Web Analytics Made Easy - Statcounter

وضعیت مهاجران در فرانسه به دلیل سیاست مهاجرتی این کشور هر روز رو به وخامت می‌رود. خبرگزاری میزان – در حالی که فرانسه و انگلیس برای استقرار تجهیزات نظارتی بیشتر در سواحل شمالی فرانسه تلاش می‌کنند تا مانع ورود مهاجران شوند، گروه‌های حقوق بشری ضمن انتقاد شدید از این اقدام، می‎گویند که اقدام‌های مشابه در سال گذشته بی تاثیر بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  به گزارش «اینفو میگرنت و یورونیوز»، قایق‌های مهاجران با عبور از سواحل فرانسه به سمت انگلیس می‌روند و رهگیری آن‌ها در دریا به دلیل ازدحام جمعیت در این قایق‎ها، اقدامی بسیار خطرناک است.   از آغاز سال ۲۰۲۱ تاکنون بیش از ۹ هزار مهاجر با قایق مسیر مذکور را طی کردند.   در حالی که ۵ ماه تا پایان سال ۲۰۲۱، باقی مانده، این رقم نشان دهنده رشد قابل ملاحظه‌ای در قیاس با سال ۲۰۲۰ است که شمار مهاجران ۸ هزار و ۴۲۰ نفر بود.   گروه‌های حقوق بشری ضمن انتقاد از توافق فرانسه و انگلیس برای ممانعت از ورود قایق‌های مهاجران، تاکید کردند چنین تدابیر امنیتی فقط مسیر تجارت قاچاقچیان انسان را هموار می‌کند.   گروه‌های مذکور از مدت‌ها پیش سیاست مهاجرتی فرانسه در «کاله» را مورد انتقاد قرار می‌دهند.   آن‌ها می‌گویند، دولت فرانسه با دشوار کردن زندگی مهاجران در «کاله» از طریق اقدام‌هایی مانند ممنوعیت توزیع غذا در میان مهاجران یا تشدید حملات پلیس به اردوگاه‌های مهاجران، به «بدترین بحران انسانی در خاک فرانسه» دامن می‌زند.   این فشار‌ها و تدابیر امنیتی منجر به ایجاد انگیزه برای مهاجران جهت عبور از کانال انگلیسی می‌شود.   آن‌ها برای رسیدن به انگلیس ۲ راه پیش رو دارند: مخفی شدن در کامیون‌های به مقصد انگلیس به عنوان گزینه‌ای رایگان یا ارزان یا سوار شدن در قایق‌های کوچک پر ازدحام با هزینه ۲ هزار یورویی به عنوان گزینه‌ای مخاطره آمیز. بیشتر بخوانید: وضعیت وخیم مهاجران در فرانسه وضعیت مهاجران افغانستان در پاریس اسفناک است از سوی دیگر براساس گزارش‎ها، پلیس فرانسه روز جمعه گذشته اقدام به متفرق کردن ۶۰۰ مهاجر بی خانمانی کرد که در میدان اصلی «پاریس»، پایتخت این کشور چادر زده بودند.   این مهاجران که عمدتا مهاجران قانونی بودند در اعتراض به کوتاهی دولت فرانسه از اسکان آن‌ها از روز پنجشنبه دست به تحصن در میدان مرکزی پاریس زدند.   یک سازمان غیر دولتی اعلام کرد ۲۰۰ نفر از این مهاجران پس از ورود پلیس در خیابان‌ها رها شدند.   براساس گزارش این سازمان، در حال حاضر بیش از ۲ هزار مهاجر در خیابان‌های پاریس زندگی می‌کنند.   دلیل این امر نیز بی تفاوتی و انفعال دولت فرانسه در قبال مهاجران است.   انتهای پیام/ برچسب ها: فرانسه امانوئل مکرون حقوق بشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فرانسه فرانسه امانوئل مکرون حقوق بشر قایق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۸۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چراغ سبز پدر امباپه به تصمیم بزرگ رئال

به گزارش "ورزش سه"، با اینکه انتقال کیلیان امباپه به رئال مادرید هنوز قطعی نشده، اما در اسپانیا و فرانسه تقریباً‌ مطمئن هستند که این اتفاق در پایان فصل جاری رخ خواهد داد. رئال پیش از این اعلام کرده به بازیکنانش اجازه شرکت در المپیک پاریس را نخواهد داد و این تصمیم بزرگ، بازخوردی منفی در فرانسه داشت.

طبق ضوابط فیفا، تیم‌های باشگاهی صرفاً برای رویدادهای فوتبال در رده بزرگسالان موظف هستند که بازیکنان ملی‌پوش خود را آزاد بگذارند که در سال 2024، این رویدادها شامل یورو 2024 و کوپا آمه‌ریکا می‌شود. حضور امباپه در تیم ملی فرانسه برای همراهی خروس‌ها در یورو 2024 قطعی است اما فرانسوی‌ها امیدوارند ستاره فعلی پاری‌سن‌ژرمن آنها را در المپیک خانگی نیز همراهی کند که گویا چنین چیزی در سیاست‌های باشگاه رئال مادرید تعریف نشده است.

ویلفرد امباپه، پدر کیلیان، در پاسخ به سوالی در مورد احتمال بالای غیبت پسرش در المپیک به رادیو فرانسه گفت: «نمی‌دانم چه خواهد شد، چون ما در این مورد تصمیم گیرنده اصلی نیستیم. به عقیده من توجهات باید روی خود المپیک باشد که در پاریس برگزار می‌شود نه اینکه کیلیان نیز در آن حاضر خواهد بود یا خیر.»

با این اوصاف به نظر می‌رسد خانواده امباپه نیز تسلیم تصمیم رئال شده‌اند و کیلیان قید المپیک را زده است.

دیگر خبرها

  • ممنوعیت حجاب در المپیک پاریس برای زنان فرانسه!
  • چراغ سبز پدر امباپه به تصمیم جنجالی رئال
  • چراغ سبز پدر امباپه به تصمیم بزرگ رئال
  • تراژدی جدید برای پناهندگان در نزدیکی جزایر قناری اسپانیا
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل تنش در روابط دوبلین-لندن
  • پیوستن دانشگاه سوربن به جنبش ضدصهیونیستی 
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • تجمع ضدصهیونیستی در دانشگاه سوربن فرانسه
  • دانشگاه «سوربن» فرانسه در دست حامیان فلسطین
  • بوتسوانا درخواست انگلیس برای توافق ضد مهاجرتی را رد کرد