Web Analytics Made Easy - Statcounter

عدم تمایل آمریکا برای تغییر راهبرد خود برای مقابله با همه گیری کرونا باعث طولانی تر شدن این همه گیری خواهد شد.

به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری دانشجو، کرونا باعث کاهش شدید سن امید به زندگی در آمریکا از زمان جنگ جهانی دوم شده است. در حالی که سن امید به زندگی در میان زنان در آمریکا به ۸۰ سال و در میان مردان به حدود ۷۸ سال رسیده بود اما پس از شیوع ویروس کرونا با افت شدید مواجه شده و در زنان به حدود ۷۷ سال و در مردان به زیر ۷۵ سال رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته قابل توجه این است که کاهش سن امید به زندگی بیشتر در میان کم در آمدهای آمریکا بوده است.

برنی سندرز سناتور ارشد آمریکایی و رئیس کمیته بودجه سنای این کشور چندی پیش در حساب توئیتری خود نوشت: «فقر فقط نداشتن تجملات نیست. محکوم به مرگ بودن است. در دوره‌ای که نابرابری بین ثروت و آمد در حال افزایش است، مردان آمریکایی پولدار ۱۵ سال بیشتر از مردان فقیر عمر می‌کنند و در میان زنان نیز زنان ثروتمند ۱۰ سال بیشتر. این کاملا غیرقابل قبول است.»

بر اساس آمارها، ویروس کرونا تا کنون بیش از ۶۰۰ هزار شهروند آمریکایی را به کام مرگ کشانده است و هنوز نیز صدها نفر در آمریکا به دلیل ابتلا به این ویروس فوت می‌کنند.

موج چهارم شیوع ویروس کرونا در آمریکا آغاز شده و ابتلای روزانه به کرونا در این کشور به صورت فزاینده‌ای در حال افزایش است. دولت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا هنوز اقدام جدی برای جلوگیری از شیوع بیشتر سویه دلتای ویروس کرونا در این کشور اتخاذ نکرده و اقدامات محدود کننده به صورت سرتاسری در این کشور اعمال نشده است.

آمریکایی‌ها در طول دوران همه‌گیری آزادانه از نقطه‌ای به نقطه دیگر مسافرت کرده و به صورت بالقوه ویروس کرونا را از مناطقی که آمار مبتلایان بسیار زیاد بوده به مناطقی که آمار مبتلایان کم بوده منتقل کردند.

اما در مقابل، چین اقدام به قرنطینه و اعمال محدودیت در مناطق مبتلا به کرونا کرد. در نتیجه این اقدام چین، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این مناطق به سرعت کاهش یافت و محدودیت‌ها برداشته شد و امکان بازگشت سریع زندگی به حالت عادی فراهم شد.

دولت آمریکا در حال حاضر صرفا به واکسیناسیون تکیه کرده است و دولت این کشور در مجموع ۱.۴۱ میلیارد دوز واکسن کرونا خریداری کرده است و تا کنون در میان ۳۹۰ میلیون نفر در سرتاسر این کشور توزیع کرده است.

آمریکا در واقع بسیار بیشتر از حجم مورد نیاز خود واکسن کرونا خریداری کرده است. این در حالی است که تنها ۱ درصد از کشورهای کم در آمد در دنیا یک دُز از واکسن واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

در عین حال چین تا کنون بیش از ۶۰۰ میلیون دُز واکسن کرونا به کشورهای در حال توسعه داده است.

نکته قابل توجه دیگر بی عدالتی در واکسیانسیون در میان شهروندان آمریکایی بوده است. سیاه‌پوستان و لاتین تبارها بخش عمده قربانیان کرونا را در این کشور تشکیل می‌دهند.

بر اساس تحلیلی که مرکز پیشگیری و کنترل بیماری‌های آمریکا منتشر کرده بود در یک بازه زمانی مشخص، ۲۴ درصد قربانیان کرونا در آمریکا را لاتین تبارها تشکیل می‌دادند این در حالی است که لاتین تبارها ۱۸ درصد از جمعیت آمریکا را تشکیل می‌دهند.

از سوی دیگر در حالی که سیاه‌پوستان تنها ۱۲.۵ درصد از جمعیت آمریکا را تشکیل می‌دهند اما تقریبا ۱۹ درصد از قربانیان کرونا طی بازه مذکور سیاه‌پوست بودند.

