Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر انتشارات حماسه یاران گفت: وعده‌هایی پیرامون اختصاص تعرفه و کاغذ دولتی به ناشران داده شده است، اما اینکه این وعده‌ها تا چه میزان به حقیقت بپیوندد و چه زمانی ارائه شود خود موضوعی است که باید به بحث و بررسی گذاشته شود.

مهدی قربانی در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان پیرامون وضعیت نشر گفت: شرایط برای صنعت نشردر چند ماه اخیر بسیار سخت و دشوار شده، مهمترین عامل این رخداد نیز افزایش قیمت کاغذ و عدم توزیع کاغذ دولتی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در همین راستا ادامه داد: افزایش قیمت کتاب که برگرفته از نوسانات قیمت بازار کاغذ و مواد اولیه است باعث شده جامعه از کتاب فاصله بیشتری بگیرد و ادامه فعالیت برای ناشران با دشواری همراه شود؛ همه این موارد در کنار کاهش علاقه مردم به خرید کتاب و کتابخوانی همچنین افزایش قیمت چاپ، صحافی و مواد اولیه ناشر را با موانع بسیاری روبه رو کرده؛ با این حال ناشران در تلاشند تا قیمت کتاب را به نحوی در نظر بگیرند که مخاطب را در کنار خود داشته باشند و در عین حال از تولید کتاب ضرر مالی نبینند.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه معرفى آخرین كتب منتشر شده اینجا کلیک کنید


قربانی با اشاره به قیمت بازار آزاد کاغذ بیان کرد: قیمت کاغذ در بازار آزاد بسیار بالا است همین امر به افزایش قیمت کتاب منجر می‌شود. باید درنظر داشت توزیع کاغذ با نرخ دولتی دست ناشران را برای انتشار کتاب‌های متعدد باز می‌کند، اما عدم اختصاص کاغذ مورد نیاز به ناشر، ادامه فعالیت برای ناشران را با دشواری همراه می‌سازد.

وی به تعرفه‌های اعلام شده از سوی وزارت ارشاد به ناشران اشاره و ابراز کرد: وعده‌هایی پیرامون اختصاص تعرفه و کاغذ دولتی به ناشران داده شده است، اما اینکه این وعده‌ها تا چه میزان به حقیقت بپیوند و چه زمانی ارائه شود خود موضوعی است که باید به بحث و بررسی گذاشته شود. مسئولان فرهنگی باید کنترل بازار را به دست می‌گرفتند و اجازه افزایش قیمت کاغذ را نمی‌دادند، اما متاسفانه در عمل چنین نشد.

مدیر تولید انتشارات حماسه یاران نقدینگی ناشران را نیز عاملی مهم در حوزه نشر دانست و تاکید کرد: ناشران به عنوان سرمایه‌گذاران حوزه فرهنگ فعالیت می‌کنند و افزایش قیمت‌ها سبب شده تا میزان نقدینگی مورد نیاز برای انتشار کتاب‌های متعدد کاهش پیدا کند. در این شرایط ناشر نیازمند نقدینگی بالایی است، زیرا تولید محدود به یک کتاب نیست بلکه ناشر به منظور ادامه حیات خود بایستی کتاب‌های متعدد منتشر کند که در اوضاع کنونی چنین امکانی وجود ندارد. نکته قابل تامل دیگر اینکه سرمایه مصرفی در کتاب‌های منتشر شده از سوی ناشران در کوتاه مدت بازنمی‌گردد و این بازگشت کند و طولانی مدت در اصطلاح خواب سرمایه را بسیار می‌کند لذا این امر نه تنها دست ناشر را می‌بندد بلکه حتی ادامه فعالیت بسیاری از ناشران بزرگ را محدود کرده است.

وی اجرایی شدن وعده‌ی مسئولان حوزه فرهنگ را بسیار مهم دانست و بیان کرد: عملیاتی شدن و اجرای تصمیمات وزارت فرهنگ و ارشاد قطعا مرتفع کننده برخی چالش‌های حوزه نشر خواهد بود. کتاب‌های بسیاری هستند که در انتظار اختصاص کاغذ دولتی هستند تا منتشر شده در اختیار خواننده قرار بگیرند؛ البته اوضاع بد نشر تنها چاپ کتاب‌های چاپ اولی را با تاخیر روبه‌رو نکرده، بلکه کتاب‌های که در انتظار چاپ چندم خود هستند و در بازار متقاضی دارند نیز با مشکل مواجه شده و منتشر نشده اند به عبارت دیگر کتاب‌های بسیاری هستند که در خواست در بازار دارند، اما به دلیل قیمت بالای کاغذ همچنان منتشر نشده‌اند.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار ادبیات چاپ و نشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار ادبیات چاپ و نشر افزایش قیمت کاغذ دولتی وعده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۸۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبود زمین برای ساخت مسکن، چالش این روزهای مددجویان و کمیته امداد

یکی از خدمات کمیته امداد به مددجویان تحت پوشش ساخت مسکن برای افراد واجد شرایطی است که فاقد مسکن هستند.

شهرستان بابل که به عنوان بزرگترین و پرجمعیت ترین شهر مازندران محسوب می شود، ۸۶۰ خانواده تحت پوشش این نهاد مستاجر هستند که از این تعداد ۶۰۰ خانواده فاقد زمین هستند، تا کمیته امداد بتواند برای آنها مسکن بسازد. کمیته امداد با همکاری بسیج سازندگی، سپاه و حمایت دولت بدون هیچ محدودیتی برای خانواده های تحت پوششی که دارای زمین و پروانه ساخت داشته باشند مسکن می سازد.

خانه های احداثی کمیته امداد ۵۶ متری است و با کمک بلاعوض، یک میلیارد ریالی و پرداخت تسهیلات چهار میلیارد ریالی با کارمزد ۴ درصد برای این مددجویان خانه احداث می شود.

کمیته امداد که به طور جدی و بدون هیچ محدودیتی پیگیر خانه دار شدن مددجویان تحت پوشش خود می باشد، شرط واجب زمین و پروانه ساخت ۲ اولویت و پیش نیاز تحقق این مهم است.

تعدادی از مددجویان کمیته امداد که فاقد زمین هستند، نمی توانند از خدمات و حمایت های لازم ارائه شده از سوی کمیته امداد، سپاه و دولت برای خاندار شدن بهره مند شوند.

با توجه به افزایش قیمت زمین به خصوص در مناطق روستایی امید به خانه دار شدن برای این مددجویان به یک آرزو تبدیل شد.

تعدادی از خانواده های مددجو، دارای زمین هستند اما بخاطر اینکه این زمین ها خارج از بافت روستا واقع شد، امکان صدور پروانه ساخت برای این زمین ها وجود ندارد.

مددجویان کمیته امداد بابل برای تحقق رویای خود دست نیاز به سوی خیرین دراز کردند، تا خیرین بابلی که در کشور از جمله برترین ها هستند برای تامین زمین این مددجویان کمک کار باشند.

مددجویان که بر این باورند خیرین بابلی در بخش بهداشت و درمان، آموزش و پرورش و مدرسه سازی سرمایه گذاری های ارزشمندی انجام دادند در این حوزه هم با تشکیل یک مجمع خیرین کمک کار باشند.

در سال گذشته ۳۵ واحد مسکونی برای مددجویان تحت پوشش کمیته امداد بابل که دارای زمین و پروانه ساخت بودند خانه احداث و به آنها تحویل شد و از طرف دیگر در سال جاری ۵۳ واحد برای این مددجویان در حال ساخت است، و تعدادی از واحدها پیشرفت فیزیکی آن بالای ۹۰ درصد است.

یکی از مددجویان تحت پوشش کمیته امداد بابل بیان داشت: در سالهای اخیر قیمت زمین در روستاها افزایش چشم گیری داشته است که خرید زمین را از توان مالی مددجو خارج کرد.

رمضان عابدی اظهار داشت: در روستاهای بابل کمترین قیمت زمین متری حدود۵۰ میلیون ریال است که خرید زمین برای ما غیر ممکن است.

وی با بیان این مطلب که در حاشیه جنگل در جنوب بابل در بخش بندپی شرقی این شهرستان سکونت دارد، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه زمین ما خارج از بافت روستایی محسوب می شود دهیاری روستا مجوز صدور پروانه ساختمان را صادر نمی کند.

عابدی بیان داشت: تقاضای ما از مسوولان آن است تا کمک کنند زمین های مددجویان واجد شرایط ساخت مسکن زمین آنها داخل بافت قرار گیرد تا بتوانیم از بسته حمایتی که برای ساخت مسکن در نظر گرفته شد بهره مند شویم.

این مددجوی کمیته امداد با بیان این نکته که اگر این امکان وجود ندارد که زمین در داخل بافت روستایی قرار گیرد، ادامه داد: در شرایط کنونی دست نیاز ما به سوی خیرین است تا با تامین زمین آرزوی دیرینه خانه دار شدن مددجو محقق شود.

عابدی تصریح کرد: با توجه به کهولت سن دیگر توانی برای کارکردن وجود ندارد و اگر زمین تامین شود، از فرصت بسیار خوب پیش آمده برای خانه دار شدن بهره مند خواهیم شد.

انبوه سازی گره گشا است

رئیس کمیته امداد بابل در این خصوص بیان داشت: با توجه به مشکل تامین زمین برای برخی از مددجویان تحت پوشش فاقد مسکن انبوه سازی در این حوزه گره گشا است.

احمد نیک پی اظهار داشت: اگر بتوانیم با استفاده از ظرفیت خیرین زمینی تهیه کنیم که با انبوه سازی برای مددجویان مسکن ساخته شود، صرفه جویی های خوبی در تهیه زمین و ساخت مسکن خواهد شد.

منبع: ایرنا

وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت ممتاز خیرین بابلی که در کشور کم نظیر هستند ورود آنها برای تامین زمین برای ساخت مسکن مددجویان یک یک نیاز جدی است.

نیک پی خاطرنشان کرد: به جای تهیه زمین برای هر خانواده ی فاقد مسکن تحت پوشش این نهاد، درصدد آن هستیم با تهیه یک قطعه زمین چند واحد در آن احداث شود که این کار هزینه ساخت را کاهش می دهد و از طرف دیگر مشکل تهیه زمین هم کمتر خواهد شد.

رئیس کمیته امداد بابل با بیان این که در یک سال اخیر ۳۵ واحد مسکونی تحویل مددجویان کمیته امداد بابل شد، گفت: ۵۳ واحد مسکونی دیگر در سال جاری تکمیل و تحویل مددجویان تحت پوشش این شهرستان خواهد شد.

خانه معطل زمین

احمد نیک پور افزود: خانه های ساخته شده برای مدد جویان کمیته امداد ۵۶ متری است که بعد از تکمیل نهایی تحویل این خانواده ها خواهد شد.

وی اظهار داشت: برای احداث این واحدهای مسکونی یک میلیارد ریال کمک بلاعوض به خانواده ها پرداخت می شود و مابقی با ارائه تسهیلات با کارمزد چهار درصد تامین می شود.

رئیس کمیته امداد بابل اضافه کرد: هر خانواده مدد جویی که زمین داشته باشد و بتواند پروانه ساخت بگیرد کمیته امداد، با همکاری سپاه و دولت برای آنها مسکن می سازد.

نیک پور ادامه داد: دولت در قالب طرح نهضت ملی مسکن حمایت های خوبی ارائه می کند که خانواده های مددجویی که واجد شرایط هستند می توانند از آن بهره مند شوند.

وی با بیان این که، خانه ای که کمیته امداد با همکاری سپاه و دولت برای مددجویان احداث می کند به طور حتمی باید داخل بافت و دارای پروانه باشد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر تامین زمین برای مدد جویان تحت پوشش به یک مشکل جدی تبدیل شد.

این مقام مسوول تصریح کرد: ۸۶۰ مددجوی کمیته امداد بابل مستاجر هستند که از این تعداد ۶۰۰ خانواده مشکل تامین زمین دارند.

شهرستان بابل ۹ هزار و ۶۰۰ خانواده مددجوی تحت پوشش کمیته امداد دارد که به صورت ماهانه بیش از ۹۰ میلیارد ریال مستمری دریافت می کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان استان ها استان‌ها

دیگر خبرها

  • صد و پنجاه و هشتمین کاغذ خبر ایسکانیوز منتشر شد
  • پیام مقاومت یمن را در نمایشگاه کتاب تهران مخابره می‌کنیم
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • بودن یا نبودن کتابفروشان؛ مسئله ناشران چیست؟
  • انتشارات شهید کاظمی با دست پر به نمایشگاه می‌­آید
  • نبود زمین برای ساخت مسکن، چالش این روزهای مددجویان و کمیته امداد
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • تعطیلی یک کتابفروشی و آغاز غرفه‌سازی ناشران در نمایشگاه کتاب
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد