Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین،‌آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های عبادی-سیاسی نماز جمعه مشهد در حرم مطهر رضوی(ع) ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن ولادت امام موسی ابن جعفر(ع) اظهار کرد: هفته آینده در جریان مدیریت اجتماعی کشور تحولی به وجود می‌آید. هفته آینده تنفیذ مقام معظم رهبری نسبت به انتخاب ارزشمند مردم در انتخابات ریاست جمهوری صورت می‌گیرد و رئیس جمهور منتخب مردم به وسیله رهبری تنفیذ می‌شود و دولت جدید کار خود را آغاز می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فضای فعلی کشور و وضعیت مطالبات مردم در این دولت جدید قابل تامل است. رئیس جمهور جدید در فضای خاصی که در کشور وجود دارد، وارد پاستور می‌شود و نوع مطالبات مختلف و پراکنده او را احاطه و محاصره کرده است. ما باید ببینیم ادبیات صحیح مطالبه در این موقعیت از دولت جدید چیست.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه مطالبه حق مردم است و مردم باید مطالبه‌گر باشند، عنوان کرد: مردم باید از همه مسئولین نظام حتی از مقام معظم رهبری مطالبه کنند. استکبار جهانی سعی بسیاری کرد که مردم ما را از شرکت در انتخابات باز دارد و شما مردم استکبار را عقب زدید و آن را ناامید کردید.

علم‌الهدی ادامه داد: معلوم است که استکبار آرام نمی‌گیرد و با سوء اعمال و سوء نفوذ و تلقین‌های شیطانی خود مردم را وادار به خشونت می‌کند و آشوب‌های سیاسی بر پا می‌کند و نمونه آن را ما داریم در گوشه و کنار کشور می‌بینیم که تحریک‌های استکبار جهانی در ایجاد آشوب‌های سیاسی به خاطر شکست در انتخابات به چه وضعی است.

وی بیان کرد: کسانی که در انتخابات شرکت نکردند، می‌خواهند مطالبات به حق مردم را به نفع نیت‌های فاسد خودشان مصادره کنند و در تحریک مطالبات مردم فعالیت می‌کنند. جریان‌های رقیبی که در انتخابات با رئیس جمهور منتخب رقابت داشتند نیز در صدد این هستند که ایراد بگیرند و اشکال بتراشند و این اشکال را در بین مردم بزرگ کنند و دولت سیزدهم را ناکارامد جلوه دهند.

امام جمعه مشهد تصریح کرد: در همین جریان ولایی نیز برخی از افراد با سودای رسیدن به منصب وارد شدند و به فعالیت‌های انتخاباتی و تبلیغ برای رئیس جمهور منتخب پرداختند، به امید اینکه در این حکومت سهمی داشته باشند. همه این افراد که نمی‌توانند به منصب برسند و برخی از افرادی که به منصب نمی‌رسند، شروع به تخریب و خرده گرفتن به مسئولین دولتی و مطالبه و انتقاد از آنان می‌کنند تا بگویند اگر ما بر سر کار می‌آمدیم، بهتر از این افراد بود.

علم‌الهدی اظهار کرد: در مقابل این افراد، مردم انقلابی که با توجه به شاخص‌های رهبری و شناخت این معیارها و عملکرد گذشته آقای رئیسی به وی رای دادند، در انتظار تحقق شعارهایی هستند که رئیس دولت سیزدهم در زمان انتخابات بیان می‌کرد و خواهان تحقق هر چه سریع‌تر این شعارها هستند. مردم صبور و نجیب ما که زیر بار مشکلات کمر خم کردند و همه مشکلات را تحمل کردند، انتظار شکل‌گیری هر چه زودتر تحولات را دارند و می‌خواهند مشکلات کاهش یابد.

وی با بیان اینکه رئیس دولت سیزدهم در میان انواع مطالبات محاصره شده است، اضافه کرد: طبیعی است که در این محاصره مطالبات، فشارها سنگین است. از طرفی زبان‌های نقد گشوده است و از طرف دیگر تخریب‌ها و اغراض فاسد افراد جانی آرام نمی‌گیرد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه ما باید در مقام مطالبه‌گری از دولت سیزدهم ادبیات خاصی را داشته باشیم، گفت: باید از این دولت و رئیس جمهور مطالبه کرد، اما با این وضعیتی که در فضای کشور وجود دارد، مطالبات از رئیس جمهور باید ادبیات خاص خود را داشته باشد. تا این مطالبه‌ها به نتیجه برسد.

این عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: اولا مطالبات باید وظیفه‌محورانه باشد و هر فردی در هر موقعیتی باید مطالبه خود را به عنوان تکلیف خدایی بیان کند، نه اینکه انتقام‌جویانه یا سهم‌خواهانه مطالبه کند.

علم‌الهدی اضافه کرد: همچنین مطالبات باید به نحوی باشد که آب در آسیاب دشمن نریزد. مطالبات نباید به شکلی باشد که دشمنی که با آشوب‌های سیاسی می‌خواهد این نظام را از بین ببرد، بتواند بر موج مطالبات مردمی سوار شود و داستان را به نفع خود تمام کند. یعنی در بحران‌های اجتماعی که دشمن ایجاد می‌کند، مردم سعی کنند در آنجا مطالبه‌ای نداشته باشند و مطالبه را بگذارند برای زمانی که به وضعیت عادی برسیم. نه اینکه نظام و رهبری را دشمن‌شاد کنند و سپس در سایه فشار دشمن مطالبات خود را مطرح کنند.

وی خاطرنشان کرد: دولت بعدی با شعار جهاد آمده است. در گذشته نیز هر دولتی با شعاری روی کار آمده است و طبیعتا افرادی به سراغ دولت می‌رفتند که با شعار آن تناسب داشتند. دولت سازندگی با شعار سازندگی و توسعه اقتصادی روی کار آمد و توسعه اقتصادی با الگوی غربی در ذهن‌ها تبادر پیدا کرد و جریان سرمایه‌دار به سراغ این دولت رفت و سرمایه و سرمایه‌دار تقویت شد.

امام جمعه مشهد ادامه داد: دولت اصلاحات با شعار توسعه سیاسی آمد و متاسفانه دگراندیشان با این فکر که اصلاحات در اصل نظام منظور است و باید نظام ولایی به هم بخورد، به سراغ شعار توسعه سیاسی دولت اصلاحات آمدند و درگیری‌های سیاسی ناروایی به وجود آوردند.

علم‌الهدی افزود: سپس دولت خدمت با شعار خدمت بر سر کار آمد و مورد استقبال مردم قرار گرفت، اما ناگهان قدرتمداری بر انگیزه خدمت دولت مسلط شد و آنچنان قدرت مسئولین و دولتمردان را گرفتار کرد که مردم را فراموش کردند.

وی اضافه کرد: دولت تدبیر و امید نیز با شعار تعامل جهانی به عرصه وارد شد و بیان می‌کرد اگر ما مشکلات خودمان با غرب را حل کنیم، دیگر هیچ مشکلی نخواهیم داشت. باوجود اینکه رهبری از همان اول گفتند که با رفتن به سراغ غرب و چشم دوختن به آن مشکلات حل نمی‌شود و بیشتر هم می‌شود، اما اعضاء این دولت اعتقاد داشتند که با ارتباط با غرب می‌توان مشکلات را حل کرد، حتی اگر صنعت هسته‌ای در کشور کنار گذاشته شود و در هشت سال این گونه عمل کردند و جز ضرر برای مردم و کشور نتیجه‌ای نداشت.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه دولت بعدی با شعار جهاد آمده است و می‌خواهد به عنوان یک جهادگر کار کند و مشکلات را حل کند، گفت: مطالبه از دولت جهادگر باید مانند مطالبه از گروه‌های جهادی باشد. به عنوان مثال اگر یک گروه جهادگر به یک روستایی بروند و بگویند ما می‌خواهیم بدون اجر و مزد مشکلات شما را حل کنیم، مردم روستا از آنان استقبال می‌کنند و در کنار کمک کردن، از جهادگران مطالبه می‌کنند.

علم‌الهدی اظهار کرد: در دولت بعدی که با شعار جهاد بر سر کار آمده است نیز باید مطالبات آمیخته با کمک به جهادگر باشد. اگر با کمک‌های سیاسی، اجتماعی و انسانی مطالبات صورت گرفت، مطالبات به نتیجه می‌رسد و مشکلات را حل می‌کند و فشارها برداشته می‌شود، اما اگر از دولتی که به عنوان جهادگر آمده است مطالبات خصمانه صورت گیرد، دولت مندک و خسته می‌شود.

وی تاکید کرد: ما باید این ادبیات مطالباتی را از دولت جدید مد نظر قرار دهیم و با این ادبیات از دولت مطالبه کنیم. امیدواریم که مجاهدات مسئولین ما و همراهی مردم با این مجاهدات، مشکلات را حل کند و مردم در سایه یک نظام نسبی زندگی راحتی داشته باشند و نظام، انقلاب و اصول دینی و اسلامی ما هم در یک توسعه و گسترش فوق‌العاده قرار بگیرد.

کد خبر 617641 برچسب‌ها انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم سید احمد علم الهدی سید ابراهیم رئیسی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم سید احمد علم الهدی سید ابراهیم رئیسی مشکلات را حل دولت سیزدهم رئیس جمهور دولت جدید علم الهدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۸۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پزشکیان: در درمان بیماری‌های خاص مانده‌ایم! /دولت رئیسی، قانون در مورد بیماری‌های صعب‌العلاج اجرا نمی‌کند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مسعود پزشکیان عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، در خصوص وضعیت هزینه‌های دندانپزشکی، اظهار داشت: قدم اول برای مردم درحوزه دندانپزشکی، پیشگیری است و اگر پیشگیری نشود، هزینه‌های سنگین را برای مردم و جامعه تحمیل می‌کند؛ بنابراین اگر بتوانیم در قدم اول مسایل پیشگیری و آموزش را در جامعه به همه کسانی که در خطر مشکلات دندانی هستند ارائه دهیم، می‌تواند مشکل ما را حل کند.

وی در گفتگو با شفقنا، ادامه داد: دولت باید وضعیت بیمه‌ای را اصلاح کند چراکه نه تنها برای درمان‌هایی مثل دندانپزشکی، بلکه در درمان بیماری‌های خاص و سرطانی هم مانده‌ است. در هیچ کجای دنیا، دولت بیماری‌هایی که زندگی مردم را به خطر نمی‌اندازد را پوشش نمی‌دهد و ابتدا به سراغ بیماری‌های خاص می‌رود در حالی که ما هنوز در پوشش بیماری‌های خاص مانده‌ایم.

پزشکیان نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پوشش بیمه‌ای بیماران سرطانی گفت: دولت قرار بود ۱۰ درصد خالص هدفمندی را برای بیماران صعب العلاج هزینه کند اما این کار را هم نکردند؛ درحالی که قانون و منبع برای این مساله وجود دارد اما دولت اجرا نمی کند.

وی در خصوص تامین داروهای بیماران سرطانی اظهار داشت: مشکل تولید ما، نبود منابع برای تامین نیاز است؛ شرکت‌های دارویی، دارو تولید می کنند اما دولت پول آنها را نمی دهد؛ لذا برای تولید با مشکل مواجه هستند؛ دولت به مجموعه شرکت های دارویی، نزدیک به ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد که رقم کمی نیست. ما جلساتی در این خصوص داشتیم و گزارشی هم در صحن در مورد کمبود و گرانی دارو ارائه شد اما نمایندگان مجلس با ارسال گزارش دارویی کمیسیون بهداشت به قوه قضاییه مخالفت کردند که نباید این مخالفت صورت می‌گرفت.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904212

دیگر خبرها

  • پزشکیان: در درمان بیماری‌های خاص مانده‌ایم! /دولت رئیسی، قانون در مورد بیماری‌های صعب‌العلاج اجرا نمی‌کند
  • معاون رئیسی: دارایی بلوکه شده در عراق نداریم
  • معاون رئیسی : دارایی بلوکه شده در عراق نداریم / برخی مراودات مالی وجود دارد که همیشه با گفت‌وگو حل شده
  • وصول ۱۹ هزار میلیارد مطالبات دولت از صنایع خوزستان
  • شورای شهر قم برای سفر رئیسی بودجه تصویب نکند
  • رئیسی: ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند / دولت به وعده ایجاد سالی یک میلیون شغل عمل کرده است
  • شورای شهر قم برای سفر رئیسی به این شهر، بودجه تصویب نکرد
  • رئیسی: ایران قوی می‌تواند سایه جنگ را از سر کشور بردارد
  • امشب؛ دهمین گفتگوی زنده تلویزیونی رئیسی با مردم
  • ببینید | ادعای یک اصولگرا درباره دخالت‌های خاص همسر و داماد رئیسی در تصمیمات دولت!