همچنین در ایالات متحده، در میان افرادی که کاملا واکسینه شده‌اند، ۶۴.۳ درصد سفیدپوست هستند در حالی که تنها ۸.۶ درصد آفریقایی تباران واکسینه شده اند.

در دوران همه‌گیری کرونا نرخ بیکاری در آمریکا نیز افزایش سرسام آوری یافته است.

«برنی سندرز» سناتور دموکرات ایالت ورمونت آمریکا چندی پیش در پیامی توییتری به فقر در ثروتمندترین کشور جهان اشاره کرد.

این سناتور آمریکایی در پیام توییتری نوشته بود: «۱۴۰ میلیون آمریکایی جزو کم درآمدها حساب شده و ۹۲ میلیون نفر نمی‌توانند هزینه‌های خدمات درمانی را بپردازند و در آمار ها آمده که ۵۰ میلیون آمریکایی قادر به تامین غذای خود نبوده و ۴۰ میلیون نفر با خطر بی خانمان شدن مواجه هستند این در حالی است که ۶۵۰ میلیاردر آمریکایی ۱ تریلیون دلار ثروتمندتر شده‌اند».

در بحبوحه شیوع شدید ویروس کرونا در آمریکا در سال ۲۰۲۰، نرخ بیکاری در این کشور حتی به حدود ۱۶ درصد نیز رسید و آمارهای تاریخی را از خود به جای گذاشت.

تعداد زیادی از سالمندانی که در آسایشگاه‌ها و سران سالمندان حضور داشتند به دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادند.

بر اساس آمارها دست کم یک سوم از تمام قربانیان ویروس کرونا در آمریکا را سالمندانی تشکیل دادند که در سرای سالمندان اقامت داشتند.

در این دوران، فقر نیز در آمریکا افزایش یافت و دست کم ۴۰ درصد از خانوارهایی که فرزندانی زیر ۱۲ سال داشتند توانایی تامین غذای مورد نیاز خود را نداشتند.

تمامی این موضوعات در حالی است که به نظر می‌رسد آمریکا تمایلی برای تغییر شرایط در خصوص راهبرد کنونی خود درباره همه گیری کرونا ندارد که در این صورت این همه گیری مدت طولانی‌تری ادامه خواهد یافت  .

آمارهای دولتی که اخیرا منتشر شد، نشان می‌دهد اقتصاد آمریکا به دلیل کرونا ۱۵.۲ درصد کوچک‌تر شد. در واقع رکورد ناشی از شیوع کرونا باعث شد تا بین سه ماهه پایانی سال ۲۰۱۹ تا سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ اقتصاد آمریکا درگیر بزرگترین رکود در تاریخ این کشور شده و ۱۹.۲ درصد کوچک‌تر شود.

دفتر تحلیل اقتصادی وزارت بازرگانی آمریکا گزارش داد که از سال ۱۹۴۷ تاکنون رکود پیش‌ آمده بی‌سابقه بوده است. البته این دفتر گزارش داده اقتصاد آمریکا توانسته بخشی از این افت را جبران کند.

در این گزارش آمده است؛ تعطیل شدن اجباری فعالیت‌های اقتصاد غیر ضروری در ماه مارس سال گذشته که با هدف کنترل موج نخست شیوع کرونا در آمریکا اجرا شد اقتصاد این کشور را درگیر رکود شدید کرد و باعث شد ۲۲.۳ میلیون نفر در این کشور بیکار شوند، از آن زمان به بعد دولت آمریکا ۶ میلیارد دلار به اقتصاد این کشور تزریق کرده و بانک مرکزی این کشور نرخ سود شبانه را به صفر رسانده است و از طریق خرید اوراق قرضه هم دست به تزریق پول به اقتصاد این کشور زد.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ویروس کرونا آمریکا برنی سندرز کرونا در آمریکا همه گیری کرونا ویروس کرونا واکسن کرونا میلیون نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۲۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکست نفت در فرار از بزرگترین کاهش هفتگی ۳ ماه گذشته

قیمت نفت در معاملات روز جمعه تحت تاثیر چشم انداز ادامه کاهش تولید نفت اوپک پلاس، افزایش یافت اما در مسیر ثبت بزرگترین کاهش هفتگی در سه ماه گذشته پیش می رود.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت برای تحویل در ژوئیه، ۱۴ سنت افزایش یافت و به ۸۳ دلار و ۸۲ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۱۶ سنت معادل ۰.۲ درصد افزایش، به ۷۹ دلار و ۱۱ سنت در هر بشکه رسید.

با این حال، هر دو شاخص در مسیر ثبت کاهش هفتگی چشمگیری قرار دارند که ناشی از نگرانی سرمایه گذاران نسبت به بالا ماندن نرخهای بهره آمریکا به مدت طولانی تر و محدود شدن رشد اقتصادی این کشور و کاهش تنشهای ژئوپلیتیکی در خاورمیانه است.

به گفته الکس هودز، تحلیلگر نفتی استون ایکس، هر دو شاخص پایین میانگین ۲۰۰ روزه خود قرار دارند که از نظر فنی، نشان دهنده نزولی شدن قیمت نفت است.

تحلیلگران گروه بانکی ANZ در یادداشتی نوشتند: در حالی که فصل رانندگی تابستانی آمریکا پیش روی ما قرار دارد، تورم بالا ممکن است باعث شود مصرف کنندگان در طول تعطیلات، مسیرهای کوتاهتری را انتخاب کنند.

بازار اکنون به داده های اقتصادی آمریکا و شاخصهای عرضه نفت آینده بزرگترین تولیدکننده نفت آمریکا چشم دوخته است.

فدرال رزرو آمریکا، هفته جاری، نرخهای بهره را بدون تغییر نگه داشت و به آمار مایوس کننده اخیر از نرخ بالای تورم اشاره کرد که باعث می شود کاهش نرخ بهره، مدتی طول بکشد. در نتیجه سرمایه گذاران بازار نفت با توجه به عدم کاهش نرخ بهره این کشور، نگران کندی رشد اقتصادی آمریکا شده اند.

پس از انتشار آماری که جهش غیرمنتظره ذخایر نفت آمریکا را نشان داد، قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه، بیش از ۳ درصد سقوط کرده بود.

همچنین مذاکرات حماس و رژیم صهیونیستی برای آتش بس موقت، نرخ ریسک ژئوپلیتیکی ناشی از جنگ غزه را که قیمت نفت را تحت تاثیر احتمال مختل شدن عرضه جهانی، بالا نگه داشته بود، ضعیف کرده است.

نفت برنت از ابتدای هفته جاری تاکنون، ۶.۳ درصد و شاخص نفت آمریکا، ۵.۶ درصد کاهش داشته است. این کاهش شدید، درست چند هفته قبل از نشست بعدی وزیران اوپک پلاس، افتاق افتاده است.

سه منبع آگاه در اوپک پلاس اظهار کردند: اگر تقاضا برای نفت افزایش بیشتری پیدا نکند، این گروه ممکن است کاهش تولید نفت داوطلبانه به میزان ۲.۲ میلیون بشکه در روز را که تا پایان ژوئن تعیین شده است، تمدید کند.

بر اساس گزارش رویترز، آمار اشتغال آمریکا که معیاری برای ارزیابی سلامت بازار کار این کشور و معیار کلیدی برای فدرال رزرو در تصمیم گیری درباره نرخهای بهره است، روز جاری منتشر خواهد شد. همچنین، شرکت خدمات انرژی بیکرهیوز، روز جمعه آمار دکلهای حفاری نفت و گاز آمریکا را که معیاری برای ارزیابی تولید این کشور در ماههای آینده است، اعلام می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • نگرانی آمریکا از حضور روسیه در نیجر
  • دانشجویان تعلیق شده در آمریکا به ایران بیایند با هزینه تحصیل‌ رایگان!
  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیرو‌های روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • شکست نفت در فرار از بزرگترین کاهش هفتگی ۳ ماه گذشته
  • نظامیان آمریکا و روسیه در نیجر در پایگاهی واحد مستقر هستند
  • آستین: نیرو‌های روسیه در نیجر به نیرو‌های آمریکایی دسترسی ندارند
  • ۴۱ درصد آمریکایی‌ها نگران وقوع جنگ داخلی هستند
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را ابزار نفوذ چین می‌دانند