Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، منابع رسمی پاکستان روز جمعه اعلام کردند: در جریان سفر هیات امنیتی و اطلاعاتی این کشور به آمریکا، مشاوران امنیت ملی دو کشور دیدار و آخرین تحولات درباره همکاری‌های دوجانبه، افغانستان و مسائل بین المللی را بررسی کردند.

«مُعید یوسف» مشاور امنیت ملی پاکستان با اشاره به دیدار خود با «جیک سالیوان» همتای آمریکایی‌اش، گفت: در این نشست پیشرفت‌های صورت گرفته پس از اولین دیدار آنان در ژنو، مسائل منطقه‌ای و بین المللی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: توافق شد تا حرکت پاکستان و ایالات متحده در مسیر گفت وگو و همکاری ادامه پیدا کند.

جیک سالیوان نیز در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: در دیدار با مشاور امنیت ملی پاکستان درباره امنیت و ارتباطات منطقه‌ای، همکاری‌های مشترک، کاهش فوری خشونت‌ها در افغانستان و یافت راهکار سیاسی برای حل بحران رایزنی صورت گرفت.

این دومین دیدار یک مقام ارشد پاکستانی با مشاور امنیت ملی دولت جدید آمریکا محسوب می‌شود. معید یوسف اوایل خردادماه امسال در ژنو با جیک سالیوان همتای آمریکایی خود دیدار و پیرامون همکاری‌های دوجانبه، مسائل منطقه‌ای و بین المللی گفت وگو کردند.

ناظران سیاسی در پاکستان دومین دیدار مشاوران امنیت ملی دولت‌های اسلام‌آباد و واشنگتن را تلاشی تازه برای رفع فضای بی اعتمادی و شکستن یخ روابط دو کشور تعبیر می‌کنند.

در عین حال این دیدار همزمان با تشدید اختلاف های اسلام‌آباد و کابل به ویژه تداوم فضای بی اعتمادی در روابط پاکستان با آمریکا است، موضوعی که مشاور امنیت ملی پاکستان آن را یک مساله آشکار و چالش برانگیز برای دو کشور تعبیر می‌کند.

«معید یوسف» هفته گذشته در گفت‌وگو با شبکه پاکستانی "جیو نیوز" به تداوم اختلافات و بی اعتمادی در روابط با آمریکا اذعان کرد و افزود: واشنگتن در حال فراهم کردن فضایی برای دریافت پایگاه نظامی در پاکستان بود و ما آن را احساس کردیم و به‌ همین دلیل قبل از هر چیزی، ما قاطعانه مخالفت خود را با ارائه هرگونه پایگاه نظامی یا هوایی به ایالات متحده در پاکستان اعلام کردیم.

برچسب‌ها پاکستان جیک سالیوان تحولات افغانستان پروندهٔ خبری تحولات افغانستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پاکستان جیک سالیوان تحولات افغانستان پاکستان جیک سالیوان تحولات افغانستان مشاور امنیت ملی جیک سالیوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۸۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودداری ارمنستان از شرکت در نشست امنیتی در روسیه

طبق اطلاعات رسانه‌های داخلی، دبیر شورای امنیت ارمنستان برای شرکت در نشست بین‌المللی در بالاترین سطح امنیتی در سن پترزبورگ، به روسیه سفر نخواهد کرد، البته جزییات این تصمیم فاش نشده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، ارمنستان از شرکت در نشست بین‌المللی در زمینه امنیتی در روسیه خودداری کرده است.

خبرگزاری آرمن‌پرس به نقل از دفتر مطبوعاتی شورای امنیت ارمنستان گزارش داده است که آرمن گریگوریان، دبیر شورای امنیت این کشور برای نشست بین‌المللی در سطح بالاترین نمایندگان دولتی در زمینه امنیتی که قرار است در روزهای 24 تا 25 آوریل در سن پترزبورگ روسیه برگزار شود، شرکت نخواهد کرد.

دلیل اینکه چرا گریگوریان تصمیم به عدم شرکت در این نشست بین‌المللی را گرفته، فاش نشده است. 

چند روز قبل،  سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، گفت که روسیه ارمنستان را همچنان متحد خود می‌داند و قطعاً ایروان هم اهمیت روابط با مسکو برای امنیت و توسعه خود را درک می‌کند.

لاوروف گفت: ما با ارمنستان متحد هستیم. ما این کشور را را متحد خود می‌دانیم. فکر می‌کنم هنوز  کسانی در ایروان هستند که اهمیت روسیه برای امنیت و توسعه اقتصادی ارمنستان را درک می‌کنند و این تنها از نظر حقوقی نیست.»

به عقیده او، غرب و به ویژه آمریکا و اتحادیه اروپا در راستای تسریع جدایی ارمنستان از روسیه تلاش می‌کنند.

پیش از آن، سخنگوی وزارت خارجه روسیه، ماریا زاخارووا، نیز این واقعیت را مورد توجه قرار داد که غرب تنها نقش ابزاری برای ایروان با هدف "برافروختن آتش" در منطقه قفقاز جنوبی در نظر گرفته و هدفش قطع روابط بین روسیه و ارمنستان است. 

در اواسط ماه آوریل، نیکول پاشینیان، نخست وزیر ارمنستان در پارلمان این کشور اعتراف کرد که روابط بین ایروان و مسکو روزهای سختی را می‌گذراند، اما اهمیت این روابط را نمی توان دستکم گرفت.

چند روز قبل دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در واکنش به سخنان نیکول پاشینیان، مبنی بر خروج مرزبانان روسی از منطقه تاووش در مرز ارمنستان با جمهوری آذربایجان، اعلام کرد که مسکو هیچ درخواستی از سوی ایروان در خصوص خروج نیروهای مرزبانی روسی از این کشور و همچنین تعطیل شدن پایگاه نظامی 102 دریافت نکرده است. به‌گفته او، مسکو انتظار دارد که ولادیمیر پوتین و پاشینیان بتوانند در آینده نزدیک درباره این موضوع و سایر مسائل دوجانبه به‌صورت حضوری گفتگو کنند.

واکنش مسکو و باکو به نشست ارمنستان، آمریکا و اتحادیه اروپامیرزویان: ارمنستان قصد ندارد به ناتو بپیونددآیا ارمنستان توان خروج از پیمان امنیت جمعی روسیه را دارد؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رایزنی دو مقام نظامی ایران و چین درباره حمله به اسرائیل، مسائل امنیتی منطقه و ...
  • بررسی روابط دوجانبه در دیدار علی باقری با یک مقام روس
  • رایزنی معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان با هیات دیپلماتیک ایران
  • رایزنی معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان با کاظمی قمی
  • مناسبات دوجانبه و مهمی میان ایران و پاکستان وجود دارد
  • سالیوان: به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
  • کاخ سفید ارسال مخفیانه موشک‌های دوربرد به اوکراین را تایید کرد
  • گام بلند ایران و پاکستان برای ارتقای روابط دوجانبه
  • خودداری ارمنستان از شرکت در نشست امنیتی در روسیه
  • «امنیت» و «تجارت» محور رایزنی ایران و پاکستان