Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@21:16:23 GMT

تداوم کمبود مرغ در شهرکرد مشکل‌ساز شد

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۶۱۹۶۱

تداوم کمبود مرغ در شهرکرد مشکل‌ساز شد

گروه استان‌ها - کمبود مرغ در شهرکرد تشنج دوباره در بازار ایجاد کرده و مردم ساعت‌ها برای خرید مرغ در بازار آشفته و سرگردان از فروشگاهی به فروشگاه دیگر سر می‌زنند و خبری از مرغ نیست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از   شهرکرد  ، کمبود مرغ در شهرکرد تشنج دوباره در بازار ایجاد کرده و مردم ساعت‌ها برای خرید مرغ در بازار آشفته و سرگردان از فروشگاهی به فروشگاه دیگر سر می‌زنند و خبری از مرغ نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازار این محصول پس از پستی و بلندی‌های زیاد به ثبات رسیده بود که دوباره اوج گرفته و بار دیگر همهمه‌هایی در بین مردم به راه انداخته است، برخی نگران گرانی بوده و تعدادی از قاچاق و احتکار حرف می‌زنند اما مسئولان نظرات دیگری دارند.

عبدالله باقری رئیس اتحادیه صنفی مرغ و ماهی شهرستان شهرکرد، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در     شهرکرد    ، اظهار داشت: طی دو هفته پیش مقداری کمبود مرغ در بازار ایجاد شد اما در دو شب گذشته کشتار به روال قبل برگشته و هر شب 80 تن مرغ کشتار و روانه بازار می‌شود.

وی ادامه داد: برای پنجشنبه و جمعه نیز مسئولان جهاد کشاورزی استان قول تامین مرغ مورد نیاز بازار را داده‌اند اما تا امشب میزان کشتار مشخص نیست.

  کمبود مرغ به دلیل مشکل در نظارت و توزیع است  

محسن رضوی،رئیس اتحادیه مرغداران چهارمحال و بختیاری نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در   شهرکرد  ، بیان داشت: در بخش مرغ زنده کمبودی نداریم، هر شب حدود 13 تن مرغ کشتار و وارد بازار می‌شود.

وی با بیان اینکه در یکی دو ماه اخیر هیچ مشکلی در توزیع مرغ زنده نداشته‌ایم، عنوان داشت: شب گذشته 117 تن کشتار شد و امشب 11 تن مرغ کشتار و توزیع می‌شود که حدود 75 تا 80 تن مرغ کشتار برای بازار تامین شود؛ مشکل در توزیع بوده که متصدی آن سازمان صمت استان است.

  کشتار مرغ باید بیشتر شود تا کمبود جبران شود  

غلامرضا قائدامینی، معاون بازرسی، نظارت و حمایت از حقوق مصرف‌کننده سازمان صمت استان نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در   شهرکرد  ، تصریح کرد: در 8 روز گذشته با کمبود کشتار مرغ مواجه بودیم اما از دو شب پیش تا اکنون کشتار 80 تن انجام می‌شود، این مقدار جبران کسری موجود را نمی‌کند مگر اینکه طی دو هفته آینده هر شب 80 تن کشتار و توزیع انجام شود.

وی اضافه کرد: افزایش مجالس عروسی و تعطیلات پایان هفته  نیز از جمله دلایل کمبود مرغ در استان است، برای روزهای عادی 80تن کشتار و برای پنجشنبه‌ها سفارش کشتار 80تن می‌دهیم اما این امر هیچ‌ وقت انجام نمی‌شود.

بازدید میدانی ‌تسنیم ‌از وضعیت بازار مرغ در همدان/ بازار ملتهب و انتظار مردم در صف‌های طولانی ادامه دارد محموله 1000 تنی مرغ بعد از اظهار کالا و دریافت مجوزهای بهداشتی ترخیص خواهد شد بزرگ‌ترین محموله ‌مرغ وارداتی از بندر شهید رجایی ترخیص شد/ ارسال 1000 تن مرغ به مناطق مختلف کشور

قائدامینی با اشاره به اینکه سفارشات از طریق سامانه رهتاب صورت می‌گیرد، خاطرنشان کرد: امکان انتقال غیرمجاز  مرغ به خارج از استان وجود ندارد چراکه در سامانه ثبت شده و در شهرهای بزرگ استان از جمله شهرکرد توزیع در دو شیفت و در شهرهای کوچکتر و روستاها فقط در شیفت صبح انجام می‌شود.

