Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا،سرتیپ دوم پزشک بهزاد موذنی رییس اداره بهداشت، امداد و درمان نیروی زمینی قهرمان و محوری ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه برپایی این مرکز درمانی به خبرنگار ایرنا گفت: همزمان با شیوع ویروس کرونا، ۱۲ هزار کادر درمانی و بهداشت ارتش در ۲۸ بیمارستان ثابت فعالیت خود را در ۲۴ استان کشور آغاز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: طی این مدت ارتش جمهوری اسلامی ۱۸ بیمارستان صحرایی و نقاهتگاه جهت مداوای بیماران کرونایی در سطح کشور برپا کرد و آخرین آنها نیز بیمارستان‌های ۶۰ تختخوابی خاش و زاهدان بود که تنها در مدت چهار روز صورت گرفت و هفته آینده نیز یک بیمارستان در زابل استقرار خواهد یافت.

به گفته وی، امروز نیز برحسب نیاز شهروندان خراسان رضوی، یک بیمارستان صحرایی در محوطه بیمارستان شمس الشموس مشهد (۵۵۰ ارتش) برپا می‌شود.    

سرتیپ موذنی تاکید کرد: در راستای ارایه خدمات ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی زمینی قهرمان در حوزه مبارزه با کرونا در ۱۸ ماه گذشته با توجه به نیاز استان و بیمارستان ۵۵۳ منطقه قزوین اقدامات موثری را همزمان با شیوع ویروس کرونا به انجام رسانده‌ایم.

وی،  راه اندازی نقاهتگاه و بیمارستان لشکر ۱۶ زرهی قزوین در رشت را نخستین اقدامی دانست که در اسفند ۹۸ به منظور جلوگیری از شیوع این ویروس به انجام رسید و تصریح کرد: طی همین مدت نیز در بخش بستری بیماران و همچنین پذیرش تزریق داروهای کرونا و راه اندازی مرکز واکسیناسیون در محل استقرار لشکر ۱۶ زرهی قزوین اقدامات قابل توجهی صورت گرفته تا جایی که هم اکنون به طور متوسط روزانه ۳۰۰ شهروند قزوینی علیه این بیماری در این مرکز واکسینه می‌شوند.  

وی اضافه کرد: با توجه به نیاز این بیمارستان یک دستگاه اکسیژن ساز ۶۰۰ لیتری نیز تهیه و به چرخه درمانی شهر قزوین اضافه خواهد شد.

این پزشک به افتتاح سامانه چندمنظوره ارتش در قزوین اشاره کرد و یادآور شد: این سامانه توسط نیروی زمینی ارتش طراحی و ساخته شده و به طور کامل متحرک بوده و خیلی سریع با نصب چادرهای پیرامونی می‌تواند به یک بیمارستان تبدیل شود.

سرتیپ دوم موذنی تاکید کرد: در عین حال نیز یک دستگاه آمبولانس کددار که تمامی امکانات آی سی متحرک را دارد به بیمارستان ۵۵۳ ارتش واگذار شده که طراحی داخلی آن توسط نیروی زمینی ارتش صورت گرفته و افتخار می‌کنیم که در این صنعت توانسته‌ایم ورودی موفقیت آمیز داشته باشیم.

وی با بیان اینکه ارتش در حال حاضر آماده تولید این نوع سامانه برای همه نیروهای نظامی است، گفت: ما همچنین سالانه توانایی ساخت ۵۰ سامانه ۲۰ و ۴۰ فوت را داریم که آزمایشگاه، رادیولوژی، آزمایش‌های هسته‌ای، میکروبی و شیمیایی نیز در آن طراحی شده و با در نظر گرفتن اتاق عمل، پست امداد، آی سی یو و سی سی یو هم در واقع شالوده یک بیمارستان را در نظر گرفته ایم که با اتصال انواع سامانه‌های چادری و سازه‌های سریع می‌تواند در سریع‌ترین زمان ممکن به یک بیمارستان تبدیل شود.

این مسوول بهداشت و درمان با بیان اینکه این سامانه به لحاظ تجهیزات برق، آب و فاضلاب هیچ وابستگی به محیط پیرامونی خود نداشته و تمام امکانات موجود در آن تعبیه شده است،افزود: مهمترین مزایای آن نیز این است که برای حمل و جا به جایی آن نیازی به تریلی و جرثقیل نیست و با وجود جک‌های به کار گرفته شده در آن،  پس از اتصال به خودرو، به هر منطقه‌ای که لازم باشد اعزام می شود و در مدت هشت تا ۱۰ دقیقه نیز این بیمارستان استقرار پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه نیروی زمینی ارتش از یک سال گذشته کار طراحی و ساخت این سامانه را آغاز کرده و نمونه‌های مختلف آن نیز به اقصی نقاط کشور ارسال شده است، افزود: این سامانه بنا به نیاز در هر منطقه مرزی، جنگی، کرونایی و حتی واکسیناسیون یا نقاهتگاه‌ها مورد استفاده قرار می گیرد و تمام استانداردهای وزارت بهداشت را دارد و به لحاظ مهندسی نیز تایید شده است.

 این مسوول گفت:این سامانه از نظر نظامی نیز مقاومت هایی را که در شرایط جنگی باید داشته باشد دارد و مهمترین موضوع نیز پیش بینی موارد زیست محیطی بوده که در طراحی آن مورد توجه قرار گرفته است.

سرتیپ دوم موذنی خاطرنشان کرد: برای استقرار سامانه چند منظوره قزوین ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده و برای یک دستگاه آمبولانس این سامانه به همراه تجهیزات آن هم ۵۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شد که این خودرو به صورت یک آی سی متحرک عمل کرده و قادر به جا به جایی بدترین بیماران در کمترین زمان ممکن خواهد بود.

رییس اداره بهداشت، امداد و درمان نیروی زمینی قهرمان و محوری ارتش جمهوری اسلامی ایران اضافه کرد: امیدواریم با رعایت دستورالعمل های بهداشتی که مهمترین اولویت در بخش مبارزه با کرونا است به همراه رعایت فاصله گذاری اجتماعی،  استفاده از ماسک، تزریق واکسن و پرهیز از مسافرت‌های بین شهری بتوانیم موج پنجم این ویروس را نیز مهار کنیم.

برچسب‌ها کرونا ایرنا ارتش جمهوری اسلامی ایران قزوین وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ایرنا ارتش جمهوری اسلامی ایران کرونا ایرنا ارتش جمهوری اسلامی ایران قزوین وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران یک بیمارستان نیروی زمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۹۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در شهریه مدارس غیردولتی حامی خانواده‌‌ها هستیم، گفت: سامانه نظارت بر مدارس غیردولتی تا سال تحصیلی جدید ایجاد می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رضا مراد صحرایی در حاشیه مرکز پاسخگویی ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران درباره ثبت‌نام دانش‌آموزان برای سال تحصیلی جدید و سیاست ارتقای کیفیت مدارس دولتی اظهار کرد: ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته است و اقدامات متعددی در این راستا در حال انجام است از جمله نحوه سازماندهی نیروی انسانی که مدارس دولتی در اولویت قرار دارند، نحوه تخصیص سرانه‌های دانش آموزی که اولویت با مدارس دولتی است همچنین در نوسازی اولویت با مدارس دولتی است.

وی افزود: امسال 19 هزار مشاور و مربی پرورشی برای مدارس دولتی عادی استخدام می‌کنیم و حتما باید سطح کیفیت مدارس بالا برود، یک عقب‌ماندگی نسبتا طولانی داریم که به سرعت امیدوار هستیم، جبران شود.

خانواده‌ها به مدارس کمک کنند

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: از خانواده‌ها تقاضا دارم که کمک کنند و مدیران مدارس به کمک آنها نیاز دارند اگر انجمن اولیا و مربیان در مدرسه قوی شکل بگیرد برای ارتقای مدرسه و سطح کیفیت آن نقش جدی ایفا خواهند کرد.

صحرایی درباره شهریه مدارس غیردولتی عنوان کرد: شهریه این مدارس طبق قانون تعیین می‌شود و آموزش و پرورش مبلغ تعیین نمی‌کند و مطابق الگویی که در قانون پیش‌بینی شده است، اقدام می‌کنیم و در این موضوع به طور جدی سعی می‌کنیم حامی خانواده‌ها باشیم و نظارت جدی ایفا کنیم.

