Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام رضا عزت زمانی معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی در جمع راهیاران منطقه‌ای و استانی بنیاد هدایت به تشریح برنامه‌های ماه محرم پرداخت و اظهارداشت: مسئله اصلی سازمان تبلیغات اسلامی در ایام محرم، تعظیم شعائر اسلامی است. در این راستا عملیات اصلی ما نیز فضاسازی محیطی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در این بستر، موضوع نسل حسینی را برای ترویج و تبلیغ در نظر گرفته‌ایم.

 

وی با تأکید بر اینکه باید فضاسازی محرم امسال فراتر از سال گذشته باشد، گفت: فضاسازی را باید از مساجد و هیأت‌ها توسعه بدهیم تا همسایه‌ها و کوچه‌های اطراف مسجد، میادین محله‌ها و مجموعه‌هایی که با مسجد در ارتباط هستند، رنگ و بوی محرم را به خود بگیرند. بر این اساس پویش «هر خانه یک پرچم» راه‌اندازی خواهد شد.

معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کار در زمینه کودک و نوجوان را بسیار مهم خواند و بیان داشت: از این‌رو هیأت‌ها، خیمه‌ها، موکب‌ها، جلسات و همه برنامه‌هایی که نوجوانان در محرم انجام می‌دهند، باید بیشتر جلوه پیدا کند.

عزت زمانی درباره تولید محتوای مناسب این ایام گفت: کتاب کار متناسب با موضوع و یک مجموعه محتوایی در این زمینه تهیه شده است که در اختیار مبلغین قرار خواهد گرفت. در ماه محرم می‌خواهیم شور و معرفت افزایی، جلوه بیشتری داشته باشد؛ امسال اصرار داریم که کار متفاوت‌تری انجام بشود تا بلکه بتوانیم خواسته رهبر معظم انقلاب در زمینه شعر و سبک عزاداری را تا حدود زیادی عملی کنیم.

وی با اشاره به فعالیت‌های سازمان تبلیغات در بستر فضای مجازی، خاطرنشان کرد: هر ساله نمایشگاه بوی سیب دایر می‌شد اما امسال این کار در بستر فضای مجازی دنبال خواهد شد. خدماتی مانند فروش پرچم و سیاهی به هیأت‌ها نیز از این طریق پیگیری خواهد شد. در پلتفرم‌های خاصی مانند تکیه، باسلام و اسنپ خدماتی به عزاداران اباعبدالله الحسین(ع) ارائه خواهیم کرد.

معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی در خصوص علت انتخاب موضوع نسل حسینی برای محرم امسال، گفت: مسئله خانواده برای حجت‌الاسلام قمی و سایر مسئولان سازمان از جایگاه و اهمیت بسزایی برخوردار است. خانواده به عنوان هسته و کانونی اثرگذار در جامعه موضوعات متعدد، عمیق و حساسی دارد که باید به آنها پرداخته شود. از جمله آن‌ها بحث تحدید نسل است که مورد تأکید ویژه رهبر معظم انقلاب نیز هست. امیدواریم به برکت محرم، این نقطه عزیمت سازمان در مسائل خانواده باشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ماه محرم بنیاد هدایت سازمان تبلیغات اسلامی هیأت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۷۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راست و دروغ تبلیغ محصولات غذایی در تلویزیون

عبدالعظیم بهفر، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت: قوانین منع تبلیغات کالاهای آسیب رسان به سلامت به مانند "حروف والی" در زبان عربی هستند که گرچه نوشته می شوند اما خوانده نمی شوند. لذا، به رغم اینکه قانون منع تبلیغات کالاهای آسیب رسان در رسانه ملی مصوب است و هر ساله کالاهای آسیب رسان و غیر مجاز اعلام می شوند اما اجرای جدی این قانون در محاق قرار می گیرد و شوربختانه شاهد جلوه نمایی دشمنان سلامتی در رسانه ها هستیم.

وی افزود: عدول از این قانون هم به روش های مختلف صورت می گیرد و ادعاهای غیر واقعی یا اغراق در معرفی محصول پاشنه آشیل بسیاری از تبلیغات است، گاهی عنوان عوض می شود، گاهی با ایما و اشاره محصول را تبلیغ می کنند که البته در پس این اقدامات یک ترس از قانون مشاهده می شود؛ اما با تساهل و مداراهای اخیر برخی از شرکت‌ها و نشان های تجاری با چراغ سبز رسانه ملی در چشم قوانین زُل می زنند و آشکارا و مستقیم مخاطب را به مصرف محصولات آسیب رسان به سلامت دعوت می کنند.

بهفر در همین ارتباط به برگزاری جلسات مشترک با مسوولان رسانه ملی اشاره کرد و گفت: در جلساتی که با مسئولان رسانه ملی برگزار کرده ایم مهم‌ترین دلیل مدارا با تخلفات تبلیغات کالاهای آسیب رسان به سلامت را کم بودن بودجه و ضرورت اکتساب منابع مالی برای بقا و استمرار فعالیت ها عنوان می کنند که صحت سنجی این موضوع کار ارگان‌های بودجه ای است، اما آنچه اظهر من الشمس است، اینکه "هدف نمی تواند توجیه گر وسیله باشد"؛ شیوع بیماری‌های مختلفی مثل سرطان حتماً با مولفه غذاهای مضر مماس است و حتماً تغذیه غیر سالم در بسط سبک زندگی اشتباه تاثیرگذار است.

وی افزود: طبیعتاً یکی از مهم‌ترین ناظران در کنار ارگان‌های دیگر، سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت است و ما ملزم به برخورد سلبی و حتی قضایی با کسانی هستیم که با تخطی از قوانین سلامت، جامعه را تهدید می کنند؛ اما فرد فرد جامعه نیز باید نسبت به سلامت خود حساس باشد و دست از مطالبه گری به انحا مختلف بر ندارد.

سرپرست اداره کل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، در واکنش به برخی ادعاهای نادرست در تبلیغات محصولات غذایی، تاکید کرد: در حوزه تبلیغات محصولات غذایی گاهی اوقات ادعاهای نادرست و خلاف واقع مطرح می شود که برخی از آنها اصولاً موضوعیت ندارد؛ مثلاً درج عنوان بدون کلسترول روی روغن های نباتی نیز از این دسته تبلیغات محسوب می شود؛ چرا که روغن های نباتی در اصل فاقد کلسترول بوده و تنها در روغن های حیوانی وجود دارد.

بهفر گفت: درج عنوان بدون افزودنی روی شیرهای استریل نیز از این دست تبلیغات است، چراکه شیرهای استریل نیازی به افزودنی یا نگهدارنده ندارند، چون داخل آن میکروبی وجود ندارد.

وی افزود: به هر حال بسیاری از اسنک ها، روغن ها، انواع سُس، آب‌میوه ها و نوشیدنی هایی که به طور مستقیم یا غیر مستقیم، محصول یا شرکت و برند را تبلیغ می کنند غیر قانونی هستند و نباید در رسانه ملی یا هر رسانه دیگر تبلیغات داشته باشد.

سرپرست اداره کل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: یکی از موضوعاتی که در تبلیغات کالاهای آسیب رسان وجود دارد و برخی آن را بعنوان یک چالش بحساب می آورد کلی بودن دستورالعمل تبلیغات است که شاید بهتر باشد ارگان‌های مرتبط با این موضوع دستورالعمل را با شاخص های کمی قابل سنجش و اندازه گیری بروز رسانی کنند و دستورالعمل جدید را با جدیدت عملیاتی کنند

بهفر در پایان افزود: شورای سیاست گذاری سلامت صدا و سیما هم به عنوان فصل مشترکی در پیشبرد اهداف سلامت محور، می تواند در احیای اجرای قانون منع تبلیغات محصولات آسیب رسان به سلامت در رسانه ملی نقش ایفا کند و ما هم آمادگی داریم تمامی امکانات خود در جهت اشاعه فرهنگ سلامت را در اختیار نهاد مهم اطلاع رسانی و فرهنگ سازی کشور قرار دهیم.

کد خبر 6092648 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • محرم نویدکیا: اذیت کننده است که بازی‌های خانگی را از دست می‌دهیم
  • محرم نویدکیا: اذیت کننده است که بازی‌های خانگی را دست می‌دهیم
  • توزیع ۵۰۰ بسته پوشاک در بین فقرا و نیازمندان کردستانی
  • شرکت بیش از ۲۳ هزار نفر در مسابقات قرآنی آران و بیدگل
  • پویش دست‌های مهربان در کردستان برگزار شد
  • جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت ممنوع است
  • چراغ سبز رسانه ملی به کالاهای آسیب‌رسان سلامت | توجیه عجیب برای تبلیغ این کالاها
  • راست و دروغ تبلیغ محصولات غذایی در تلویزیون
  • برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل