Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: تونل البرز واقع در آزادراه تهران شمال زیر خط برف ساخته شده و منجر می‌شود که دیگر مسافرانی که مقصد آن‌ها مازندران است گرفتار برف و کولاک نشوند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، خیرالله خادمی معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ۷۰ درصد مسیر منطقه ۲ آزادراه تهران - شمال را تونل تشکیل می‌دهد، گفت: این مسیر ۵۹ دستگاه تونل به طول ۳۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ کیلومتر در باند رفت و برگشت و ۳۰ دستگاه پل بزرگ به طول ۳.۴ کیلومتر در باند رفت و برگشت دارد، در این مسیر طولانی‌ترین پل ۳۳۰ متر طول دارد.

او ادامه داد: منطقه ۲ آزادراه تهران-شمال ۲۲ کیلومتر طول دارد و دارای چهار خط عبوری شامل ۲ خط رفت و ۲ خط برگشت است، این پروژه با مشارکت ۵۰ درصدی بنیاد مستضعفان و پیمانکاری شرکت‌های بنیاد در حال اجرا است.

او یادآور شد: منطقه ۲ آزادراه از ا‌نت‌های منطقه یک در سه راهی شهرستانک آغاز و در محدوده پل زنگوله وارد جاده چالوس می‌شود، با تکمیل منطقه دو آزادراه، مسیر کل آزادراه تهران-شمال نسبت به محور موجود کرج - چالوس، ۶ کیلومتر دیگر کوتاه‌تر می‌شود.

معاون وزیر راه وشهرسازی با بیان اینکه این تونل، طولانی‌ترین تونل آزادراهی کشور و شامل تونل‌های سه قلوی البرز هر یک به طول ۶.۴ کیلومتر است افزود: مجموعه تونل البرز شامل سه رشته تونل هر یک به طول ۶۴۰۰ متر است که در انتهای منطقه ۲ آزادراه تهران - شمال حد فصل پیچ پل سرهنگ در جنوب تا پل زنگوله واقع شده است.خادمی با بیان اینکه تونل البرز ۲۴۸۰ متر راه دسترسی دارد، تونل میانی این تونل که تونل سرویس نامیده شده است به قطر ۵.۲ متر با استفاده از دستگاه TBM حفاری شده است، گفت: تونل اصلی دارای دستک عرضی نفررو جهت کمک به تهویه، جانمایی تأسیسات، تخلیه اضطراری مسافران است و دستک عرضی ماشین‌رو جهت انتقال بار ترافیکی به تونل مجاور و تسهیل در تخلیه خودرو‌ها در صورت بروز حوادث است، در این تونل ۱۲ پارکینگ با فاصله ۵۰۰ متر جانمایی شده است.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل ونقل کشور با بیان اینکه تونل ۶.۴ کیلومتری البرز سقف دوم تونل در محدوده تاج تونل برای جداسازی هوای آلوده از هوای پاک تعبیه شده است افزود: همچنین این تونل دارای سیستم زهکش تخلیه آب در طول مسیر، ۵۰ دستگاه جت‌فن تخلیه تونلی، ۱۷۵۴ چراغ تونلی، ۲۴ دستگاه درب ضد حریق و ۱۳۶ دستگاه دوربین کنترلی است.

خادمی توضیح داد: عملیات افتتاح تونل اصلی شرقی البرز به عنوان طویل‌ترین تونل در بخش راهی و آزادراهی کشور امروز به پایان رسیده است و به بهره برداری می‌رسد.

خادمی اظهار کرد: منطقه ۲ آزادراه تهران-شمال با همکاری و مشارکت بنیاد مستضعفان و دولت در حال احداث است؛ و ۲۷۰۰ نفر در جبهه‌های کاری این آزادراه مشغول فعالیت هستند و پل‌ها و تونل‌ها در حال ساخت است.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: هدف اول درباره این منطقه آن است که تونل البرز شرقی و دو جاده دسترسی ابتدا و انتهای آن افتتاح شود، طول جاده‌های دسترسی دو طرف ۲.۵ کیلومتر و طول تونل البرز هم ۶.۴ کیلومتر جمعاً حدود ۹ کیلومتر است.او یاد آور شد: مقرر شده است این مسیر برای ایام پیک ترافیک یا زمان‌هایی که ضرورت ایجاب می‌کند، باز شود تا مردم بتوانند از این مسیر عبور کنند و گردنه سخت، برف‌گیر و حادثه‌خیز جاده موجود، حذف شود بدین ترتیب که مسیرِ رفت از طریق جاده دسترسی و داخل تونل البرز و مسیر برگشت هم از طریق جاده قدیم و داخل تونل قدیم کندوان باشد و بدین ترتیب آن محدوده حادثه‌خیز، حذف شود.

خادمی عنوان کرد: سرمایه‌گذاری سنگینی برای احداث این تونل انجام شده است و هدف این است که تا آماده شدن منطقه ۲ بتوانیم از این سرمایه‌گذاری جهت رفاه مردم و کاهش تلفات در آن نقطه حادثه‌خیز استفاده کنیم.

