجعه کنید تا اطلاعات شما را در سامانه مانای بانک مرکزی ثبت کنند.

اما اگر پس از استعلام، مشخص شد که مالک سیم‌کارت، شما نیستید، ابتدا باید به امور مشترکین اپراتور مربوط به سیم‌کارت خود مراجعه و نسبت به تغییر مالکیت سیم‌کارت خود اقدام کنید.

بعد از ۷۲ ساعت کاری به کمک یکی از روش‌های ذکر شده در بالا، مجددا نسبت به استعلام مالکیت سیم‌کارت خود اقدام کنید. اگر هنوز هم مالکیت سیم‌کارت شما ثبت نشده بود با امور مشترکین در ارتباط بوده و مورد را پیگیری کنید.

اما در صورتی که مالکیت سیم‌کارت شما ثبت شده بود ولی همچنان نمی‌توانید کارت به کارت کنید و با خطا مواجه می‌شوید، برای پیگیری ثبت اطلاعات در سامانه مانا، لازم است به شعبه بانک صادرکننده کارت مراجعه کنید.

منبع: فارس

منبع: فردا

کلیدواژه: کارت به کارت قانون جدید کارت به کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۶۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور امروز در رویداد گرامیداشت روز جهانی مالکیت فکری با عنوان «دیدار پایدار» که در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، گفت: مالکیت فکری در خلق ارزش و مزیت رقابتی نقش اساسی دارد.

وی گفت: اگر خواهان احداث بنای اقتصاد دانش‌بنیان در کشور هستیم، باید مالکیت فکری را به عنوان ستون اصلی این بنا در نظر بگیریم.

 وی در ادامه تصریح کرد: ارزش ذاتی اقتصاد دانش‌بنیان، در تبدیل علم و فناوری به دارایی‌های فکری نهفته است. این دارایی‌ها، که شامل اختراعات، طرح‌های صنعتی، علائم تجاری و ... می‌شوند، هویت و اعتبار یک شرکت دانش‌بنیان را شکل می‌دهند.

معاون علمی رئیس جمهور با بیان اینکه بیش از ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا ریشه در دارایی‌های نامشهود آنها دارد، خاطرنشان کرد: ما در ایران در حوزه مالکیت فکری با چالش‌های متعددی روبرو هستیم و باید با شتابی فزاینده برای رفع این موانع تلاش کنیم.

دهقانی از برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک با سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) در ایران خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با کسب تجارب بین‌المللی در این زمینه، شاهد ارتقای جایگاه مالکیت فکری در کشور باشیم.

وی در پایان سخنان خود با تأکید بر اهمیت ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: امیدواریم با عزم راسخ معاونت علمی و فناوری در این زمینه، شاهد استقرار یک نظام کارآمد برای ارزیابی و اعتباردهی این دارایی‌ها باشیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحقق ۱۳۱ درصدی صدور سند مالکیت شهری و روستایی در گیلان
  • هرگونه استعلام تفکیک اراضی در سامانه استعلامات ثبتی انجام شود
  • چگونه بعد از فوت یک نفر از دارایی‌های کامل او باخبر شویم؟
  • پرسپولیس برای رامین رضاییان استعلام گرفت
  • جزئیات طرح «یسنا» یارانه ویژه مادران باردار + مبلغ و نحوه استعلام
  • چین خطاب به آمریکا: تلافی می‌کنیم
  • چگونه بعد از فوت متوفی، از دارایی کامل او باخبر شویم؟! + فیلم
  • اسناد مالکیت ۸۷۴ هکتار زمین طرح نهضت ملی مسکن استان بوشهر صادر شد
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • جنبه‌های اقتصادی مالكیت فكری مغفول مانده است