Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در دومین روز سفرش به سوریه و در دیدار با «بشار اسد» رئیس‌جمهور این کشور با اشاره به جنگ اقتصادی که علیه ملت‌های دو کشور در جریان است، ۴ سال پیش روی ایران و سوریه را تاریخی و مهم توصیف کرد و گفت: باید با تمرکز بر فعالیت‌های تجاری و اقتصادی و حمایت از صنعتگران و تجار، همان‌گونه که در جنگ نظامی پیروز شدیم در جنگ اقتصادی نیز پیروز شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، ضمن تبریک انتخاب مجدد بشار اسد به عنوان رئیس‌جمهور سوریه افزود: انتخابات اخیر سوریه نشان‌دهنده اقتدار و پیروزی ملت سوریه بر تروریست‌ها پس از یک دهه جنگ و نبرد بود.

رئیس مجلس با اشاره به روزهای سختی که در تقابل با ترویست‌ها بر مردم سوریه گذشته است گفت: این پیروزی مهم نشان داد که اگر به خدا اعتمادو به مردم تکیه کنیم و بر اصول و مبانی خود بایستیم، پیروزی قطعی است.

قالیباف با تأکید بر اینکه بعد از انتخابات سوریه یک دوران جدید آغاز شده است گفت: هنوز از این مسئله چند هفته نگذشته و فرصت بسیار بزرگی در اختیار شما و ملت سوریه است چرا که فشار حداکثری بر دو ملت ایران و سوریه شکست خورده و ۴ سال پیش رو فرصتی برای توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی به دور از بوروکراسی‌ها و آغاز دوره‌ای جدید است.

وی افزود: دوره جدید در سوریه همزمان شده است با دوره جدید از شرایط سیاسی در ایران که مجلس یازدهم و دولت جدید با رویکردی متفاوت فعالیت خواهد کرد.

رئیس مجلس، فرصت پیش روی ایران و سوریه در دوره جدید برای غلبه بر جنگ اقتصادی را بسیار مهم و تاریخی توصیف کرد و گفت: برای به نتیجه رساندن قدرت نظامی و امنیتی و همه رشادت‌ها و مجاهدت‌هایی که برای غلبه بر تروریست‌ها انجام شده است، باید کمک کنیم تا حوزه تجارت دوجانبه در بخش‌های مختلف صنعتی و اقتصادی با تمرکز بر بخش خصوصی دو کشور تقویت شود و اگر این فرصت را از دست بدهیم شرایط برای دو کشور سخت خواهد شد.

قالیباف با بیان اینکه محور اصلی سفرم، ارتقای همکاری‌های اقتصادی و تجاری است تاکید کرد: در این دوره و پس از پیروزی نظامی و امنیتی بر دشمن، باید حوزه اقتصاد و تجارت و ارتقای روابط تجاری نقطه تمرکز دو کشور باشد و به مردم نشان دهیم که همانطور که در جنگ نظامی پیروز شدیم در جنگ اقتصادی نیز می‌توانیم پیروز شویم.

همچنین، بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه نیز در این دیدار ضمن خوش آمدگویی به رئیس مجلس و هئیت همراه با اشاره به تاکیدات قالیباف گفت: من نیز تقریباً همین دیدگاه‌های شما را دارم و بر این موارد تأکید می‌کنم.

وی با بیان اینکه ایران و سوریه شرکای اساسی هستند و برای روشن شدن نوع همکاری‌ها باید کمیته‌های مشترک ایجاد کنیم گفت: باید همکاری‌های حوزه تجاری و اقتصادی را توسعه دهیم.

رئیس‌جمهور سوریه با بیان اینکه به برکت ایستادگی‌هایی که در دهه گذشته داشته‌ایم افق پیش رو روشن است گفت: ملت ایران این رمز پیروزی را از ۴ دهه قبل پیدا کرده است.

کد خبر 5268094

منبع: مهر

کلیدواژه: ایران مجلس محمد باقر قالیباف سوریه مجلس شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی صحن مجلس سیدابراهیم رئیسی خوزستان محمد باقر قالیباف طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی حسن روحانی دولت سیزدهم برجام هیئت دولت آیت الله خامنه ای شورای نگهبان مجلس جمهوری اسلامی ایران ایران و سوریه جنگ اقتصادی رئیس جمهور رئیس مجلس همکاری ها دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۷۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد

قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها که هفته گذشته به تأیید شورای نگهبان رسیده بود، برای اجرا به دولت ابلاغ شد.

این قانون مشتمل بر ۶ فصل تعاریف‌، توسعه نظام مالی و سنجش اعتبار و ضمانت‌، تسهیل تأمین مالی از طریق مؤسسات اعتباری، تسهیل تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، تسهیل تأمین مالی خارجی و صدور بسته‌های سرمایه گذاری بدون نام و تأمین مالی از طریق مشارکت و مولد سازی دارایی است.

بر اساس این قانون به منظور توسعه و ترویج الگوهای تأمین مالی، هم‌افزایی نهاده‌ها و روش‌های تأمین مالی، تقویت نظارت یکپارچه در تأمین مالی، توسعه دامنه وثایق و تضامین و تقویت نظام سنجش اعتبار «شورای ملی تأمین مالی» به ریاست وزیر امور اقتصادی و دارایی تشکیل می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون اقتصادی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات به انتخاب مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر دیگر اعضای این شورا هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • لزوم همکاری همه دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • توافق ایران و امارات برای تقویت همکاری‌های تجاری
  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • سطح تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • وزیر راه و شهرسازی با نایب‌رئیس دولت امارات دیدار کرد
  • معاون پارلمانی رئیسی: از مجلس آینده انتظار داریم همکاری خوبی با دولت داشته باشد؛ البته ما از مجلس فعلی هم راضی هستیم
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد