Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-01@21:53:18 GMT

حق ما دو مدال بود اما از عملکرد تیم راضی هستم

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۶۵۸۸۰

حق ما دو مدال بود اما از عملکرد تیم راضی هستم

سرمربی تیم تیراندازی با تپانچه ایران معتقد است برگزاری مسابقات به این شکل خارج از استاندارد در دنیا بود اما در کل با وجود یک طلا از عملکرد تیم راضی است.

به گزارش " ورزش سه"، محسن نصراصفهانی پس از پایان رقابت هانیه رستمیان در بخش سرعت ماده ٢۵ متر تپانچه، عنوان کرد: مسابقات در تمام ماده‌ها خوب برگزار شد اما متاسفانه رقابت ٢۵ متر بانوان را در سالن فینال برگزار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در شرایطی است که در تمام دنیا رقابت‌های این ماده در فضای باز برگزار می‌شود و در واقع تیرانداز در شرایطی که تمرین کرده، مسابقه می‌دهد.


وی ادامه داد: درست است که همه ورزشکاران در شرایط یکسانی مسابقه دادند اما برگزاری مسابقات به این شکل خارج از استاندارد در دنیا بود.


سرمربی تیم تیراندازی با تپانچه ایران با بیان اینکه مربیان سایر کشورها نیز به این موضوع اعتراض داشتند، تصریح کرد: به دلیل برگزاری مسابقات ۵٠ متر مجبور شدند رقابت‌های ماده ٢۵ متر را در سالن برگزار کنند. ژاپنی‌ها باید برنامه ریزی بهتری انجام می‌دادند و امکانات این کار را هم داشتند.


نصراصفهانی گفت: یک مسابقه نهایتا باید در دو راند برگزار شود اما این مسابقه در ۴ راند برگزار شد. شرایط زمانی و آب و هوایی برای ورزشکاران یکسان نبود.


نصراصفهانی در پاسخ به این سوال با وجود تمام این مسائل از عملکرد هانیه رستمیان رضایت دارد، اظهار داشت: او عملکرد بسیار خوبی در المپیک ٢٠٢٠ داشت. در ایران با محدودیت فشنگ روبه‌رو بودیم. رئیس فدراسیون تمام تلاشش را کرد تا قبل از المپیک فشنگ مناسب در اختیار ما قرار دهد. اردوهای زیادی هم داشتیم اما مشکل فشنگ همچنان پابرجا ماند. امیدوارم در آینده این مشکل حل شود.


وی درباره اینکه رستمیان در مسابقات گذشته عملکرد بهتری داشت، خاطرنشان کرد:  او در این مسابقه شروع خوبی داشت اما شرایط سخت بود و فشار مسابقه باعث شد تمرکزش را از دست بدهد.


نصراصفهانی افزود: فضای مسابقات المپیک روی همه ورزشکاران تاثیر می‌گذارد. حتی جواد فروغی هم که طلا گرفت تحت فشار مسابقات بود اما یک ورزشکار خیلی سریع خودش را ریکاوری می‌کند و ورزشکاری دیگر نیاز به زمان دارد.


سرمربی تپانچه ایران با ابراز رضایت از عملکرد این تیم گفت: بی‌سابقه‌ترین عملکرد تیم تپانچه در المپیک ٢٠٢٠ رقم خورد. هم فروغی و هم رستمیان در اوج آمادگی گام به المپیک گذاشتند و من از آنها راضی هستم. حق‌ تیم ما کسب دو مدال بود، با این وجود من از عملکرد تیم راضی هستم.

المپیک 2020 توکیو تیراندازی (اسلحه)

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: المپیک 2020 توکیو تیراندازی اسلحه عملکرد تیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۵۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

يزدانى - اسنايدر، كشتى جهان چشم انتظار شماست!

به گزارش "ورزش سه"، علاقمندان بيشمار و متعصب كشتى كشورمان بى تاب آغاز رقابتهاى مهيج كشتى سى سومين دوره بازيهاى المپيك ٢٠٢٤ در پاريس پايتخت فرانسه هستند جايى كه دو قهرمان نامدار دنياى كشتى به دنبال تحقق كسب دهمين مدال خود در وادى جهانى و المپيك هستند جايى كه قطعا ديويد تيلورى در ٨٦ كيلوگرم حريف حسن يزدانى نخواهد بود و به نظر مى آيد دوئل سنتى كايل اسنايدر و عبدالرشيد سعد الله اف روس نيز شكل نمى گيرد.

حسن يزدانى و كايل اسنايدر هر دو دقيقا ٩ مدال المپيك و جهانى را تا قبل از رقابتهاى كشتى آزاد ٢٠٢٤ المپيك سى و سوم در پاريس به گردن آويخته اند كه سهم حسن يزدانى به عنوان يل كشتى ايران يك طلا و نقره المپيك، سه طلا، سه نقره و يك برنز جهان محسوب مى شود و كايل اسنايدر نيز يك طلا و نقره المپيك، سه طلا، دو نقره و دو برنز جهان را به گردن آويخته است.

