Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ارم نیوز، متخصصان می‌گویند گروهی از بیماری‌ها را می‌توان از با معاینه چشم تشخیص داد که نیاز به دریافت مشاوره پزشکی دارند از جمله تورم عصب بینایی در پشت چشم که می‌تواند نشانگر تومور مغزی یا سایر موارد جدی باشد، بنابراین انجام معاینات منظم چشم هر دو سال یکبار مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نشت عروقی: متخصص چشم شما ممکن است با نظارت بر رگ‌های خونی چشم، علائم فشار خون بالا را تشخیص دهد تا متوجه باریک بودن یا وجود نشتی در آن را شناسایی کند. بیماران مبتلا به فشار خون بالا به بیماری رتینوپاتی مبتلا می‌شوند که در آن دیواره رگ‌های خونی ضخیم و بتنگ دیده می‌شود. در بعضی موارد، شبکیه متورم شده و عروق خونی نشت می‌کند.

تاری دید: دیابت یک "اختلال متابولیک" مزمن است که با تولید انسولین ناکافی مشخص و منجر به افزایش قند خون می‌شود. تنظیم سطح قند خون مهم است. دیابت درمان نشده منجر به آسیب به رگ‌های خونی، اعصاب و اندام‌هایی مانند کلیه‌ها و چشم‌ها می‌شود. عروق موجود در چشم ممکن است به دلیل افزایش سطح قند خون آسیب ببینند که به عنوان رتینوپاتی دیابتی شناخته می‌شوند و می‌تواند انواع مختلفی داشته باشد.

زردی سفیدی چشم: زردی چشم نشانه زردی و مشکلات کبدی است. از دیگر علائم بیماری کبد می‌توان به احساس خستگی و ضعف در تمام مدت با از دست دادن اشتها، کاهش وزن و میل جنسی اشاره کرد.

بروز نور‌های چشمک زن: درد چشم همراه با حالت تهوع، از دست دادن بینایی ناگهانی، حلقه‌های رنگین کمان یا چراغ چشمک زن ممکن است اولین علامت گلوکوم باشد که به اشکال مختلف بروز کرده و به دلیل به دلیل فشار زیاد در داخل چشم باعث از بین رفتن عصب بینائی می‌شود.

خشکی چشم: التهاب و خشکی چشم می‌تواند ناشی از آرتروز و برخی بیماری‌های خود ایمنی مانند آرتریت روماتوئید باشد.

فشار در چشم: تغییرات چشم می‌تواند به دلیل یک مشکل جدی‌تر مانند سکته مغزی ایجاد شود، به گونه‌ای که به نظر می‌رسد این بیماری با لکه‌های خاکستری کوچک در زمینه بینایی، درد یا فشار در چشم، تاری دید ناگهانی یا تدریجی یا از دست دادن کامل بینایی همراه است.

حلقه خاکستری اطراف قرنیه: یک حلقه خاکستری یا سفید در اطراف قرنیه در افراد مسن شایع است و به دلیل رسوبات چربی در لبه قرنیه ایجاد می‌شود، هنگامی که در افراد مسن ظاهر می‌شود، معمولاً نشانه پیری است و برای جوانان می‌تواند نشانه کلسترول بالا باشد.

چین و چروک پوست در اطراف چشم: با افزایش سن، پوست پلک خاصیت ارتجاعی خود را از دست می‌دهد، کشش می‌یابد و عضلات زیر آن ضعیف می‌شود. همچنین با گذشت زمان یا به دلیل استعداد ژنتیکی، تیغه ضعیف می‌شود، چربی‌هایی که در بالا و پایین پلک‌ها آویزان است، باعث افتادگی و ظهور کیسه‌هایی زیر حفره چشم می‌شود. افتادگی شدید پوست در اطراف پلک‌های فوقانی می‌تواند دید پهلو را کاهش دهد و همچنین می‌تواند نشانه‌ای از خستگی باشد.

بیشتر بخوانید:

عینک آفتابی در تمام فصول سال باید استفاده شود بیماری عفونی چشمی که منجر به کوری خواهد شد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیماری های چشمی تاری دید دیابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۶۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصلحت قطعی همچنان در انتظار تصمیم مجمع تشخیص مصلحت نظام

طرح الزام به تنظیم سند رسمی کشور که امام خامنه‌ای از آن به‌عنوان "مصلحت قطعی" یاد کرده‌اند، همچنان در انتظار تصمیم اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار دارد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب در دیدار سال قبل با رئیس و مسئولان قوه قضاییه معاملات غیررسمی اموال غیرمنقول را "منشأ بزرگ فساد" خواندند و در حکمی بسیار مهم تأکید کردند: "خیلی از فسادها در مورد اموال غیرمنقول از همین معاملات غیررسمی و معاملات عادی به وجود می‌آید؛ باید جلوی این گرفته شود و واقعاً این‌جوری است که اگر حالا به‌فرض از دیدگاه شورای محترم نگهبان یک اشکالی هم این قانون مجلس داشته باشد، مصلحت قطعی نظام و کشور در این است که این قانون باید دنبال بشود یعنی این شیوه‌ای که الآن رایج است که دو خط بنویسند، منتقل کنند و مانند به اینها، منشأ فسادهای بزرگ است."

زمانی که این بیانات مطرح شد، طرح الزام به تنظیم سند رسمی به دلیل رفع نشدن اختلاف دیدگاه بین مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان قانون اساسی، به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال شده بود و همچنان این "مصلحت قطعی" در انتظار تصمیم اعضای مجمع است.

الزام به تنظیم سند رسمی یک "جراحی حقوقی ـ اقتصادی ـ اجتماعی"مخالفان اعتبارزدایی از اسناد عادی از افشای اموالشان می‌ترسند

بررسی متن ابتدایی طرح پس از توصیه مقام معظم رهبری با سرعت بیشتری در کمیسیون حقوقی ـ قضایی مجمع تشخیص مصلحت مورد رسیدگی قرار گرفت؛ هرچند اختلافات فقهی مانع از سرعت گرفتن بیش از پیش رسیدگی‌ها شد تا اینکه در طرح پس از چکش‌کاری در کمیسیون تخصصی که ریاست آن را رئیس قوه قضاییه به عهده دارد، به صحن مجمع آمد.

تصویب بسیاری از مواد این طرح که مواد یک و 10 آن از اهمیت ویژه‌تری برخوردار است، به سرعت خوبی پیش رفت تا اینکه نوبت به بررسی ماده 10 شد که درباره سامانه‌ای که سازمان ثبت متولی آن است بحث می‌‌کند و مربوط به طی ایام گذار در بحث اعتبارزدایی از اسناد عادی است.

قرار بود روز چهارشنبه گذشته (12 اردیبهشت) این ماده هم به تصویب اعضا برسد که به گفته یکی از اعضای کمیته نهایی‌سازی متن طرح الزام به تنظیم سند رسمی در معاملات مربوط به اموال غیرمنقول در مجمع تشخیص مصلحت نظام، متأسفانه این ماده و این طرح هنوز جمع‌بندی نشده و بررسی‌ها هنوز ادامه دارد.

تأخیر در تصویب این طرح مهم در حالی است که امام خامنه‌ای از آن به عنوان مصلحت قطعی نظام و کشور یاد کرده‌اند و طبق آمارهای رسمی اعلام شده از قوه قضاییه، با تصویب و اجرای این طرح حجم ورودی‌ پرونده‌های حقوقی و قضایی تا 50 درصد کاهش خواهد یافت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ماموگرافی برای غربالگری سرطان از ۴۰ سالگی
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید
  • مایکروسافت استفاده از هوش مصنوعی برای پلیس آمریکا را ممنوع کرد
  • این ویتامین را بخورید و این ورزش را انجام دهید؛ پوکی استخوان نمی‌گیرید
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • برگه‌های آزمایش الکی!
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • مصلحت قطعی همچنان در انتظار تصمیم مجمع تشخیص مصلحت نظام
  • موساد دستگاه‌های تشخیص چهره را در نوار غزه نصب کرد