Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در مراسم افتتاح پروژه‌های حمل‌ونقلی که به دستور رئیس‌جمهور امروز انجام شد، با بیان این‌که پنج پروژه ریلی و یک پروژه خاص آزادراهی را افتتاح خواهیم کرد گفت: با عنایت ویژه مقام‌معظم رهبری مبنی‌بر توسعه ریلی و پیگیری رئیس جمهور در خصوص حمایت از پروژه‌های ریلی ما توانستیم قدم‌های بزرگی را در این حوزه برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسلامی بیان کرد:  در حال حاضر شبکه ریلی ما ۱۰‌هزار و ۴۰۰ کیلومتر خطوط فعال دارد و تا پایان سال و تا پایان دولت این حجم از پروژه‌های ریلی فعال از ۱۴ هزار کیلومتر عبور خواهد کرد .

 او با بیان این‌که پنج استان کشور را به شبکه ریلی در طول سال‌های گذشته متصل کرده ایم گفت: همچنین دو خط بین‌المللی از گرگان به سمت اینچه‌برون و خواف به افغانستان را در طول سال‌های گذشته به بهره‌برداری رسانده‌ایم .

اسلامی با بیان این‌که پروژه‌های دیگری به زودی به بهره برداری می رسد و سه استان کردستان، اردبیل و چهارمحال و بختیاری را به شبکه ریلی متصل می‌کند و درحال‌حاضر پیشرفت قابل‌ملاحظه‌ای داشته‌است گفت: پروژه‌های در دست اجرا و در دست مطالعه خوشبختانه در طول سال‌های گذشته پیشرفت مؤثر داشته‌است.

او تاکید کرد: از سال ۹۲ تاکنون ده‌هزار کیلومتر پروژه ریلی در دست اجرا و مطالعه داریم که پیشرفت فیزیکی آن‌ها بالای ۸۰ درصد است و پروژه‌هایی که امروز به بهره‌برداری خواهد رسید حدود ۶۰۰ کیلومتر به بخش ریلی کشور اضافه خواهد کرد.

اسلامی گفت: یکی از مهم‌ترین پروژه‌های ریلی کشور راه‌آهن چابهار-زاهدان و یزد به اقلید است.

وزیر راه وشهرسازی اظهار کرد:عملیات بهره‌برداری و عبور قطار از مسیر ریلی یزد-اقلید  را خواهیم داشت، زمانی که خط‌آهن به اقلید رسید یک نقطه اتصالی برای ما فراهم می شود که راه‌آهن را به استان کهگیلویه و بویراحمد از طریق اقلید متصل کنیم.

او با بیان اینکه راه‌آهن یزد-اقلید از ابرکوه می گذرد و سپس به یاسوج هم متصل می شود، گفت: طول راه‌آهن یزد-اقلید 270 کیلومتر است و از مزایای آن انتقال بار مراکز مهم صنعتی، معدنی، کشاورزی و جمعیتی  است و حوزه نفوذ طرح در شبکه سراسری راه‌آهن و انتقال مسافر است.

اسلامی ادامه داد: تکمیل حلقه مفقوده محور ترانزیت ریلی شمال شرق-جنوب غرب و نیز جنوب شرق - جنوب غرب کشور از مزایای اجرای این خط‌آهن است.

وزیر راه وشهرسازی توضیح داد: در سال اول بهره‌برداری میزان ترافیک این خط ریلی 4 میلیون تن بار و یک میلیون نفر مسافر خواهد بود و در سال بیستم بهره‌برداری این رقم به 7 میلیون تن بار و 3 میلیون نفر مسافر می‌رسد.

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود با بهره‌برداری از این مسیر ریلی، بخش زیادی از بارهای معدنی و تولیدات صنعتی در استان فارس و یزد از طریق این خط به سمت شمال شرق وافغانستان انتقال یابد.

اسلامی اضافه کرد: خط‌آهن یزد-اقلید تسهیل جابه‌جایی بار و مسافر در درون شبکه ریلی کشور را رقم می‌زند و تاثیر بسزایی برای استان‌های جنوب شرقی کشور و ارتباط آنها با مرکز کشور دارد؛ همچنین ‌استان‌های شمال شرق و جنوب غرب کشور از مزایای این خط ریلی برخوردارمی‌شوند.

او بیان کرد: همچنین 2 پروژه دیگر که عملیات ریل‌گذاری آنها به اتمام رسید‌ه و وارد مرحله نهایی برای بهره‌برداری شده‌‌اند، راه‌آهن خاش - زاهدان به عنوان بخشی از راه‌آهن چابهار - زاهدان و مسیر ریلی بستان‌آباد به ایستگاه خاوران در تبریز است که افتتاح خواهد شد. 

وزیر راه و شهرسازی گفت: 2 پروژه خط دوم ریلی قزوین - زنجان و بخش باقی‌مانده از بافق به زرین‌شهر جمعا به طول 300 کیلومتر نیز از پروژه‌ های آماده افتتاح است، این مسیرهای ریلی گشایش قابل ملاحظه‌ای در رفت و آمد قطارها و افزایش ظرفیت خطوط به ارمغان می‌آورد.

اسلامی اضافه کرد: همچنین امروز بهره‌برداری آزمایشی از بزرگترین تونل جاده‌ای غرب آسیا با نام «تونل البرز» در منطقه 2 آزادراه تهران - شمال به طول حدود 6.5 کیلومتر آغاز خواهد شد.

او بیان کرد: قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا در پروژه راه‌آهن یزد - اقلید و پروژه راه‌آهن زاهدان به چابهار همکاری داشته و پیمانکار بوده است.

وزیر راه وشهرسازی همچنین به تکمیل آزاد راه های کشور هم اشاره کرد و گفت: طول آزاد راه های کشور در ابتدای دولت ۲هزار و ۱۰۰ کیلومتر بود اما در حال حاضر به ۳ هزار و ۱۰۰ کیلومتر رسیده است که امیدواریم تا پایان سال میزان و حجم ساخت آزاد راه های کشور رشد چشمگیرتری  پیدا کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمل و نقل راه آهن آزادراه تهران شمال راه و شهرسازی بهره برداری وزیر راه شبکه ریلی ریلی کشور یزد اقلید راه آهن آهن یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۰۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است

محمد محمدی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام در مراسم تکریم و معارفه مدیران عامل آبفای استان ایلام، اظهار کرد: آب و فاضلاب یکی از مهم‌ترین خدمات زیرساختی در کشور محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه با وجود تلاش‌های انجام شده، هنوز فاصله زیادی با نقطه مطلوب در زمینه زیرساخت‌های آب و فاضلاب در استان داریم، گفت: شبکه آب و فاضلاب استان در حوزه زیرساختی و توزیع، دچار فرسودگی است به طوری که علاوه بر هدررفت آب، خدمات‌رسانی را در فصل گرما با مشکل مواجه می‌کند.

محمدی با اشاره به تدوین برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت آب و فاضلاب استان در راستای رفع مشکلات و توسعه خدمات، افزود: پروژه‌ها و برنامه‌ریزی‌های خوبی در راستای خدمت رسانی هرچه بهتر , طراحی و در حال اجرا است که امید می‌رود با تزریق به موقع اعتبارات، شاهد افتتاح پیش از موعد این طرح‌ها، در راستای ارائه خدمات بهتر به هم استانی‌های ایلامی باشیم.

وی در خصوص پروژه آبرسانی به شهر ارکواز ملکشاهی، گفت: این پروژه با حدود ۱۱ سال قدمت هنوز به بهره برداری نرسیده است، اقدامات خوبی از جمله خطوط انتقال، برق رسانی و احداث مخازن انجام شده و با تکمیل تصفیه خانه آب و اختصاص اعتبار در سال جاری، امسال شاهد بهره‌برداری از آن خواهیم بود.

مدیرعامل آبفای استان در خصوص پروژه‌های جهاد آبرسانی، یادآور شد: در سال جاری در قالب این پروژه، آبرسانی به ۶۹ روستا تعریف شده که از این تعداد تا کنون، آبرسانی به ۴ روستا تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است و با اجرای کامل این پروژه، مشکل کم آبی یا تنش آبی روستا‌ها مرتفع خواهد شد.

 محمد سبحان حسنی معاون سیاسی و امنیتی استانداری ایلام نیز در این مراسم، گفت: کارهای خوبی در حوزه تامین آب در استان انجام شده است اما مشکلاتی در شبکه های فرسوده زیرساختی شبکه‌های آب و فاضلاب در استان به ویژه در شهر ایلام وجود دارد که نیازمند تامین اعتبارات است.

 معاون بهره برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور نیز در این مراسم، گفت: قبول مسئولیت در شرکت‌های آب و فاضلاب یک نوع ایثار است.

وی افزود: موفقیت جز با تلاش، کوشش، همکاری و همیاری همه نیروها حاصل نمی شود که می‌طلبد اقداماتی از قبیل هوشمندسازی شبکه. کاهش آب بدون درآمد در شهرها و مخصوصا در روستاها، پهنه بندی و زون بندی، نشت یابی شبکه و فرهنگ سازی مدیریت مصرف آب، سرلوحه برنامه های استان قرار گیرد.

در پایان این مراسم از خدمات پرویز ناصری مدیرعامل سابق آبفای استان قدردانی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • ۳ رام قطار فوق العاده به مسیر ریلی مشهد- تهران اضافه شد
  • سه رام قطار فوق العاده به مسیر ریلی مشهد- تهران افزوده شد
  • ترافیک سنگین در آزادراه تهران کرج قزوین
  • کریدور ریلی خواف هرات گرفتار تحریم‌ های داخلی است
  • ترافیک سنگین در آزادراه تهران - کرج - قزوین
  • ترافیک سنگین در آزاد راه کرج - تهران
  • اتصال ۳۴۲ واحد صنعتی تازه همدان به شبکه گاز کشور
  • جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت / تردد روان در محورهای شمالی
  • آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های البرز/ ۹ اردیبهشت