Web Analytics Made Easy - Statcounter

متخصصان توصیه می‌کنند پس از ابتلا به کرونا، برخی مواد غذایی مانند پروتئین باید به مقدار کافی در رژیم غذایی وجود داشته باشد. خبرگزاری میزان _ باشگاه خبرنگاران به نقل از اسپوتنیک نوشت: متخصص غدد در کلینیک تغذیه پزشکی در روسیه، همکار تحقیقاتی موسسه علمی فدرال "مرکز تحقیقات فدرال تغذیه و بیوتکنولوژی، خانم "یورگیتا واراوا" معتقد است که خوردن پروتئین مهم‌ترین نکته در رعایت رژیم غذایی پس از بهبودی از کرونا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته او، یک رژیم غذایی متعادل و متنوع نقش مهمی در روند بهبودی بعد از کووید ۱۹ نقش اصلی بازی می‌کند و باید کالری دریافتی از پروتئین بسیار بالا باشد، بر این اساس بین ۲۰-۳۰ کیلو کالری در هر کیلوگرم وزن بدن در روز باید پروتئین بخورید، با در نظر گرفتن شدت بیماری و وزن اولیه بدن این مقدار فرق دارد.

همچنین، این متخصص اضافه کرد، پروتئین باید به مقدار کافی در رژیم غذایی وجود داشته باشد - این برای مقابله با تحلیل و آتروفی عضلات در طول بیماری لازم است.

پس از بهبودی از کرونا باید مقدار کافی پروتئین در رژیم غذایی وجود داشته باشد و بین ۱.۲ تا ۲ گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن پروتئین لازم است، برای مقابله با تحلیل رفتن عضلات، با در نظر گرفتن وضعیت کلیه‌ها توصیه می‌شود حداقل سه یا چهار وعده محصول پروتئینی از شیر، محصولات لبنی، ماست، پنیر دلمه، ماهی، تخم مرغ، مرغ، گوشت (سوسیس و کالباس شامل نمی‌شوند)، لوبیا و سویا را حتما در رژیم غذایی خود بگنجانید. بیشتر بخوانید: چگونه تنگی نفس اضطرابی را از تنگی نفس کرونا تشخیص دهیم؟

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: کرونا تغذیه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا تغذیه رژیم غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۳۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این میوه خوشمزه هم کبد چرب را درمان می‌کند هم باعث طول عمر می‌شود

تحقیقات اخیر که توسط دکتر جان پزوتو و تیمش در دانشگاه وسترن نیوانگلند انجام شده است، یافته‌های شگفت انگیزی درباره مزایای انگور کسب کرده است و نشان می‌دهد که مصرف انگور بر سلامت و طول عمر تاثیر بسزایی دارد. 

به گزارش اطلاعات آنلاین، این مطالعه پیشگامانه که در مجلات علمی مختلف منتشر شده است، به فواید بی‌شمار گنجاندن انگور در رژیم غذایی، و تاثیرات مختلف آن از سلامت کبد گرفته تا عملکرد خوب مغز و حتی ژنتیک اشاره دارد.

یکی از محورهای این تحقیق بررسی تاثیر انگور بر کبد چرب بود، وضعیتی که با رژیم های غذایی پرچرب رایج در جوامع غربی یک نگرانی اصلی است.

یافته های این مطالعه قابل توجه بود؛ مصرف مقداری انگور معادل کمتر از دو فنجان در روز نه تنها از پیشرفت کبد چرب جلوگیری می‌کند، بلکه تاثیر قابل‌توجهی بر افزایش طول عمر در افراد داشت.

جنبه جالب دیگری از تحقیقات دکتر پزوتو که در مجله Food & Nutrition منتشر شد، به چگونگی تاثیر انگور بر متابولیسم پرداخت. این یافته ها فراتر از بیان ژنتیکی بود و نشان می داد که انگور می تواند فرآیندهای متابولیک را تغییر دهد.

تحقیقات گسترده‌ای در انتخاب نوع غذاها و تاثیر آنها در فرآیندهای متابولیک بدن صورت گرفته است ولی ظاهراً انگور در این میان به عنوان یک بازیگر کلیدی محور اصلی تحقیقات قرار گرفته است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • این میوه خوشمزه هم کبد چرب را درمان می‌کند هم باعث طول عمر می‌شود
  • ۱۰ ماده غذایی که به شما در سفر به سوی کاهش وزن کمک می‌کنند
  • روزی بدون رژیم غذایی ؛ سالی یکبار آدم را نمی‌کشد!
  • یونیسف: ۶۰۰ هزار کودک در رفح مصدوم، بیمار و دچار سوء تغذیه هستند
  • ۶۰۰ هزار کودک در رفح مصدوم، بیمار و دچار سوء تغذیه هستند
  • اهمیت این ویتامین برای سلامتی قلب
  • این مواد خوراکی استخوان‌های بدن را تقویت می‌کنند
  • چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • عوارض مصرف زیاد پنیر