Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-نتایج جدید نشان داده است که حداکثر احتمال سویه مقاوم به واکسن هنگامی رخ می‌دهد که حدود ۶۰ درصد از جمعیت واکسینه شوند.

 زیست شناسان اروپایی احتمال ظهور سویه ویروس سارس کووید ۲ مقاوم در برابر واکسن‌های موجود را در جمعیت مشروط ۱۰ میلیون نفری که واکسیناسیون در جامعه آنها انجام می‌شود، الگوسازی کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج نشان داد که حداکثر احتمال سویه مقاوم به واکسن هنگامی رخ می‌دهد که حدود ۶۰ درصد از جمعیت واکسینه شوند و کمترین احتمال ابتلا با ۱۰۰ درصد واکسیناسیون کاهش پیدا می‌کند. برای جلوگیری از ظهور سویه‌های جدید به ویژه خطرناک آنها توصیه کردند که اولاً، سرعت واکسیناسیون را تسریع کنید ثانیاً به رعایت تمام اقدامات ایمنی، از جمله استفاده از ماسک تا پایان همه گیری، ادامه دهید.

محققانی از سوئیس، اتریش و اسپانیا به سرپرستی فئودور کوندراشوف از دانشکده پزشکی دانشگاه ژنو مدلی برای تکامل ویروس SARS-CoV-۲ در طی یک دوره سه ساله مطالعاتی را انجام دادند. پارامترهای میزان واکسیناسیون، فرکانس جهش و تغییر در سرعت انتقال بسته به مداخلات خارجی، مانند اعمال محدودیت‌ها و فاصله اجتماعی را مورد مطالعه قرار دادند و احتمال یافتن سویه جدید را بسیار جدی می‌دانند؛ بنابراین تا زمانی که بالای ۶۰ درصد جمعیت یک کشور واکسن نزنند، خطر سویه جدید زیاد است.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۵۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز خلیج فارس، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: با ورود این ۲ واکسن مهم به برنامه واکسیناسیون، از عفونت‌های مختلف تنفسی و گوارشی در نوزادان جلوگیری می‌شود.

پنوموکوک یکی از مهم‌ترین باکتری‌های بیماری‌زا در انسان است که عامل اصلی بیماری پنومونی (سینه پهلو) شناخته می‌شود، روتاویروس نیز یک ویروس بسیار مسری است که موجب اسهال در کودکان می‌شود.

دکتر عبدالجبار ذاکری افزود: واکسن روتاویروس در سنین دو، چهار و۶ ماهگی و همچنین واکسن پُنوموکوک در سنین دو، چهار و ۱۲ ماهگی به کودکان تزریق می‌شود.

بیشتر بخوانید؛ اجرای طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در هرمزگان

باکتری پنوموکوک می‌تواند عفونت‌های دیگری مانند سینوزیت، اوتیت (عفونت گوش میانی)، باکتریمی، سپسیس، مننژیت، استئومیلیت، آرتریت سپتیک، اندوکاردیت، پریتونیت، پریکاردیت، سلولیت و آبسه‌های مغزی را نیز ایجاد کند.

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • افزایش سرعت وزش باد در جنوب کشور
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک