Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام سید «حسین حسینی» در خطبه های نماز جمعه این هفته که در محل مسجد الغدیر شهر پردیس برگزار شد در جمع نمازگزاران اظهار داشت: اعزام این دو شناور به ‌روسیه صرفا یک حضور نظامی نیست بلکه نماد برقراری پیوند راهبردی با کشور قدرتمند روسیه است،  روابطی که چندان به ‌مذاق آمریکا و هم‌پیمانان منطقه‌ای و عوامل داخلی‌اش خوش نیامده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مسیر طولانی دریانوردی که با پیمودن ۱۳ هزار مایل دریایی، معادل ۲۵هزار کیلومتر که در بدترین فصل سال برای دریانوردی انجام می‌شود یک رکورد بزرگ در نوع خود محسوب می‌شود، اظهار داشت: این امر نشان از توان بالای ایران در فناوری صنایع دریایی است که می‌تواند شناور بسیار سنگین مکران با تناژ ۱۲۰ هزار تُن و ناوشکن محافظ سهند با یکهزار و ۴۰۰ تُن را راهی این ماموریت بزرگ کند.

امام جمعه پردیس گفت: این حضور مقتدرانه نتیجه روحیه انقلابی و مدیریت جهادی فرماندهان و دانشمندان و کارگران صنایع دفاعی و پاسخی محکم به سیاست‌های شیطانی استکبار که ۴۲ سال است ایران را تحریم کرده اند و ما با تکیه به توان داخلی بینی استکبار را به خاک مالیدیم.

حسینی با بیان اینکه توافق برای خروج آمریکا از عراق نتیجه خون سردار دلها است، توضیح داد: «مصطفی الکاظمی» نخست‌ وزیر عراق دوشنبه در واشنگتن طی مذاکراتی که راهبردی نامیده می‌شد برای خروج آمریکا از عراق تا پایان مهرماه امسال با بایدن به‌توافق رسید و گویا قرار است از پنج هزار تروریست آمریکایی ۲ هزار و ۵۰۰ نفر از عراق خارج شده و نیروهای اداری و مستشاری و آموزشی، کماکان در عراق حضور داشته باشند.

وی افزود: ماندن نیروهای آموزشی نگران‌کننده است و نتیجه آن تسلط داعش بر عراق بود چرا که ارتش عراق را آمریکا آموزش داده و سازماندهی کرده بود و موقع حمله داعش به عراق باتوجه به تجهیزات فراوانی که ارتش عراق داشت آمریکا حمایت نکرد و تروریست های داعش بر بخش‌های گسترده عراق مسلط شدند.

امام جمعه شهرستان پردیس ادامه داد: امروز عراق با همکاری مشترک ارتش و نیروهای حشد الشعبی برای حفظ امنیت خود هیچ نیازی به‌پشتیبانی و آموزش آمریکایی‌ها ندارد.

حسینی با بیان اینکه خروج غیر مسؤولانه آمریکا از افغانستان، خیانت ذاتی بزرگ آمریکا است، اظهار داشت: آمریکا بعد از۲۰ سال افغانستان را ترک کرد تا نیروهای کابل زمین گیر بشوند و امروز طالبان در صدد است که بدون درگیری نظامی و با ایجاد جنگ روانی و همزمان با استفاده از خلاء و ضعف نیروهای نظامی و امنیتی وارد مناطق جدید شود و دولت وابسته افغانستان را زمین گیر کند.

وی همچنین گفت: «پگاسوس» بدافزاری برای سیطره نرم صهیونیست‌ها برجهان است که توسط شرکت «ان. اس. او» ساخته‌شده و هک و جاسوسی اطلاعات کاربران تلفن همراه، مهم‌ترین کارکرد آن است و هدف عملیات هکری و جاسوسی این بد افزار؛ خبرنگاران، فعالان حقوق بشری، مدیران ارشد، روسای جمهور و نخست وزیران و وزرای کشورهای مختلف، روسای کارخانه‌ها و مراکز صنعتی و خانواده‌های همه این گروه‌ها، خصوصاً در غرب آسیا و کشورهای عربی بودند.

امام جمعه شهرستان پردیس گفت: روسای جمهور فرانسه، عراق، آفریقای جنوبی، مکزیک، نخست وزیر پاکستان، مصر، مراکش، لبنان و حتی آذربایجان و امارات از دیگر اهداف این بد افزار بودند و این هم یکی دیگر از رسوایی های بزرگ امپراطوری رسانه صهیونیسم و همکاران خبیث شان مانند برخی کشورهای عربی و حاشیه خلیج فارس است.

حسینی ضمن گرامیداشت روز خانواده در چهاردهم مرداد ماه و با اشاره به ابعاد پنهان سند ۲۰۳۰ اظهار داشت: ظاهر این سند تلاش برای رفع فقر و توسعه نیافتگی و پیامدهای متعدد آن در جهان است اما بی توجهی به ‌نقش نظم ناعادلانه بین ‌المللی با نتیجه توسعه‌نیافتگی و عقب‌ماندگی بسیاری از کشورها، تساوی جنسیتی با هدف ترویج روابط آزاد و کنترل کشورهای در حال توسعه توسط استعمارگران ابعاد پنهان این سند است.

وی با اشاره به ضرورت مدیریت فضای مجازی در خانواده، بیان کرد: باید سواد رسانه ای خود را بالا ببریم و در مقابل اشتباهات فرزندان از عصبانیت پرهیز کرد و در این راستا باید فضای مجازی فرزندان خود را با آموزش، نظارت ظاهری و باطنی را در وجودشان تقویت بکنیم و مقتدرانه اما مهربان با مسائل فرزندان برخورد کنیم.

شهرستان پردیس با جمعیتی در حدود ۳۰۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد.

برچسب‌ها شهرستان پردیس افغانستان اسرائیل ستاد اقامه نماز کشور ایالات متحده آمریکا بغداد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرستان پردیس افغانستان اسرائیل شهرستان پردیس افغانستان اسرائیل ستاد اقامه نماز کشور ایالات متحده آمریکا بغداد شهرستان پردیس امام جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۸۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیلی‌تلگراف: اوکراین فقط ۶ ماه وقت دارد

تابستان گذشته انتظار زیادی وجود داشت که ضد حمله «بزرگ» اوکراین که علیه نیروهای روسی آغاز شده بود، باعث به عقب رانده شدن نیروهای روسی شود و کی‌یف پیروز شود اما این اتفاق نیفتاد.

به گزارش مشرق، روزنامه دیلی‌تلگراف در گزارشی می‌نویسد: ضد حمله اوکراین نه تنها موفقیت‌آمیز نبود بلکه با شکست روبرو شد و دستاوردهای کمی برای کی‌یف در پی داشت. این شکست را می‌توان تا حدی به گردن امتناع غربی‌ها برای تامین کمک‌های نظامی مناسب برای اوکراین انداخت.

نتیجه این اقدام واکنش مسکوت در سیاستگذاری‌های داخلی اروپایی‌ها و آمریکا بود که بی‌شک به شکست و ناکامی جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده در تصویب به موقع بسته کمک بیشتر در کنگره و همچنین بی‌میلی کشورهای اروپایی در تشدید کمک‌های خود به اوکراین منجر شد.

ترکیبی از تلفات و کمبود مهمات در اوکراین به نیروهای روسی اجازه داده تا به نبرد برگردند و مناطقی استراتژیک را تحت کنترل خود دربیاورند. نیروهای روسی در پیشرفت‌های خود دستاوردهای خوبی در خط مقدم داشته‌اند. به طوریکه اوکراین مجبور شد تا یکسری از مناطق را رها کند و همچنین خسارات جدی به زیرساخت‌های این کشور در نتیجه حملات هوایی نیروهای روسی وارد آمد.

اکنون انگلیس و آمریکا بسته کمکی اضافی شامل سیستم‌های دفاع هوایی، موشک‌های دوربرد و مهمات را به اوکراین اعلام کرده است. اگر لندن و واشنگتن ارسال تسلیحات و مهمات را به کی‌یف تسریع بخشند، اوکراین قادر خواهد بود تا در خط مقدم ثبات داشته باشد و از زیرساخت‌هایش نیز حفاظت کند. این ممکن است در مواجهه با حمله بزرگ روسیه در تابستان حیاتی باشد.

با اینکه بسته کمکی جدید برای اوکراین شاید باعث موفقیت نسبی این کشور شود، اما کی‌یف را قادر نمی‌سازد تا به پیشرفت قابل ملاحظه‌ای دست پیدا کند و به صحنه برگردد. یکی از دلایل برتری هوایی روسیه در بسیاری از موارد و دفاع هوایی مستقر در زمین ناکافی اوکراین است. یکی دیگر از دلایل نداشتن نیروی کافی در ارتش اوکراین است و پس از بیش از دو سال نبرد سخت، به نظر می‌رسد که اوکراین نتوانسته یک بسیج بزرگ نیروها که به آن نیاز دارد را اجرایی کند.

همچنین چالش‌های مورد نظر برطرف نشدنی هستند. روسیه یک رشد اقتصادی فزاینده‌ای را در این دوره جنگ داشته و اکنون نیز در حال ایجاد سطوح عظیم نیرو است که خودشان را برای محقق شدن اهداف ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه قربانی می‌کنند.

اگر مسکو بتواند به موفقیتی شگرف در تابستان دست پیدا کند که شاید شامل خارکیف، دومین شهر اوکراین شود، دیگر میل و رغبتی برای غرب نماند که هزینه بیشتری برای اوکراین در زمستان پیش رو صرف کنند.

این چشم‌انداز تیره و تار با عدم اطمینان بیشتر در مورد انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا و انتخابات پارلمانی در انگلیس بدتر هم می‌شود. به نظر می‌رسد به دلیل سطحی از عزم و اراده که در میان متحدان غربی اوکراین دیده نمی‌شود، این جنگ پایانی خوش برای روسیه داشته باشد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • کارگران زحمت کشور نیازمند توجه مسئولان هستند
  • امام جمعه اردبیل: وعده صادق، قدرت ایران را قبولاند
  • مبارزه جدی برای مقابله با فساد
  • امپراطوری رسانه ای دشمن در جنگ غزه شکست خورده است
  • اظهار امیدواری امام جمعه ورامین برای حضور پرشور مردم در انتخابات
  • دیلی‌تلگراف: اوکراین فقط ۶ ماه وقت دارد
  • توافق مهم امنیتی ایران و عراق (+جزئیات)
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی
  • هشدار پنتاگون به عراق درباره ادامه حملات علیه نیروهای آمریکا
  • رزمایش دریایی مشترک سوریه و روسیه آغاز شد