وی افزود: امسال طبق قانون سامانه‌ای راه‌اندازی خواهد شد که تمام هزینه‌ها شفاف در آنجا ذکر می‌شود و یکی از مسائل این است، عددی که به عنوان شهریه مصوب تعیین می‌شود غیر از شهریه‌ای است که در مدارس دریافت می‌شود، اگر این سامانه با سرعتی که مورد انتظار است راه‌اندازی شود و امیدوارم به آغاز سال تحصیلی جدید برسد دیگر هیچ پولی گرفته نخواهد شد مگر طبق سامانه و در این سامانه هزینه‌ها شفاف خواهد شد و اگر مدرسه‌ای شهریه اضافه دریافت کرده باشد، شهریه اضافه به خانواده برگردانده می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش درباره رفاهیات معلمان و تاسیس سازمان رفاهی معلمان گفت: لایحه پیش‌نویس تاسیس سازمان رفاهی و اقتصادی معلمان تقدیم دولت شد و چندین جلسه در کمیسیون‌های مرتبط بحث شد اما موانع قانونی دیگری برای تاسیس سازمان جدید وجود دارد که این موارد در کمیسیون سرمایه انسانی دولت بحث و مقرر شد که این پیشنهاد به شورای عالی اداری برود و با ارتقای وضعیت موجود چنین سازوکاری طراحی شود.

صحرایی ادامه داد: تا زمانی که سازمان رفاهی و اقتصادی معلمان تاسیس بشود، ما پیامد آن را در شرایط فعلی دنبال می‌کنیم به عنوان مثال امکاناتی که در اختیار داریم شبکه بشود و معلمان از سراسر کشور بدانند که در کدام شهرها مراکز رفاهی وجود دارد که بتوانند سفر کنند و تهیه این سامانه ملی در دستور کار قرار گرفته است و در عید نوروز بیش از دو میلیون و چهارصد هزار نفر در مراکز رفاهی و در مدارس اسکان داده شدند.

وی درباره روند صندوق آوری صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: در اجرای ارزش مالکانه گام موفقی را برداشت و به تازگی سهم بازنشستگان را به سرعت پرداخت می‌کند همچنین قرار است، شرکت‌های زیان‌ده تعیین تکلیف شوند.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: در برنامه هفتم حکمی تصویب شد تا 80 درصد صندوق ذخیره فرهنگیان در طول برنامه بورسی شود و این مقدمه اصلی شفاف شدن وضعیت است.

صحرایی درباره گزینش فرهنگیان و توجه به سلامت روان بیان کرد: به طور کلی مسئله گزینش معلم و انتخاب معلم نیکو، کار مهم و جدی است که دولت‌ها باید به آن توجه کنند و همه اجزای دولت هم باید به این موضوع توجه کنند، انتخاب صحیح و خردمندانه معلم مبتنی بر استعداد و علاقه موضوع بسیار مهمی است که در دستور کار ما بوده است، سال گذشته با شیوه جدیدی الگوی نوین جذب و گزینش معلمان را مبتنی بر کانون‌‌های ارزیابی پایه گذاری کردیم، برای امسال این تجربه را در اختیار داریم و به شیوه صحیح‌تر و دقیق‌تر و سریع تر این کار را انجام خواهیم داد.

وی گفت: امسال بزرگترین استخدام تاریخ کشور رخ خواهد داد و 72 هزار و 19 معلم جدید در سه گروه مربیان پرورشی، معلمان ابتدایی و دبیران و هنرآموزان استخدام خواهیم داشت و این غیر از حدود بیست هزار فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی است یعنی 90 هزار معلم جدید اگر کل ظرفیت‌ها استفاده شود، اول مهر به مدارس می‌روند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مراحل راه اندازی ابتدایی سامانه املاک و اسکان آغاز شده است
  • راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر
  • ۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود
  • دومين پل هوایی (ايربريج) در فرودگاه کرمان راه اندازی می شود
  • شتاب یک پروژه بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • بنی گانتز مجروح شد/عمل جراحی در بیمارستانی در تل آویو
  • یک‌ کشته و ۲۳ مصدوم در واژگونی اتوبوس در قزوین
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور