Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه فرهنگی ایرنا از روابط عمومی مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران، در بازدید دکتر علیرضا زالی فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در پایتخت و آیکاوا کازوتوشی سفیر ژاپن در ایران که امروز چهارشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۰ انجام شد، سفیر ژاپن از محل تزریق واکسن ‌های اهدایی دولت این کشور به ایران و روند واکسیناسیون افراد با واکسن آسترازنکا ژاپن بازدید به عمل آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زالی در حاشیه این بازدید اظهار داشت: دولت ژاپن با پیگیری های سفیر ژاپن در ایران در راستای اهداف انسان دوستانه، واکسن آسترازنکا تولید این کشور که استاندارد بالایی دارد را به عنوان هدیه به ایران داده و بخش بزرگی از کمک های انسان دوستانه مقابله با کرونای بانک جهانی بهداشت با کمک کشور ژاپن تأمین شده که این اقدامات ارزشمند ستودنی است.

آیکاوا کازوتوشی سفیر ژاپن نیز اعلام کرد: کشور ژاپن تحت پروژه حمایت لست وان مایل (Last One Mile) اهمیت زیادی نسبت به حمایت همه جانبه از ارسال تا تزریق واکسن های اهدایی دولت ژاپن به شهروندان کشورهای گیرنده واکسن قائل می باشد. تقریباً پس از گذشت تنها دو هفته از زمان اعلام جناب آقای موتگی، وزیر امور خارجه ژاپن در تاریخ ۱۳ ژوئیه در خصوص اهدای واکسن، امروز در پایگاه واکسیناسیون مستقر در مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران شاهد تزریق واکسن‌های اهدایی ژاپن به شهروندان ایرانی بودم و از دیدن این صحنه بسیار شادمان شدم.

گفتنی است این بازدید با همراهی امیر رضا شریف نیا مدیر مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران و دکتر ایمان عموزاده رئیس شبکه بهداشت و درمان شمیرانات انجام شد.

یادآور می شود با توجه به تعطیلی موزه ها در شرایط کنونی، طی همکاری مجموعه نیاوران با دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و مرکز بهداشت و درمان شمیرانات، بخشی از فضای این مجموعه به یکی از پایگاه های تجمیعی واکسیناسیون کووید ۱۹ تبدیل گردیده تا این مجموعه در جهت نقش اجتماعی خود به عنوان موزه گام موثری بردارد.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی شهر تهران ژاپن علیرضا زالی آیکاوا کازوتوشی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی شهر تهران ژاپن دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی شهر تهران ژاپن علیرضا زالی سفیر ژاپن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۶۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به استان کرمان

مدیر کل میراث فرهنگی استان کرمان گفت: مجموعه ارزشمندی از اشیاء باستانی استان کرمان، از موزه ملی ایران وارد کرمان شد که همزمان با هفته میراث فرهنگی در موزه‌های استان به نمایش گذاشته خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، سعید شاهرخی امروز _جمعه چهاردهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران از ورود مجموعه ارزشمندی از اشیا باستانی استان کرمان، از موزه ملی ایران به کرمان خبر داد و اظهار کرد: این اشیا که از موزه ملی ایران (موزه مادر) انتخاب شده است، امروز به کرمان انتقال یافت و هم‌زمان با هفته میراث فرهنگی در باغ موزه هرندی به نمایش در خواهد آمد.

وی افزود: بخشی از اشیای این مجموعه انتقالی، حاصل کاوش‌های علمی باستان‌شناسی در تپه‌ها و محوطه‌های کلیدی استان کرمان از جمله تپه یحیی در دشت صوغان شهرستان ارزوئیه و محوطه باستانی شهداد در شهرستان کرمان بوده که در نتیجه کاوش سال‌های پایانی دهه چهل خورشیدی به دست آمده است.

مدیر کل میراث فرهنگی استان کرمان تصریح کرد: بخش قابل توجهی از اشیا مجموعه انتقالی، اشیا حاصل حفاری‌های غیرمجاز در محوطه‌های باستانی جیرفت است که در دهه اوایل دهه هشتاد از کشور خارج شده بود و با تلاش مشترک وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و وزارت امور خارجه از حراج آن در حراجی‌های لندن جلوگیری و به کشور بازگشته است.

وی ادامه داد: بخشی از اشیا مجموعه نیز متعلق به تپه گاوکشی در اسفندقه جیرفت است که در نتیجه کاوش‌های علمی باستان شناسی در این تپه حاصل شده است که این اشیا به دوره نوسنگی و حدود ۸۸۰۰ سال پیش از این تعلق دارند.

کد خبر 750276

دیگر خبرها

  • انتقال مجموعه‌ای از اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به کرمان
  • انتقال اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به استان کرمان
  • نظامیان آمریکا و روسیه در نیجر در پایگاهی واحد مستقر هستند
  • اسماعیلی با سفیر ایران در باکو دیدار کرد
  • باید ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی در گمرکات و مناطق آزاد مستقر شود
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم برگزار شد
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • توسعه مناسبات تبریز با شهرهای استراتژیک مسیر جاده ابریشم
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود