Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد قویدل عصر شنبه با اعلام این خبر به رسانه‌ها افزود: ٩ نفر از دانش آموزان ناحیه یک بندرعباس  و یک نفر از دانش آموزان ناحیه ۲ بندرعباس مدارهای رنگین  این مسابقه آسیایی را از آن خود کردند و ٢ دانش آموز هرمزگانی نیز  شایسته تقدیر شدند.
وی بیان داشت: دانش آموزان «بهار یوسفی» پایه دوم، «علی صالح اسماعیل زاده» و «امیرمحمد قنبری پویا» هر ۲ پایه ششم از ناحیه یک بندرعباس و «سید مبین قارونی» و «آتریسا سادات موسویان» هر ۲ پایه هشتم از ناحیه ۲ بندرعباس موفق به کسب مدال طلا ( SASMO۲۰۲۱ ) شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون آموزش متوسطه هرمزگان اظهارداشت: «عرشیا بنارویی» پایه دوم و «سید پویان طاهری» پایه نهم از ناحیه یک بندرعباس نیز مدال نقره المپیاد ریاضی را کسب کردند.
قویدل ابرازداشت: دانش آموزان «نوژان نوری‌زاده»، « آرشیدا مظفرپور»، «ریحانه خرم روزان» هر ۲ پایه هشتم از ناحیه یک بندرعباس نیز موفق به کسب مدال برنز این مسابقه شدند.
وی خاطر نشان کرد: «محمد کیان رحیمی» پایه دوم از آموزشگاه پویا و «پرهام آزادی» پایه هفتم از آموزشگاه حقانی از ناحیه یک بندرعباس نیز شایسته تقدیر شدند.
معاون آموزش متوسطه هرمزگان اظهارداشت: همچنین مدال آوران طلا و نقره المپیاد SASMO، مجوز شرکت در المپیاد IJMO را کسب خواهند نموده اند.
قویدل گفت: دانش مدال آور هرمزگانی از اعضای فعال پژوهش سرای دانش آموزی شهید قاسمی ناحیه یک بندرعباس و پژوهش سرای ولایت ناحیه ۲ بندر عباس  هستند.
وی ابرازداشت: المپیاد ریاضی مدارس ( SASMO) بزرگترین رویداد علمی دانش آموزی در سطح آسیا است که همه ساله با حضور  ده ها هزار دانش آموز از کشورهای آسیایی در پایه های دوم تا یازدهم برگزار می شود.
این مسوول ادامه داد: هدف از برگزاری این المپیاد شناسایی، آماده سازی و تشویق دانش آموزان مستعد آسیایی و ارزیابی میزان رشد هر ساله این دانش آموزان است.
المپیاد ریاضی مدارس آسیا از اول تا سوم اردیبهشت ۱۴۰۰ به صورت آنلاین برگزار شد و دانش آموزان کشورهای ترکیه، پاکستان، ازبکستان، غنا، سنگاپور، مالزی، فیلیپین، ایران، مکزیک، اندونزی، هند، تایلند، کامبوج، هنگ کنگ، ماکائو، ویتنام، برزیل، چین، بلغارستان، لائوس، مالدیو، میانمار، روسیه، مصر، آمریکا، قزاقستان، نپال، مغولستان، برونئی، کویت، امارات، با هم به رقابت پرداختند.

برچسب‌ها مدارس المپیاد دانش آموزی هرمزگان بندرعباس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس المپیاد دانش آموزی هرمزگان مدارس المپیاد دانش آموزی هرمزگان بندرعباس ناحیه یک بندرعباس المپیاد ریاضی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۱۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود

همشهری آنلاین- سمیرا باباجانپور : دانش آموزان تهرانی از وقتی پای مدرسه به شهر باز شد با پای مبارک به مدرسه می‌رفتند؛ یعنی مسیر خانه تا مدرسه و بالعکس را پیاده گز می‌کردند. بااین‌حال با رشد مدارس نوین و رونق گرفتن مدارس متوسطه کم‌کم بحث جابه‌جایی دانش آموزان جدی شد؛ به‌خصوص جابه‌جایی دانش‌آموزانی که از مسیرهای طولانی باید به شهر می‌آمدند و درس می‌خواندند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

«داریوش شهبازی» مولف و محقق، درباره نخستین سرویس‌های مدارس تهران می‌گوید: «سیستم تحصیلی در تهران بیشتر بر روی محله‌ها متمرکز بود؛ یعنی هر محله یا روستایی مکتب‌خانه خودش را داشت. بعد از اینکه مدارس دبستانی توسعه پیدا کرد به علت کمبود مدرسه، بچه‌ها پیاده باید مسیرهای طولانی را برای رسیدن به مدرسه طی می‌کردند. یادم می‌آید وقتی ۷ سالم بود در مدرسه‌ای در محله زرگنده تحصیل می‌کردم. آن روزها برخی خانواده‌های پولدار شمرونی بچه‌هایشان را با ماشین شخصی و راننده به مدرسه می‌فرستادند که نوعی سرویس خصوصی بود.»

شهبازی می‌افزاید: «تقریباً اواخر دوره پهلوی دوم بحث سرویس‌های مدارس در تهران جدی شد. در حقیقت رونق سرویس‌های مدارس با توسعه شهر تهران و مشکلات تصادف، ایمنی و امنیت دانش‌آموزان گره خورده بود. دورانی که ما درس می‌خواندیم تنها خطری که دانش آموزان را تهدید می‌کرد گرگ‌های بیابان و سگ‌های ولگرد بودند!»

«عباس حسینی» نویسنده کتاب معروف «این اتولی که من داشتم...» درباره نخستین سرویس‌های مدارس شهر تهران می‌گوید: «در دوران پهلوی دوم برخی از مدارس بزرگ تهران برای دانش آموزان سرویس مدرسه راه‌اندازی کردند. اتوبوس‌های خاص که زردرنگ هم بودند. مدرسه هدف و مدرسه ایران و کالج (البرز) در تهران سرویس مدرسه داشتند مخصوص دختران دانش‌آموز بیشتر از سرویس استفاده می‌کردند.»

اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند

کد خبر 849180 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • شغلی که مسیرش با کوله‌بار عشق طی می‌شود
  • مدرسه پسرانه سما شعبه یک بندرعباس، روز معلم را جشن گرفت
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • امتحانات نهایی دانش آموزان عشایری متوسطه در سه مدرسه برگزارمی شود
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایری/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • پایان کار تیم ایران در بوکس امید‌های آسیا با کسب ۳ نشان برنز
  • برگه‌های امتحانات کشوری پایه ششم و نهم چگونه تصحیح می شود؟
  • جزئیات تصحیح برگه‌های امتحانات کشوری پایه ششم و نهم