او درباره آخرین وضعیت منطقه ۳ هم گفت: معادل سرمایه گذاری و ارزش روز تامین منابع مالی که در منطقه یک انجام شده برای اجرای منطقه ۳ لازم است تا این پروژه به مرحله اجرایی برسد.

خادمی تاکید کرد: کل پروژه منطقه ۲ شامل تونل و پل است که توسط مهندسان ایرانی و متخصصان اجرایی شده است.

دریافت ۱۵۰ میلیارد تومان عوارض از 2 منطقه آزادراه تهران- شمال در ادامه شهسواری مجری پروژه آزاد راه تهران شمال گفت: تاکنون ۱۵۰ میلیارد تومان عوارض از این ۲ منطقه دریافت شده است.

او با بیان اینکه از سال ۹۲ بنیاد مستضعفان به صورت جدی وارد کار شده و پیش از این تا سال ۹۱ حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد این پروژه پیشرفت فیزیکی داشت که با دستور آقای سعیدی کیا رئیس بنیاد مستضعفان و با خارج شدن چینی‌ها این پروژه توسط مهندسان ایرانی ساخته شد. منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اقتصادی آزادراه تهران شمال منطقه ۲ آزادراه تهران آزادراه تهران شمال معاون وزیر راه بنیاد مستضعفان راه تهران شمال تونل البرز ۴ کیلومتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۴۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران

به گزارش همشهری آنلاین،‌ مهرداد بذرپاش با یادآوری این‌که خط راه‌آهن در منطقه ۱۷ تهران سال‌های گذشته به‌دلیل ایجاد آسایش و امنیت به زیر زمین منتقل شد، اظهار کرد: پس از این اقدام چند موضوع از جمله ایمنی تونل احداث شده، تهویه مناسب تونل، روشنایی کافی تونل و امکان تخلیه سریع مسافران هنگام بحران مورد تاکید قرار گرفت.

وی ادامه داد: بر اساس توافق شرکت راه آهن و شهرداری تهران مقرر شد زمین‌های روی تونل ریلی زیرزمینی برای رفاه حال مردم واگذار شود. در این توافق، شهرداری تهران، مکلف به مناسب‌سازی، ایجاد فضای سبز و احداث پیاده رو شد که هم اکنون بخشی از فضای سبز و پیاده روها برای رفاه حال مردم منطقه ایجاد شده و بخشی از کار باقی مانده است.

بذرپاش با اشاره به این‌که اختلاف نظرهایی در خصوص زمین‌های روی این تونل ریلی زیرزمینی وجود دارد، توضیح داد: در خصوص حریم‌هایی مسیر راه آهن باید تصمیم گیری شود، در حریم ۱۷ متری، ایمنی الزامی است و باید حفظ شود و در حریم ۳۰ متری برخی مناطق نیاز است تسهیل‌گری‌هایی انجام شود.

وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای حریم بعد از ۱۷ متر در محدوده ۳۰ متری به دولت ارائه شده که در کمیسیون زیربنایی دولت به تصویب رسیده است. منتظر تایید هیأت وزیران هستیم که با تصویب پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی گشایش خوبی برای ساکنان مسیر ریلی منطقه ۱۷ اتفاق می‌افتد.

بذرپاش ادامه داد: در صورت تصویب هیئت وزیران، محدوده ۳۰ متری از حریم ۱۷ متری ریلی که اکثراً نیز بافت فرسوده است امکان نوسازی را پیدا می‌کنند. این حریم‌ها با رعایت حقوقی که باید به دولت و راه آهن پرداخت شود آزادسازی می‌شوند و مجوز ساخت و ساز خواهند یافت.

وی با تاکید بر اینکه نوسازی بافت فرسوده سیاست‌های اصلی دولت است، توضیح داد: ۱۳ هزار پلاک در منطقه ۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به عنوان پلاک فرسوده هستند و در صورت موافقت هیئت دولت با امکان ساخت و ساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود.

بذرپاش گفت: با آزادسازی ۱۳ هزار پلاک فرسوده حریم ۳۰ متری تونل ریلی منطقه ۱۷ تهران امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی فراهم می شود که گشایش خوبی برای شهر تهران خواهد بود.

کد خبر 847207 منبع: تسنیم برچسب‌ها مهرداد بذرپاش خبر مهم مسکن

دیگر خبرها

  • افزایش ترانزیت جاده‌ای کشور
  • ترافیک سنگین در محور‌های شمال شرق پایتخت
  • ممنوعیت تردد از آزادراه تهران _ شمال به سمت چالوس
  • آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های البرز/ ۷ اردیبهشت
  •  ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • اعمال محدودیت ترافیکی در جاده کرج- چالوس و آزادراه تهران - شمال
  • وضعیت راه‌های کشور؛ ترافیک سنگین در جاده‌های چالوس، هراز و آزادراه تهران - شمال
  • آزادراه تهران - کرج - قزوین روکش آسفالت می شود
  • آزادراه تهران_کرج_قزوین روکش آسفالت می شود
  • آزادراه تهران_کرج_قزوین روکش آسفالت می شود