Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مخترع جوان تبریزی با اختراع "معجون سلامتی، درمانی و تغذیه‌ای عسل" در مسابقات بین المللی اختراعات و نوآوری‌های سوئیس ویژه اعضای فدراسیون جهانی مخترعان، مدال برنز را کسب کرد.

جواد دستیافته متولد سال ۱۳۶۲  دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی بین الملل است که برنده‌ی سه مدال طلا و نقره‌ در مسابقات جهانی اختراعات شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او یکی از تولیدکننده‌های عسل طبیعی است که توانسته پنج محصول درمانی شامل معجون درمانی، تغذیه‌ای، ورزشی، جنسی و ماسک زیبایی و سلامتی را با استفاده از عسل تولید کند.

جواد دستیافته در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به شرکت معجون سلامتی، درمانی و تغذیه‌ای در مسابقات بین المللی اختراعات و نوآوری‌های سوئیس، گفت: توانستم در این مسابقه با معجون عسل در قالب محصول دارویی و درمانی، مدال برنز را کسب کنم.

وی با بیان این‌که فدراسیون جهانی مخترعان یکی از سازمان‌های پیشرو در حوزه اختراع و نوآوری درجهان است، گفت: یکی از مهم‌ترین اهداف ‌اصلی فدراسیون، بسترسازی و قدردانی از جامعه مخترعان و نوآوان بوده است. برهمین اساس فدراسیون پس از دریافت مصوبات لازم با اعمال تمهیدات ویژه فرصت عضویت در بخش INV را برای مخترعان سراسر جهان فراهم کرده است.

وی بیان کرد: در جریان این مسابقات، ۶۵۰ اختراع از  ۳۵ کشور جهان در این رویداد ثبت نام کرده بودند، کشورهایی مانند آمریکا، کانادا، استرالیا، مراکش، ایران، قطر، بحرین، انگلستان، لبنان، لهستان، چین و غیره در این عرصه حضور داشتند.

این مخترع با اشاره به اعلام نتایج اولین دوره مسابقات آنلاین بین المللی اختراعات و نوآوری ها ویژه اعضاء فدراسیون جهانی مخترعان، گفت: اولین دوره مسابقات بین المللی مخترعان و مبتکران، ویژه اعضای INV ، از تاریخ ۱۸ تا ۲۰ ژوئیه ۲۰۲۱ برابر با ۲۷ الی ۲۹ تیر ماه ۱۴۰۰ به صورت مجازی و آنلاین برگزار شدو مخترعان ایرانی حائز شرایط عضویت در این بخش نیز مانند سایر مخترعان از سراسر جهان حضور پررنگی داشتند و اکثرا موفق به دریافت گواهی عضویت شدند.

وی با اشاره به فعالیت طولانی مدت خود در زمینه تولید عسل طبیعی، اظهار کرد: علی رغم حجم بالای تولید عسل در ایران و داشتن رتبه بالای جهانی، در زمینه صادرات این محصول نسبت به سایر کشورها بسیار ضعیف عمل می‌کنیم.

وی محافظت از محیط زیست و رونق اقتصادی در جامعه را از اهداف تولید کالای معجون سلامتی، درمانی و تغذیه‌ای عسل خود عنوان کرد و گفت: اگر زنبور عسلی در جهان وجود نداشته باشد کره‌ی زمین در مدت سه سال به مکانی تاریک، خشک و بدون اکوسیستم دامی تبدیل می‌شود، تمامی گردافشانی‌ها در جهان توسط زنبور عسل انجام می‌شود برهمین اساس دنیای بدون زنبور عسل به دنیایی بدون گیاه و درخت تبدیل خواهد شد.

دستیافته ادامه داد: با توجه به این‌که جوامع جهانی درگیر محیط زیست و بیماری‌های خاص مانند سرطان هستند، طی چند سال گذشته با انجام مطالعات گسترده در مورد عسل، توانستم چند کالای فرآوری شده تلفیق با عسل طبیعی، مواد کانی، آلی، معدنی و گیاهی تولید کنم.

وی با اشاره به تولید معجون سلامتی، درمانی و تغذیه‌ای از عسل طبیعی، بیان کرد: این کالای درمانی به پنج قسمت مختلف تقسیم شده که شامل معجون درمانی، تغذیه‌ای، ورزشی، جنسی و ماسک زیبایی و سلامتی است.

این مخترع با اشاره به مزایای معجون تولید شده از عسل، افزود: ماسک زیبایی عسل با مخلوط موادی در درمان سینوزیت و میگرن نیز موثر است، همچنین با تغییر ترکیبات، معجون درمانی در رفع مشکل تنبلی تخمدان بانوان و سرعت و مقدار اسپرم آقایان تاثیر مثبت دارد.

وی با بیان این‌که هدف اصلی از تولید معجون درمانی عسل، درمان سرطان و کاهش دوره‌ی درمان بیماران سرطانی بود، گفت: محافظت بدن در برابر سرطان‌ها، افزایش ایمنی بدن، درمان تنبلی تخمدان بانوان، افزایش مقدار و تحرک اسپرم‌های آقایان از جمله مزایای تولید این معجون درمانی است. 

دست یافته با بیان این‌که معجون عسل برای درمان بیماران دیابتی نیز موثر است، گفت: استفاده از ترکیب داروی عسل همراه با مقداری گیاه، سایر کالاهای زنبور عسل و یک فلز خاص، باعث کاهش ۱۵۰ واحد قند خون بیمار دیابتی می‌شود.

وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به فعالیت مجموعه تولیدی عسل، گفت: در مجموعه‌ی تولیدی عسل، برای بیش از ۱۲۰ نفر اشتغال زایی شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی اختراع مخترع بین المللی اختراعات و نوآوری مسابقات بین المللی درمانی و تغذیه ای معجون درمانی معجون سلامتی زنبور عسل عسل طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۸۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم

ایسنا/خراسان رضوی رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری با اشاره به چشم‌انداز رویداد ملی فبین‌فود گفت: چشم‌انداز ما برای این رویداد این است که تبدیل به رویدادی بین‌المللی شود و در سطح جهان گسترش یابد.

شقایق حق‌جوی جوانمرد امروز ۱۳ اردیبهشت در اولین رویداد ملی فبین‌فود که در هتل پردیسان مشهد برگزار شد، با اشاره به اهمیت کیفیت غذا در کلام پیامبر(ص) اضافه کرد: با توجه به سخن رهبری و شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردم است، باید از مردم خواستار شویم که در حوزه ارتقای صنعت غذا مشارکت کنند، زیرا غذای خوب حق تمامی مردم ایران است و باید در تامین غذای خوب و سالم خود کوشا باشند. صنعت غذا، صنعتی شاداب با گردش مالی بزرگ است که پتانسیل ایجاد ثروت و اشتغال را به خوبی دارد و بعد از صنعت پتروشیمی دومین صنعت بزرگ ایران است. لذا همه ما باید به ارتقای آن توجه کنیم.

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری بیان کرد: انسان برای اینکه بتواند خوب زندگی کند، باید در مرحله اول غذای خوبی داشته و در مرحله بعدی دارای شغل مناسبی باشد. دانشگاه‌های ما رشد بسیار خوبی داشته و فارغ‌التحصیلان آن مهارت‌های بالایی دارند، بنابراین باید جوانان ایرانی ما در همین صنایع پویای ایران مشغول به فعالیت شوند.

حق‌جوی جوانمرد ادامه داد: صنعت غذا با سختی مواد اولیه را جمع می‌کند و سعی در حرکت دارد و نیازهای مختلفی را شامل می‌شود، بنابراین سخت می‌تواند نوآوری را در خود جای دهد. لذا ما در معاونت علمی ریاست‌جمهوری فقط مسئول توسعه فناوری نیستیم، بلکه مسئول اشاعه فناوری هم هستیم که این اتفاق در چنین رویدادی رخ خواهد داد.

وی با بیان اینکه رویداد فبین‌فود در راستای همرسانی صنعت و فناوری است، عنوان کرد: صنایع ما نیازهایی دارند و متخصصین باید برای رفع این نیازها وارد شوند تا صنعت ناچار به واردات نباشد و نوآوری در ایران توسط فارغ‌التحصیلان دانشگاهی صورت گیرد. لذا این رویداد طراحی شده است تا به این مسائل رسیدگی کند. صنعتی که با سختی اجزای خود را در کنار هم جمع می‌کند، برای تمرکز بر روی نوآوری دچار سختی است و باید واسطه‌ای در این میان روی کار بیاید و نوآوری را به ارمغان بیاورد. همچنین تکثیر نمونه جدید، هزینه‌ و ریسک بالایی دارد، لذا باید نهاد بینابینی حضور یابد که ساخت سریع و آسان در آن صورت گیرد. چنین نهادی فب‌لب (آزمایشگاه ساخت سریع) نامیده می‌شود.

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری با اشاره به چشم‌انداز این رویداد بیان کرد: چشم‌انداز ما برای این رویداد این است که تبدیل به رویدادی بین‌المللی شود و در سطح جهان گسترش یابد. فرهنگ غنی ما سرشار از دستورالعمل‌های غذایی بسیار فاخر است که نه تنها به دلیل طعم بلکه به دلیل نوآوری و ترکیبات بسیار خاص، دارای ارزش غذایی بالایی هستند. غذای هر قوم یکی از مهمترین نمادهای فرهنگ و تمدن آن است. بنابراین باید بتوانیم تمامی قدرت خلاقانه خود را با نوآوری ترکیب نماییم تا ارزشی خلق شود که بتوانیم آن را در سطح کشور معرفی کنیم و انتشار دهیم.

در پایان این بخش از مراسم، قراردادهای همکاری میان برخی از صاحبان صنایع با پژوهشگران و اساتید دانشگاه امضا شد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشتی‌گیر شیروانی مدال برنز قهرمانی کشور را کسب کرد
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • راهیابی دختران تبریزی به جام جهانی رباتیک هلند
  • جانشین بولت: هنوز توانایی من را ندیده‌اید
  • محمد نخودی اردوی تیم ملی کشتی را ترک کرد
  • ۴ مدال خوش‌رنگ سهم کشتی‌گیران نونهال کهگیلویه و بویراحمدی در مسابقات قهرمانی کشور
  • نوجوان دشتستانی مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات ترکیه را کسب کرد
  • لرستان مقام سوم مسابقات کشتی فرنگی نونهالان کشور را از آن خود کرد
  • برنز محشری در بوکس قطعی شد
  • درخشش فرنگی‌کاران نوجوان خوزستانی در مسابقات بین‌المللی