Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، حجت الاسلام و المسلمین سیدحمید میرباقری که در مراسم سالروز میلاد امام موسی بن جعفر (ع) در حرم مطهر دختر آن امام همام سخن می گفت با بیان این که حاکمان بنی عباس به فضائل و کمالات امامان شیعه معترف بودند اظهار کرد: از هارون الرشید و دیگر خلفای عباسی نقل شده که بارها به فضائل امام موسی بن جعفر (ع) و برخی دیگر از امامان شیعه اعتراف کرده و آنان را حجت های حقیقی خدا در زمین دانسته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: البته ممکن است این سؤال پیش بیاید که پس چرا آنان خرقه خلافت از تن به در نکردند و منصب حُکمرانی را به امامان شیعه تحویل ندادند که باید پاسخ این سؤال را در طمع به دنیا و ماندن در قدرت دانست.

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به این که رفتار امام کاظم (ع)، فطرت ها را به خود جذب می کرد ادامه داد: امامان ما تمام تلاش خود را برای حفظ دین به خرج دادند و باید گفت اگر مصائب و غصه ‌های اهل بیت (ع) نمی بود، امروز دین حقیقی به ما نرسیده بود.

وی سپس به روایتی از امام باقر علیه السلام توجه داد و گفت: حضرت در این روایت، ولایت را رکن اصلی خیمه دین بر می شمرند، چراکه اگر ولایت نبود بقیه واجبات هم از بین می رفت.

میرباقری در عین حال به برخی القاب امام موسی بن جعفر (ع) اشاره و خاطرنشان کرد: کاظم یکی از معروف ترین القاب حضرت و به معنای فروبرنده خشم و غضب است، تا آن جا که حضرتش حتی با زندان بانان خود نیز با وجود انواع آزار و اذیت، مهربان و دلسوز بودند و حتی به افرادی که به ایشان ناسزا هم می گفتند خوبی می کردند.

وی اضافه کرد: در تاریخ نقل است که آن حضرت را از این زندان به آن زندان می ‌فرستادند، چراکه زندان بانان جذب رفتار ایشان می شدند و  زیر بار کشتن ایشان نمی رفتند.

استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه ائمه معصومین (ع) بدون برخورداری از حکومت در دل‌ های مردم ماندگار شدند یادآور شد: رفتار امامان معصوم (ع) بر مبنای حق و حقیقت بود و همین امر افراد را به دین جذب می کرد.

میرباقری همچنین به لقب «باب الحوائج» امام موسی بن جعفر (ع) توجه داد و گفت: گره گشایی حضرت از کار مردم چه در زمان حیات و چه پس از شهادت، یکی از ویژگی های مهم رفتاری ایشان بود، ضمن این که این رفتار را به شاگردان خود نیز آموختند و از آنان می خواستند تا گره گشای کار مردم باشند.

وی اذعان کرد: بر همین اساس است که حضرت به برخی یارانش می فرمود در دستگاه حکومت ظلم نمانند، اما در عین حال به برخی دیگر مانند علی بن یقطین دستور می دادند تا با ماندن در دستگاه، مایه عزت شیعیان و گره گُشای کار آنان باشند.

استاد حوزه علمیه قم همچنین بیان داشت: امام موسی بن جعفر (ع) بر اساس این گره گشایی علی بن یقطین از کار مردم به وی می فرمودند من سه مورد را برای تو ضمانت می کنم که آن سه مورد، زندان نرفتن، کشته نشدن به دست ظالمان و فقیر نشدن است و بعید نیست که این امر به صورت عمومی و درباره همه گره گشایان از کار مردم، صدق کند.

انتهای پیام/2258

منبع: فارس

کلیدواژه: امام قم دین باب الحوائج امام موسی بن جعفر کار مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۶۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود

آفتاب‌‌نیوز :

احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی، درباره اینکه در ماجرای مطرح شده پیرامون یکی از ائمه جمعه چرا نمایندگان مجلس و یا دستگاه قضا ورود پیدا نکردند، گفت: خود آقای صدیقی با عذرخواهی که انجام دادند پذیرفتند خطایی صورت پذیرفته است که البته اگر با نگاه حقوقی به موضوع نگاه کنیم جرمی واقع شده است که عناصر سه گانه تشکیل دهنده جرم باید مورد بررسی قرار گیرد.

این نماینده مجلس مورد عنصر مادی که فعل صورت گرفته است یعنی انتقال مال انجام شده است، تنها موضوعی که باید مورد بررسی قرار گیرد عنصر معنوی یا همان نیت است که آیا نیت مجرمانه وجود داشته است یا خیر که این هم توسط مرجع صالحه قضایی باید رسیدگی شود.

وی خاطرنشان کرد: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.

علیرضابیگی تاکید کرد: تنها هم این نیست موضوعات دیگری که مطرح است موضوع تزلزل اعتماد مردم را نسبت به مسئولین و به طور خاص نهاد نماز جمعه و ستاد امربه معروف و نهی از منکر فراهم کرده است که حتما در دفاع از جایگاه این نهادها باید رسیدگی دقیق صورت گیرد و به مردم پاسخ داده شود و تا زمانی که نسبت به ایشان این شایعات مترتب است نباید اصرار به تثبیت ایشان باشد و نباید اصرار بر این باشد که افراد از جایگاه‌های قانونی که دارند برای اثبات خودشان استفاده کنند.

وی ادامه داد: متاسفانه این حرکت‌ها، رفتارها و اقدامات انجام می‌گیرد و این‌ها به اعتماد مردم به طور خاص به نهاد دین (حال قوه قضائیه یک طرف) لطمات وارد می‌کند. ما به اندازه کافی تزلزل اعتماد را در جامعه داریم که این هم مزید بر علت می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • آزادی ۱۸ زندانی سبزواری در پویش ملی «نذر هشتم»
  • شوراها در گره‌گشایی از مردم پیشتاز باشند
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت مسیح
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت عیسی
  • علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود
  • آیت‌الله حسینی همدانی: اینکه دانشجویان آمریکایی در آمریکا به خاطر غزه کتک می‌خورند و به زندان می‌روند یعنی غزه پیروز است/ نفرت جهانی از آمریکا کاملاً عیان شده است/ امروز همه مردم آزاده عالم با نفرت فریادشان بر سر اسرائیل بلند است
  • علمداران اجتماعی به‌دنبال گره گشایی مشکلات اجتماعی توسط مردم است
  • تاکید امامان جمعه استان بر رفع مشکلات جامعه کارگری
  • پیام تسلیت حجت الاسلام سید موسی موسوی در پی درگذشت ماموستا فخری
  • شناساندن حضرت حجت(عج) به جهانیان؛ اولین گام ظهور