Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش جام جم آنلاین آذربایجان شرقی ، غلام رضا باقری با اشاره به اینکه مدت اجرای این طرح ۱۸ ماه پیش بینی شده،  افزود: هدف از عقد این تفاهم نامه افزایش سطح ایمنی و پایداری سیستم شبکه برق پالایشگاه می باشد.
وی ادامه داد: شرکت سرمایه گذاری برق و انرژی غدیر دارنده تعدادی از نیروگاه های تولید برق در کشور است که براساس این تفاهم نامه پس از طی مسیر قانونی و خرید انرژی و دریافت مجوزهای قانونی از شبکه فشار قوی ۱۳۲ کیلو ولت این شرکت، برق دریافت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باقری اظهار کرد: در حال حاضر برق مورد نیاز پالایشگاه  تبریز در خود مجموعه و توسط ژنراتورهای موجود به ظرفیت ۲۱ مگا وات تامین می‌شود و فیدر اختصاصی پالایشگاه جهت مصارف و شرایط اضطراری از پست تراکتورسازی با دیماند قراردادی ۴.۵ مگاوات تهیه می‌شود.
وی با اشاره به طرح های توسعه‌ای پالایشگاه تبریز، گفت: مطالعات طرح فوق که از ۶ ماه قبل آغازشده و سناریوهای اجرایی مربوطه شناسایی و نحوه‌ اجرای آن در قالب تفاهم نامه اولیه توسط مدیران و کارشناسان شرکت ها بررسی و نهایی شده است.




  



منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: تبریز پالایشگاه برق فشار قوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۰۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه مراغه و گرجستان

زادشکوریان گفت: تفاهم نامه همکاری  بین دانشگاه مراغه و گرجستان در راستای دستیابی به اهداف سند چشم انداز و سیاست کلی نظام جمهوری اسلامی ایران منعقد شد.

زادشکوریان افزود: در این تفاهم نامه اساتید دو دانشگاه از خرد جمعی و تجربیات و توانمندی‌های همدیگر و امکانات دو دانشگاه برای انجام فعالیت‌های آموزشی و علمی بهره‌مند خواهند شد.

وی اضافه کرد: استادان و دانشجویان این ۲ دانشگاه می‌توانند از امکانات تجربی، پژوهشی، آزمایشگاهی، ارتباطات بین المللی و داده‌های قابل استفاده در پژوهش و تحقیق بر اساس مقرارت وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری و همکاری در زمینه توسعه اهداف آموزشی بهرمند شوند.

در دانشگاه مراغه ۳ هزار و ۵۰۰ دانشجو مشغول به تحصیل هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم نامه طرح فیبر نوری در بیرجند
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بوشهر نیز با سازمان نوسازی مدارس کشور
  • امضا تفاهم نامه همکاری میان جهاد کشاورزی و شرکت‌های دانش بنیان
  • آغاز اجرای طرح فیبر نوری در بیرجند
  • امضای تفاهم‌نامه اجرای طرح فیبر نوری در شهر بیرجند
  • امضای تفاهم نامه اجرای طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها
  • انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه مراغه و گرجستان
  • ایران و روسیه تفاهم‌نامه امنیتی امضا کردند
  • همکاری دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز