Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرعامل کارخانه حجاب شهرکرد با بیان اینکه تولیدات این کارخانه از نظر کیفی در سطح بالایی قرار دارد، گفت: کیفیت بالا و قیمت پایین‌تر از بازار در محور کار مسئولان این واحد تولیدی قرار دارد و همین دو عامل باعث افزایش فروش، تولید داخل و ریشه‌کن شدن قاچاق می‌شود.

محمدحسن میری ۹ مرداد در حاشیه بازدید اصحاب رسانه از کارخانه حجاب شهرکرد با بیان اینکه این کارخانه تنها تولیدکننده چادر مشکی در خاورمیانه به‌حساب می‌آید، اظهار کرد: پارچه چادر مشکی تولیدی در این کارخانه حتی از نمونه‌های کره‌ای موجود در بازار نیز از کیفیت بالاتری برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تابندگی، بافندگی و سالن رنگرزی از قسمت‌های تشکیل‌دهنده کارخانه حجاب به‌شمار می‌رود و تقریبا تمامی ماشین‌آلات خط تولید این کارخانه ساخت سال ۲۰۱۵ به بعد است.

مدیرعامل کارخانه حجاب شهرکرد در خصوص فروش محصولات این واحد تولیدی، توضیح داد: بخش تبلیغات، نیازمند تلاش بیشتری است و بر همین اساس، مقرر شده برنامه‌های تبلیغاتی این واحد از رسانه ملی پخش شود.

میری ادامه داد: فروشگاهی برای فروش محصولات کارخانه حجاب در این واحد مستقر است و همچنین افراد می‌توانند از طریق سایت hejabtextile. ir برای خرید محصول خود سفارشات خود را ثبت کنند.

مدیرعامل کارخانه نساجی حجاب شهرکرد با بیان اینکه تولیدات چادر مشکی در این کارخانه متنوع هستند، یادآور شد: اجناس تولیدی در حوزه چادرمشکی شامل حریر اسود، ژرژت، خاویاری، حریر کریستال، مهاراجه، نیدا، رولکس و .... است.

وی میزان تولید پارچه چادر مشکی در کارخانه حجاب را ۱۰ میلیون متر مربع عنوان و خاطرنشان کرد:برای این میزان تولید، ۲۰ میلیون یورو سرمایه‌گذاری صورت گرفته است، اگر در طرح توسع این کارخانه نیاز کشور به چادر مشکی تامین شود، برای احداث فاز دوم در این کارخانه اقدام می‌شود.

میری یادآور شد: کارخانه حجاب شهرکرد در حال حاضر تقریبا با بیش از ۹۰ درصد ظرفیت در حال فعالیت است، تعداد نیروی بکارگیری شده در این واحد تولیدی بیش از ۵۰۰ نفر بوده که در سه شیفت کاری در حال فعالیت هستند و پیش‌بینی می‌شود با اجرای فاز دوم چهار برابر نیروی‌های شاغل نیرو به‌ کارگیری شود.

مدیرعامل کارخانه حجاب شهرکرد با بیان اینکه تولیدات این کارخانه از نظر کیفی در سطح بالایی قرار دارد، افزود: کیفیت بالا و  قیمت پایین‌تر از بازار در محور کار مسئولان این واحد تولیدی قرار دارد و همین دو عامل باعث افزایش فروش، تولید داخل و ریشه‌کن شدن قاچاق می‌شود.

وی در پایان در خصوص صادرات کارخانه حجاب شهرکرد، تصریح کرد: طی دو سال گذشته، صادرات به کشور عراق انجام می‌شد، اما در سال‌جاری به کشور سوریه صادرات نیز انجام می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی منطقه چهارمحال و بختیاری کارخانه حجاب شهرکرد چادر مشکی حجاب شهرکرد کارخانه حجاب شهرکرد مدیرعامل کارخانه واحد تولیدی چادر مشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۸۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آثار مثبت احیای واحد های تعطیل بیش از سرمایه‌گذاری‌ های جدید است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله رسول فلاحتی ظهر پنجشنبه در ستاد گرامیداشت هفته کار و کارگر استان گیلان با اشاره به جایگاه رفیع کار و کارگر اظهار کرد: عمده اقلام و لوازم زندگی مردمان جامعه محصول کار و تلاش کارگر است و زندگی همه مردم به کار و کارگر آمیخته است به همین خاطر باید به این بخش توجه ویژه شود.

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب درباره جهش تولید افزود: تقویت و رشد تولید با تولید ثروت، رفاه، آسایش روحی و روانی برای مردم، تقویت صادرات و اشتغال و رفع تنگناها همراه خواهد بود.

