Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس فوتبال»
2024-05-03@14:25:39 GMT

حریفان فصیحی در مرحله اول المپیک مشخص شدند

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۶۵۵۱۳

حریفان فصیحی در مرحله اول المپیک مشخص شدند

به گزارش ایرنا، فرزانه فصیحی باید از ساعت ۸:۰۱ امروز در گروه سوم مرحله اول ماده ۱۰۰ متر المپیک توکیو به مصاف رقیبانی از ازبکستان، آلمان، باربادوس، آمریکا، زامبیا، چین و ایتالیا برود. فصحی ضعیف‌ترین رکورد شخصی و پایین‌ترین رتبه در رده‌بندی جهانی را در میان نفرات حاضر در این گروه در اختیار دارد.

جاویانه اولیویر نفر هشتم رده‌بندی جهانی، سرشناس‌ترین چهره حاضر در این گروه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فصیحی صبح امرزو در گروه ۲ مرحله مقدماتی از ساعت ۴:۳۷ به مصاف دوندگانی از عربستان، نپال، کویت، گوام، چین تایپه، اندونزی، مالزی و لائوس رفت و با زمان ۱۱ ثانیه و ۷۶ صدم ثانیه در رده نخست قرار گرفت و با این مقام به مرحله اول مسابقات صعود کرد.

فقط ورزشکارانی که سهمیه یونیورسالیتی را کسب کرده‌اند در این مرحله شرکت کردند و دوندگانی که با کسب ورودی المپیک جواز حضور در این مسابقات را به دست آورده‌اند از مرحله اول وارد گردونه رقابت می‌شوند.

رکورد ۱۰۰ متر زنان ایران در اختیار مریم طوسی با زمان ۱۱ ثانیه و ۴۵ صدم ثانیه است که در سال ۱۳۹۳ به ثبت رسید.

از ساعت ۵:۱۵ احسان حدادی در گروه A مرحله انتخابی ماده پرتاب دیسک به میدان رفته است. ۱۶ ورزشکار از جمله دانیل استاهل از سوئد شانس اول کسب مدال طلای مسابقات در همین گروه قرار دارند.

ورزشکاران با ثبت رکورد ۶۶ متری، صعود خود از این مرحله را قطعی می‌کنند. در صورتی که ورزشکاری به این رکورد نرسید اما در میان ۱۲ نفر برتر مجموع ۲ گروه قرار گرفت، فینالیست خواهد شد.

حدادی در آخرین مسابقه خود روز ۲۷ تیر ۱۴۰۰ در مسابقات باشگاهی ایران، دیسک را ۵۷ متر و ۴۷ سانتی‌متر پرتاب کرد. او که رکورد آسیا را در اختیار دارد، از مهر ۹۸ تا همین مسابقات به دلایل مختلفی مثل ابتلا به کرونا و مصدومیت در هیچ مسابقه‌ای شرکت نکرده بود.

حسن تفتیان دیگر نماینده دو و میدانی ایران در المپیک توکیو است که باید صبح شنبه در مرحله اول ۱۰۰ متر مردان به مصاف رقبای خود برود. هنوز گروه‌بندی این ماده اعلام نشده است.

مهدی پیرجهان هم قرار بود در دو ۴۰۰ متر با مانع المپیک به میدان برود اما به دلیل ابتلا به کرونا این مسابقات را از دست داد.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: فرزانه فصیحی المپیک توکیو احسان حدادی احسان حدادی المپیک توکیو حسن تفتیان دوومیدانی فرزانه فصیحی مهدی پیرجهان مرحله اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۵۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شگفتی بزرگ: سه قهرمان آسیا حذف شدند

به گزارش "ورزش سه"، جدال تیم‌های آسیایی برای کسب سهمیه المپیک در شرایطی به پایان خود نزدیک می‌شود که تیم‌های پر امیدی مانند قطر میزبان مسابقات نهایی، عربستان، کره جنوبی و البته ایران جایی در میان صعود کنندگان المپیک نخواهند داشت.

در حال حاضر دو تیم ازبکستان و ژاپن صعود خود را به المپیک پاریس قطعی کرده و تیم سوم از میان برنده عراق و اندونزی در بازی پلی آف با گینه انتخاب خواهد شد؛ دو کشور آسیایی که حضورشان در این مرحله تا حد زیادی تعجب برانگیز است. 

نکته مهم صعود ازبک‌ها به فینال آسیاست که آنها مزد سرمایه‌گذاری چندین ساله و برگزاری مسابقات در رده‌های سنی را خیلی زود دریافت کردند و با تیم پر امیدی که ایران را در دور نخست رقابت‌ها حذف کرد، موفق به صعود به المپیک شدند؛ در حالی که شاید کسب میزبانی از سوی ایران در این تورنمنت می‌توانست سرنوشت کاملا متفاوتی را برای نسل بااستعداد امید‌های ایران با مربیگری رضا عنایتی رقم بزند اما همان‌طور که در ذهن دارید، ایران تنها به دلیل کارت زرد‌های بیشتر از حضور در دور نهایی رقابت‌ها بازماند و این در حالی است که شاید با گذشت زمان و پخته‌تر شدن و بازی‌های بیشتر تیم المپیک، ما می‌توانستیم یکی از صعودکنندگان به المپیک پاریس ۲۰۲۴ باشیم و یک طلسم طولانی را بشکنیم.

ازبکستان در مرحله گروهی این مسابقات با شکست دادن ویتنام، کویت و مالزی به عنوان صدرنشین راهی مرحله حذفی شد و در مرحله حذفی با شکست دادن عربستان و اندونزی اکنون به عنوان فینالیست این دوره مسابقات به مصاف ژاپن خواهند رفت. از نکات حائز اهمیت درباره صعود شاگردان تیمور کاپادزه این است که این تیم در هیچکدام از این بازی‌ها گلی دریافت نکرده و از نظر تهاجمی نیز بهترین آمار را دارد که البته این آمار در دوره گذشته نیز تکرار شد و ازبکستان علی‌رغم صعود مقتدرانه به فینال این تورنمنت، مقابل عربستان در خاک خود شکست خورد.

ژاپن هم با حضور گو ویوا، سرمربی سابق کاشیما که با شکست دادن پرسپولیس قهرمان لیگ قهرمانان آسیا شد، در گروه مرگ مسابقات نتایج قابل توجهی کسب کرد. سامورایی‌ها ابتدا چین و امارات را شکست دادند اما کره جنوبی با نتیجه ۱ بر صفر در مرحله گروهی آنها را شکست داد تا این تیم به عنوان دوم گروه مقابل قطر میزبان مسابقات قرار بگیرند. آنها در تقابل قطر روز سختی داشتند و در شرایطی که ۲ بر صفر از آنها جلو بودند، ۲ گل دریافت کردند اما در وقت‌های اضافه موفق شدند به پیروزی ۴ بر ۲ دست یابند و به مسیرشان در نیمه نهایی ادامه دهند. آنها مقابل عراق چندان به دردسر نیفتادند و موفق شدند این تیم را هم با یک پیروزی مقتدرانه شکست دهند و حالا برای دومین بار از سال ۲۰۱۶ در فینال مسابقات حضور خواهند داشت.

البته همان‌طور که مشخص است اصلی‌ترین شگفتی این مسابقات حضور اندونزی در نیمه نهایی این رقابت‌هاست. اندونزی با حضور سرمربی کره‌ای تیمشان در آغاز مرحله گروهی با شکست برابر قطر به دردسر افتادند، اما با تیمی که سابقه حضور در سطح بزرگسالان را داشتند به این تورنمنت بازگشتند. آنها دو پیروزی شیرین را مقابل استرالیا و اردن جشن گرفتند اما کره جنوبی به عنوان یکی از مدعیان اصلی و قهرمان بازی‌های آسیایی مقابل این تیم شب عجیبی را تجربه کرد. اندونزی در همان نیمه نخست از کره‌ای‌ها با دو گل پیش افتادند اما در نیمه دوم کره جنوبی به بازی برگشت تا قرمزپوشان اندونزی به پایان مسیرشان برسند اما مقاومت آنها بازی را به ضربات پنالتی کشاند که در نهایت موفق شدند با پیروزی ۱۱ بر ۱۰ به نیمه نهایی برسند. ماجراجویی شگفت انگیزانه اندونزی در مسابقه پیش از فینال خاتمه پیدا کرد و با قبول شکست مقابل ازبکستان راهی دیدار رده بندی شده‌اند که پیروزی در تقابل با عراق می‌تواند یک اتفاق شگرف در فوتبال این کشور باشد.

البته وضعیت عراق برای این دیدار بهتر ارزیابی می‌شود؛ آنها با تیمی متشکل از منتظر محمد ستاره عراقی مس رفسنجان، علی جاسم پدیده عراقی فوتبال آسیا و رومان دولاشی هافبک جوان شاغل در شالکه آلمان از مدعیان قهرمانی محسوب می‌شدند اما مسیر رویایی آنها با شکست مقابل ژاپن به رده‌بندی کشیده شده است.

در این تورنمنت از قطر که دو دوره متوالی در سطح بزرگسالان قهرمان آسیا شده انتظارات زیادی وجود داشت، اما میزبان مسابقات با توجه به شرایط به وجود آمده در تقابل با ژاپن خیلی زودتر نخستین مرحله حذفی حذف شد.

فوتبال آسیا در المپیک سهمیه ۲+۱ دارد که با حضور ازبکستان و ژاپن در فینال، تکلیف دو سهمیه اصلی مشخص شده اما سهمیه پلی آف از مسیر متفاوتی به دست می‌آید. برنده تقابل دو تیم اندونزی و عراق پس از انجام بازی خود در تاریخ ۱۳ اردیبهشت ماه، باید خودش را آماده کند تا در خرداد ماه به مصاف گینه نماینده آفریقا بروند.

لازم به ذکر است فینال آسیا قرار است روز جمعه 14 اردیبهشت ماه در دوحه قطر با قضاوت موعود بنیاد‌ی‌فر داور بین المللی فوتبال کشورمان بین دو تیم ازبکستان و ژاپن برگزار شود و پیروزی در این بازی با دومین قهرمانی این دو تیم همراه خواهد شد.

دیگر خبرها

  • حریفان ایران در والیبال چلنج کاپ زنان مشخص شدند
  • حریفان ایران در چلنج کاپ والیبال زنان مشخص شدند
  • رکورد مسابقات فری استایل اسکیت شکسته شد
  • شکست رکورد ایران توسط ترانه احمدی در مسابقات اسکیت فری استایل
  • تیم فوتبال امیدهای عراق راهی المپیک شد/ اندونزی در یک قدمی المپیک
  • آینده‌سازان والیبال حریفان جهانی خود را شناختند
  • حریفان ایران در جام جهانی مشخص شدند
  • ثبت رکورد تاریخی ورزشکاران قزوینی در مسابقات المپیک
  • شگفتی بزرگ: سه قهرمان آسیا حذف شدند
  • دیلانچیان: شانس کسب دو سهمیه المپیک را برای اولین بار داریم/ یاوری در دسته‌بندی نمایندگان شنای ایران نیست