Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقام مسئول وزارت راه و شهرسازی از اتمام ساخت آزادراه خرم‌آباد-اراک خبر داد و گفت: عریض‌ترین تونل آزادراهی کشور در این پروژه طراحی و اجرا شده است. - اخبار اقتصادی -

محمود جلالی مجری طرح آزاد راه خرم آباد- اراک در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار کرد: آزادراه اراک خرم آباد از ناحیه اراک به سمت خرم آباد و  به طول 134 کیلومتر در 4 قطعه اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که این قطعات اجرایی به صورت مجزا قابلیت عبور ترافیک را دارند، ادامه داد:  عمده قسمت موثر در مسیر که کاهش‌ زمان سیر و طول مسیر را دارد مربوط به قطعا 2، 3 و 4 است.

وی با اشاره به این‌که طول قطعات مذکور 67 کیلومتر است، افزود: این 67 کیلومتر در مقایسه با راه موجود 32 طول مسیر را کاهش می‌دهد، ضمن این که زمان سفر را نیز 43 دقیقه کاهش خواهد داد.

مجری طرح آزاد راه خرم آباد- اراک با اشاره به این‌که ازادراه در قطعات 2، 3 و 4 6 لاینه است، اضافه کرد:  در سه قطعه اجرایی که حدود 65 درصد کل پروژه است، 7.5 کیلومتر تونل دوقلو اجرا شده که بلندترین آن 3300 متر است. این تونل‌های طولانی و عریض‌ترین تونل‌های آزادراهی کشور هستند. بالاترین عرض مسیرهای 3 رفت و سه برگشت در این آزادراه ساخت شده است.

جلالی با یادآوری این‌که با ساخت آزادراه خرم آباد-اراک  دو گردنه‌ برفگیر و حادثه‌خیز مسیر حذف می شود، گفت:  گردنه رازان در سمت درود و  گردنه زاغه در محدوده خرم آباد گردنه‌هایی هستند که با بهره‌برداری از آزادراه خرم‌آباد-اراک حذف خواهند شد.

وی با اشاره به نقش مهم این آزادراه در کریدور شمال-جنوب، اظهار کرد: این آزادراه یکی از  قسمت‌های مغفول مانده بود که باعث سکته در  ترافیک تزانریتی شمال-جنوب می‌شد. خوشبختانه با بهره‌برداری از این آزادراه گره مذکور به نوعی از بین می‌رود و ترافیک روان می شود.

وی همچنین تاکید کرد: با بهره‌برداری از آزادراه مذکور 3.5 میلیون تن آلایندگی هوا کاهش می یابد چون مسیر بهینه و شیب حداکثر در طول مسیر 5 درصد است. ضمن این‌که شعاع قوس‌ها حداکثر 500 متر است و خودرو می‌تواند به صورت ایمن با سرعت 100 کیلومتر حرکت کرده و حادثه روی ندهد.

وی با یادآوری این‌که طی 7 سال اخیر در آزادراه خرم‌آباد-اراک به طور متوسط 1500 تا 2000 نفر به صورت مستقیم اشتغالزایی داشته‌ایم، تصریح کرد:‌ عدد هزینه شده برای بهره‌برداری از 67 کیلومتر حدود 2300 میلیارد تومان بوده که برای انجام  کارهای تکمیلی به حدود 3000 میلیارد تومان افزایش می‌یابد.

مجری طرح آزاد راه خرم آباد- اراک با اشاره به عوارض حدود 15 هزار تومانی عبور وسایل نقلیه سواری از آزادراه خرم‌آباد-اراک، گفت: این عدد به نسبت به ابنیه و تونل عدد و صرفه‌جویی مناسب در زمان و هزینه، معقول است.

جلالی بیان کرد:‌برای تملک اراضی در این پروژه حدود 60 میلیارد تومان به قیمت سال 95 هزینه شده که به قیمت روز حدود 300 میلیارد تومان برآورد می شود.

وی تاکید کرد:‌ ارزش روز آزادراه خرم‌آباد-اراک حدود 6000 میلیارد تومان برآورد می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت راه وزارت راه آزادراه خرم آباد اراک راه خرم آباد اراک بهره برداری میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۶۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان

 رحمتی در خصوص بهسازی و آسفالت آزادراه تبریز- زنجان گفت: این موضوع باید توسط سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور انجام شود.

وی افزود: عملیات ترمیم روکش آسفالت آزادراه زنجان –تبریز به طول ۲۱۰ کیلومتر شروع شده و تا پایان سال به اتمام خواهد رسید.

رحمتی گفت: در این مسیر دو محور مهم وجود دارد که محور اول به طول ۵۳ کیلومتر بسیار اساسی بوده و قرار است کل آسفالت این محور تعویض شود ۱۶۰ کیلومتر دیگر هم نوسازی و بهسازی می‌شود.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه در مجموع در این جاده ۲۱۰ کیلومتر باید تامین منابع شود و در اختیار مجموعه راهداری قرار گیرد که مصوب شد ادامه داد: با ابلاغ وزیر راه و شهرسازی، بهسازی و آسفالت آزادراه تبریز- زنجان توسط سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور به طول ۲۱۰ کیلومتر از محل منابع در اختیار سازمان مذکور با فوریت با اعتبار یک‌هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان که ۴۰۰ میلیارد تومان از محل قیر رایگان توسط وزارت راه و شهرسازی و۷۰۰ میلیارد تومان هم از محل اعتبارات سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور تامین می‌شود.

وی افزود: آزادراه پیامبر اعظم (ص) یا همان آزادراه تبریز- زنجان یکی از موضوعات مهمی بود که در سفر روز جمعه وزیر راه و شهرسازی به استان مطرح شد چراکه همه مردم نسبت به وضعیت این مسیر معترض هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث
  • شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالت حذف شد
  • ◄ فهرست 50 اقدام بسیار مهم وزارت راه و شهرسازی از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون
  • اجرای ۱۰ طرح راه سازی در استان همدان
  • ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در لرستان بهره برداری شد
  • شهربازی نوستالژی قمی‌ها در یک قدمی بهره‌برداری
  • ‌بیمارستان نیایش خرم‌آباد کی به بهره‌بردا‌ری می‌رسد؟ + فیلم
  • بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان
  • فاز اول بیمارستان سلامت سیب و سوران در آستانه بهره برداری
  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری مغان