نماینده ولی فقیه در گیلان بر لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق شعار سال و جهش تولید تاکید کرد و گفت: آثار مثبت احیای واحدهای تعطیل بیش از سرمایه‌گذاری های جدید است.

امام جمعه رشت با بیان اینکه امروز میدان تقاضای زیادی برای تولیدات ایرانی وجود دارد که باید از این فرصت استفاده کرد، تصریح کرد: اکثر کشورهای آمریکای لاتین امروز طالب تولیدات ایرانی در عرصه‌های گوناگون هستند از سوی دیگر، کشورهایی نظیر ترکیه، سوریه و عراق نیز بهترین میدان برای عرضه تولیدات فنی و مهندسی ایرانی هستند.

ایران در خدمات مهندسی و عرصه سدسازی حرف برای گفتن دارد

وی با اشاره به اینکه ایران در خدمات مهندسی و عرصه سدسازی حرف برای گفتن دارد، اضافه کرد: با افزایش میزان تقاضا در داخل و خارج، تولیدکننده هم روحیه می‌گیرد چراکه تولیدکنندگان ما به بازار خوب نیاز دارند و این توان را دارند که ضمن تأمین نیاز داخلی، تقاضاهای خارج را هم اقناع کنند البته هنوز واردات بعضی کالاهای خارجی مشابه تولید داخلی بلای جان تولیدکنندگان شده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با تاکید بر ضرورت برآورد میزان نیاز داخلی در عرصه‌های مختلف عنوان کرد: استان دارای ۲۸۷ هزار هکتار شالیزار است اما هنوز برآورد دقیقی درباره اینکه چقدر پاسخگوی نیاز داخلی است، انجام نشده لذا تولیدکنندگان ما هم اگر میزان نیاز داخل را بدانند و از سوی مسؤولان حمایت شوند، تلاش بیشتری در راستای جهش تولید خواهند کرد.

آیت‌الله فلاحتی احیای شرکت‌ها و صنایع خرد و کلان تعطیل و نیمه‌تعطیل کشور را از اقدامات خوب دولت سیزدهم برشمرد و بیان کرد: با احیای این شرکت‌ها، کارگران و تولیدکنندگانی که براثر مشکلات خانه‌نشین شدند می‌توانند به عرصه تولید بازگردند و آثار مثبت احیای این شرکت‌ها بیش از سرمایه‌گذاری‌های جدید است و با ایجاد ایمنی و امنیت و امید نیز همراه خواهد بود.

امام جمعه رشت با تاکید بر لزوم ایجاد توازن میان افزایش حقوق کارگری و کالاهای مصرفی تصریح کرد: باید توازن میان عرضه کالاهای مصرفی و دستمزد ایجاد شود از طرفی بخش اعظم کسانی که از تولیدات ما استفاده می‌کنند واسطه‌گران و دلالان و..‌. هستند که باید جلوگیری کرد.

وی یکی دیگر از بلاهای اجتماعی را عدم نظارت در ایجاد توازن عرضه و تقاضا دانست و بیان کرد: رهبری مساله امنیت شغلی را مطرح کردند؛ امنیت شغلی به معنای پشت میز نشینی و… نیست البته در این عرصه، کارفرما و مدیران هم قدری تقصیر دارند؛ کسانی‌که کارگر جذب می‌کنند اما ۸۹ روزه معنایش چیست؟ این اقدام نا آرامی فکری برای کارگر به دنبال دارد.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با بیان اینکه امنیت شغلی یعنی کارگر احساس کند کارفرما به او توجه دارد، افزود: متولیان باید پای درد و دل کارگر بنشینند و میزان رضایتمندی آنان از شرکتی که در حال کار هستند را جویا شوند.

امام جمعه رشت با تاکید بر لزوم جدی گرفتن نظارت بر همه بخش‌ها، آثار منفی بی نظارتی را متذکر شد و بیان کرد: بعضی از مدیران از بین کسانی انتخاب شوند که فضای کارگری، تلخی و شیرینی‌ها و سختی‌های این حوزه را تجربه کرده‌اند.

.

کد خبر 6088600

دیگر خبرها

  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • جانشین بیرانوند بالا و پایین فوتبال را دید/ ۴ بازی گل نخورد، یک بازی ۴ تا خورد!
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • پایش مزارع خرمشهر پژوهشگران
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا
  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • آثار مثبت احیای واحد های تعطیل بیش از سرمایه‌گذاری‌ های جدید است
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد