Web Analytics Made Easy - Statcounter

«حمیدرضا ترقی» عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری ایسکانیوز؛ درباره عملکرد «حسن روحانی» در هشت سال گذشته گفت: همانگونه که رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر خود با اعضای هیئت دولت فرمودند، دولت یازدهم و دوازدهم آنجایی که با اتکای به ظرفیت‌های داخلی عمل کرد، توانست گام‌های خوبی بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: دولت توانست با اتکای به ظرفیت‌های داخلی و استفاده از توانمندی‌ها و استعدادهای کشور موفقیت‌هایی در حوزه‌هایی چون نفت و انرژی، راه و شهرسازی و همچنین خدمات آب‌رسانی به روستاها و بهداشت و درمان که به دلیل شرایط کرونا پیشرفت‌های خوبی در تأمین نیازهای دارویی کشور داشتیم بدست آورد.

ترقی با بیان اینکه دولت در حوزه‌هایی که به خارج از کشور، مذاکره و حل مشکل هسته‌ای امید بسته و متکی بوده و کارها را به برجام گره زده توفیق چندانی کسب نکرده افزود: بیشتر این مشکل نیز گریبان‌گیر عرصه اقتصاد شده است.

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی درباره مشکلات اقتصادی گفت: در این حوزه از آنجا که دولت حتی آب خوردن مردم را به برجام گره زده و بسیاری از مسائل اقتصادی کشور به حل مسئله برجام منوط شد، کشور دچار عقب‌ماندگی‌های زیادی شده و در نتیجه در تحقق عدالت اجتماعی، رفع مشکلات معیشتی مردم، تأمین کار و اشتغال برای نسل جوان، ناتوانی در مدیریت نقدینگی در کشور، تورم و رکود اقتصادی با مشکل جدی مواجه شدیم.

وی عملکرد روحانی در این حوزه را کاملا مشهود و قابل لمس دانسته و ادامه داد: دولت در برخی حوزه‌ها توانست موفقیت‌های کسب کند و در سایر بخش‌ها ناموفق بوده و موجب عقب‌ماندگی کشور و ایجاد فشار بسیار زیاد به مردم شده است.

وی درباره دلایل رأی آوردن روحانی در سال 96 با وجود شعارهای غیرواقعی و ناکارآمدی گفت: روال رؤسای جمهور در کشور ما همیشه دو دوره‌ای بوده و رئیس جمهور مستقر به دلیل برخورداری از برخی امکانات و امتیازات مانند پخش مدام برنامه‌ها و صحبت‌ها از تلویزیون و شناخت مردم نسبت به او، از سایر نامزدها بسیار جلوتر است می‌تواند با مهندسی افکار عمومی جامعه، مردم را با شیوه‌های مختلفی اقناع کند.

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی ادامه داد: در سال 96 روحانی از طریق رقیب‌هراسی و تکیه بر ناتمام ماندن کارها توانست با وجود وعده‌های غیرواقعی مجددا دولت را در دست بگیرد.

ترقی با بیان اینکه روحانی در چنین شرایطی انتخاب شد افزود: اکنون مردم متوجه شدند که این انتخاب اشتباه بوده و می‌شد فرصت خوبی را برای کشور جهت تغییر و تحول پدید آورد اما این فرصت 4 ساله از دست رفت و امروز برای پایان یافتن این دولت لحظه‌شماری می‌کنند.

رفع شکاف میان دولت و ملت، چالشی مهم برای رئیسی

ترقی با بیان اینکه مشکلاتی که به دلیل عملکرد دولت در کشور انباشته شده به دولت بعدی انتقال پیدا می‌کند، چالش‌های دولت رئیسی خواهد بود که باید برای آن چاره‌اندیشی شود ادامه داد: از مهم‌ترین این چالش‌ها می‌توان به تأمین بودجه سال جاری، تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز کشور برای جلوگیری از افزایش نرخ‌ها و گرانی، کنترل تورم، فراهم کردن شرایط جذب سرمایه‌گذار به کشور در عرصه اقتصاد برای ایجاد اشتغال، بهبود و تأمین مسکن که یکی از معضلات اساسی مردم به ویژه زوج‌های جوان است و حل مشکل بدهی دولت به صندوق‌های بازنشستگی و خدمات درمانی اشاره کرد.

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی چالش دیگر دولت سیزدهم را مسئله سیاست خارجی دانسته و افزود: ارتباط با همسایگان و متصل شدن به بازار  آسیا و منطقه چالش‌های پیش روی رئیسی در این حوزه است که باید برای آن‌ها چاره‌اندیشی کند.

ترقی اظهار کرد: رفع ناکارآمدی دستگاه‌های اجرایی کشور و مبارزه با فساد، رانت‌خواری و قاچاق در کشور نیز از جمله مسائل بسیار مهمی است که در این سال‌ها هیچ اقدامی درباره آن‌ها انجام نشده و دولت سیزدهم باید با عزمی راسخ به این چالش‌ها که موجب بی‌اعتمادی مردم شده و می‌شود بپردازد.

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی در پایان گفت: مورد آخر اینکه با توجه به فاصله‌ای که میان دولت و ملت ایجاد شده است، پر کردن این شکاف از طریق اعتمادسازی و ایجاد امید به آینده در مردم و نسل جوان موضوعی بسیار مهم است که دولت آینده باید به آن توجه کند.

انتهای پیام/

فریده طهماسبی کد خبر: 1104947 برچسب‌ها دولت دوازدهم حسن روحانی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دولت دوازدهم حسن روحانی عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی چالش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۸۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران و اسلام آباد؛ فرصت‌های پیش رو برای همکاری

جمعیت، وسعت و همسایگی و همچنین قدرت بالای نظامی از جمله ویژگی‌هایی هر دو کشور محسوب می‌شود و از این رو تلاش‌هایی زیادی صورت می‌گیرد تا میان اسلام آباد و تهران تنش بوجود آید و طبعا بروز هر گونه تنشی میان دو کشور برای هر دو خطرناک است.

این نکته را باید در نظر داشت که هر دو کشور دارای دشمنان و رقیبان سنتی هستند. هند رقیب اصلی پاکستان بشمار می‌رود و از سویی دیگر اسرائیل هم دشمنی سنتی ایران محسوب می‌شود و طی هفته‌های اخیر هم شاهد افزایش تنش میان جمهوری اسلامی و رژیم صهیونیستی بودیم. مضاف بر اینکه برای ایران رقبای منطقه‌ای دیگری هم وجود دارد.

موضوع دیگر اقتصادی است. در شرایط کنونی پاکستان به لحاظ اقتصادی وضعیت خوبی ندارد و علاوه بر اینکه جمهوری اسلامی هم سال‌ها است که درگیر تحریم است و طبعا بعد از اجرایی کردن قانون صلح قرن ۲۱ از سوی ایالات متحده ممکن است با تشدید فشار‌ها از سوی غرب مواجه شویم؛ بنابراین طبیعی است که دو دولت برای همکاری با هم در حوزه‌های مختلف اقتصادی تعاملاتی داشته باشند.

نکته دیگر اینکه هر دو کشور در نواحی مرزی با گروه‌های تجزیه طلب مواجه هستند و علاوه بر اینکه پدیده تروریسم هم از جمله مسائلی است که به عنوان یکی از مشکلات سر راه هر دو کشور وجود دارد و بنابراین همکاری در این حوزه‌ها حتما باعث ارتقای وضعیت امنیتی در نواحی مرزی میان دو کشور خواهد شد. 

 از این رو، اقتضای وضعیت جاری و همچنین مبتنی بر واقعیت‌های موجود گسترش روابط و تعاملات میان ایران و پاکستان است. مضاف بر اینکه هر دو از پیشینه تاریخی خوبی در حوزه روابط سیاسی و امنیتی برخوردارند.

طبعا گسترش روابط میان اسلام آباد و تهران بر نوع تعاملات آن‌ها با دیگر همسایگان هم تاثیرگذار خواهد بود. در واقع ایران و پاکستان مطلقا در حوزه افغانستان رقیب هم محسوب نمی‌شوند و هر دو کشور می‌توانند برای رسیدن ثبات در افغانستان با هم همکاری خوبی داشته باشند. 

نگاهی به گذشته نشان می‌دهد که ایران و پاکستان هر دو از تاریخچه درخشانی در حوزه روابط همسایگی برخوردارند و بویژه در حوزه استراتژیکی می‌توانند تعاملات خود را گسترش دهند.

دیگر خبرها

  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • اهمیت «دور دوم انتخابات مجلس» نباید کمتر از دور اول تلقی شود
  • افتتاح ۳ مگاپروژه حوزه انرژی سریلانکا توسط سید ابراهیم رئیسی/ امضای ۵ سند همکاری میان ایران و سریلانکا/رئیسی: تهدیدها و تحریم ها ملت ایران را متوقف نکرده است/ رئیس جمهور سریلانکا: از حمایت های ایران تشکر می کنیم
  • اسناد همکاری میان ایران و سریلانکا به امضا رسید
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • تأکید رئیسی بر رسمی شدن تجارت غیر رسمی میان ایران و پاکستان
  • تهران و اسلام آباد؛ فرصت‌های پیش رو برای همکاری
  • پیش بینی دولتمرد حسن روحانی از وضعیت اقتصادی؛ سال سختی پیش‌رو است
  • سخنگوی دولت: پس از بارش‌های اخیر بخشی از حقابه هیرمند آزادسازی شد / معیشت مردم و ایجاد رشد اقتصادی اولویت مذاکرات مشترک دولت و مجلس دوازدهم خواهد بود