انتهای پیام/7540/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمبود مرغ تن مرغ کشتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۱۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«سمیع» تعیین تکلیف شود/ کمبود نیروی پلیس راهور و راننده اتوبوس مشکل مشترک کلان‌شهرها

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران گفت: بعضی درگاه‌ها از جمله سامانه «سمیع» برای وصول مطالبات مدیریت شهری در اختیار پلیس راهور است تا در کنار تعویض پلاک قرار گیرد و مطالبات دولتی شهرداری‌ها وصول شود، اما استفاده از این سامانه هنوز تعیین تکلیف نشده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، پوریا محمدیان‌یزدی امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در نشست معاونان حمل‌ونقل شهرداری و پلیس راهور کلان‌شهرها اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که همکاری شهرهای بالای یک میلیون نفر را در سال های اخیر بهبود بخشید، ماده ۱۰۸ برنامه ششم توسعه کشور بود که پیرو آن چارچوبی برای تعاملات شهرداری با پلیس راهور در نظر گرفته شد.

وی افزود: تجربه از دهه ۸۰ در شهرداری تهران اتفاق افتاده بود و سال ۹۶ با قانون برنامه ششم این تعامل به شهرهای بالای یک میلیون جمعیت تسری پیدا کرد، اما در این حوزه اولین سوال مطرح این است که با توجه به اتمام برنامه ششم و اینکه توسعه ماده ۱۰۸ در قانون برنامه هفتم وجود ندارد، آیا این تعامل ادامه خواهد داشت و استراتژی پلیس راهور فراجا به چه سمت و سویی می‌رود؟

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران با اشاره به اعمال قانون در حوزه طرح‌های ترافیکی گفت: هر طرح ترافیکی که در مجموعه مدیریت شهری پیاده می‌شود، ضمانت اجرای آن در اختیار پلیس راهور است که با اعمال قانون انجام می‌شود.

محمدیان‌یزدی ادامه داد: بعضی درگاه‌ها از جمله سامانه «سمیع» برای وصول مطالبات مدیریت شهری در اختیار پلیس راهور است تا در کنار تعویض پلاک قرار گیرد و مطالبات دولتی شهرداری ها وصول شود، اما استفاده از این سامانه همچنان در حال رایزنی است و تعیین تکلیف نشده است.

وی تاکید کرد: عوارض خودرو، پارک حاشیه‌ای و عوارض طرح ترافیک روی پلاک خودروها منفی شده و با تعویض پلاک به نفر جدید منتقل می‌شود، در حالی که این عوارض می‌تواند در مراکز تعویض پلاک، ستاد ترخیص خوردوهای توقیفی و پلیس + ۱۰ دریافت و برای تقویت زیرساخت های ترافیکی هزینه شود.

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران با اشاره به کمبود نیروی پلیس راهور در کلان‌شهرها گفت: در تهران حداقل ۴ هزار نیروی پلیس راهور و فعالیت دارند، اما در سایر کلان‌شهرها تعداد این نیروها کم است؛ به‌عنوان مثال در شهر مشهد با ۳.۵ میلیون نفر فقط ۲۰۰ عامل پلیس راهور وجود دارد، کمبود نیرو مشکل‌ساز شده است و باید جبران شود.

محمدیان‌یزدی با بیان اینکه بانک اطلاعاتی تصادفات می‌تواند در رفع مشکلات حوزه تصادفات و نقاط حادثه‌خیز کمک کند، بنابراین آخرین وضعیت اطلاعات این بانک باید مشخص شود، ادامه داد: پلیس نامحسوس نیز از قدیم مطرح بوده است تا بتوانیم از قانون رسیدگی به تخلفات استفاده کنیم.

وی گفت: اطلاعاتی که پزشکی قانونی در تصادفات ارائه می‌دهد با تاخیر همراه است که انتظار می‌رود آمار میدانی و عملیاتی توسط پلیس راهور در حوزه شهری و برون شهری ارائه شودتا کنار داده پزشکی قانونی، دیتای عملیاتی داشته باشیم؛ این اقدام به رصد اتفاقات کمک می‌کند.

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران با اشاره به مشکل کمبود راننده اتوبوس‌های درون شهری شهرها اظهار کرد: با توجه به جذابیتی که حوزه بار برون شهری دارد، تعداد رانندگان پایه یک اتوبوسرانی کم شده است و تعداد زیادی از اتوبوس‌ها به دلیل نبود راننده متوقف شده است که این مشکل باید در اسرع زمان با اصلاح آیین نامه رانندگی رفع شود.

کد خبر 749611

دیگر خبرها

  • رفع مشکل کمبود آب شرب روستای میرآباد مازول نیشابور
  • قیمت جدید دام زنده اعلام شد
  • چالش کمبود معلم در چهارمحال و بختیاری رفع شد
  • مردم مشکل جدی کمبود دارو دارند، دولت لاپوشانی می‌کند
  • مشکل کمبود نیروهای پلیس راهور در شهرها را با برون‌سپاری رفع می‌کنیم
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • بررسی کمبود شیرخشک در داروخانه ها
  • مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد
  • مشکل کمبود دبیر و آموزگار در سال تحصیلی جدید حل شد
  • «سمیع» تعیین تکلیف شود/ کمبود نیروی پلیس راهور و راننده اتوبوس مشکل مشترک کلان‌شهرها