جالب اينكه اولين مدال جهانى و المپيك حسن يزدانى نقره ٢٠١٥ قهرمانى جهان در لاس وگاس كشور كايل اسنايدر به دست آمده و از منظر مرغوبيت نيز يل جويبار يك نقره بيشتر از ديگر نامدار دهه ى اخير كشتى جهان به دست آورده است.

در واقع تعداد مدالهاى هر دو كه در دو وزن مختلف بر روى تشك المپيك پاريس خواهند رفت و هر دو توانسته اند سهميه را براى كشورشان در وزنهاى ٨٦ كيلو و ٩٧ كسب كنند از نظر تعداد در المپيك ى جهان برابر است اما حسن يزدانى با يك نقره بيشتر از اسنايدر كه اين كشتى گير آمريكايى برنز گرفته در رده بندى مشاهير بالاتر ايستاده است.

از سويى ديگر كايل اسنايدر تمام ٩ مدال جهانى و المپيك خود را از سال ٢٠١٥ در وزن ٩٧ كيلوگرم كسب كرده اما حسن يزدانى از همين سال تا امروز ٩ مدال جهانى و المپيك خود را در سه وزن متفاوت ٧٠، ٧٤ و ٨٦ به دست آورده است.

البته حسن يزدانى سه مدال طلاى جام جهانى تيم به تيم نيز در كارنامه دارد كه اين مدالها در رده بندى تالار مشاهير كشتى گيران اتحاديه جهانى در بخش انفرادى كشتى گيران محاسبه نمى شود و مدالهاى قاره اى هر دو كشتى گيران نيز در آسيا و آمريكا هم جداست.

يل جويبار اين روزها با نظر عليرضا دبير رييس فدراسيون كشتى و محسن كاوه سرمربى تيم ملى در روستاى لپو صحرا زادگاهش سخت مشغول تمرين و آماده سازى براى قلع و قم حريفان در المپيك است، جايى كه ديدار سنتى ديويد تيلور و حسن يزدانى به فراموشى سپرده مى شود و آوردگاه پر مدال ترين كشتى گير كشورمان با "آروم بروكس" آمريكايى شكل خواهد گرفت.

تمرينات فيزيوتراپى حسن يزدانى كه كتف دست راست خود را پنجم آبان ١٤٠٢ به تيغ جراحان سپرد كاملا پايان يافته و يل جويبار در مجموعه ورزشى خودش كه از امكانات مطلوبى برخوردار است زير نظر بدنساز و مربى دوران نوجوانى اش همت مسلمى با حريف تمرينى اين روزهايش مهدى يگانه سرشاخ شده است.

در حال حاضر و سه ماه و پنج روز مانده به آغاز كشتى هاى حسن يزدانى در المپيك او به ٦٠ درصد آمادگى كامل بدنى دست يافته و هيچ مشكلى از منظر جراحى كتف دست خود ندارد.

حسن يزدانى در كنار تيم حرفه اى بدنساز به سرپرستى جواد رحمانى، فيزيوتراپى با دكتر رضا رضايى و بحث فنى با امكانات مجموعه اش در كنار حضور پدر و وسواس ويژه تمرينات جذابى را دنبال مى كند كه بروى ثانيه ثانيه آن برنامه ريزى دارد.

يل كشتى ايران شب ها ساعت ٢٢:٣٠ مى خوابد، صبح زود بيدار مى شود، برنامه غذايى اش سر ساعت است، در كنار ساحل خزر تمرينات هوازى را با جديت دنبال مى كند، روى تشك مرور فن دارد و در سالن بدنسازى نيز به تقويت عضلات بدنى مى پردازد.

در كل بايد گفت حسن يزدانى توانسته با جديت تمام بر آسيب ديدگى و دوران نقاهت عمل جراحى كتف خود فائق آيد تا با رسيدن به آمادگى صد در صد تنها كشتى گير تاريخ ورزش ايران نام بگيرد كه تعداد مدالهاى المپيك و جهان را در المپيك ٢٠٢٤ پاريس دو رقمى خواهد كرد.

✍???? پوريا تابان

دیگر خبرها

  • معتبرترین مسابقات ریاضی دانشجویی جهان در دانشگاه تبریز آغاز شد
  • اعزام تیرانداز ساروی به مسابقات جام جهانی باکو
  • تهران میزبان مسابقات دارت قهرمانی کارگران کشور
  • يزدانى - اسنايدر، كشتى جهان چشم انتظار شماست!
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است
  • ورزشکاران معترض دوومیدانی بالغ‌ هستند/المپیک جای نخبگان است
  • چهارسوی ورزش خوزستان
  • اعزام تیراندازان به جام جهانی باکو + اسامی و برنامه مسابقات
  • کارشناسان داوری علیه تصمیم جنجالی در انزلی
  • مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد