Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر در شبکه‌های اجتماعی عضو باشید روزانه با تصاویری از صبحانه‌هایی که شناور در آب استخر هستند رو به رو خواهید شد، اما در حقیقت خوردن این صبحانه‌ها لذت دارد یا فقط برای فریب مخاطب است؟

خبرگزاری میزان _ مهر نوشت: اگر صفحات مجازی اقامتگاه‌های مجلل یا صفحات اینفلوئنسر‌ها را دنبال می‌کنید احتمال اینکه حداقل یک صبحانه شناور دیده باشید زیاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به خصوص اقامتگاه‌های کشور‌های خارجی که بسیاری از آن‌ها دارای استخر در کنار اتاق هتل هستند. یا استخری رو به فضای سرسبز دارند.

خبرگزاری سی. ان. ان. در گزارشی به این موضوع پرداخته و در بخش‌هایی از آن حقایقی از پشت صحنه این تصاویر زیبا و گول زننده آورده است.

در واقع این صبحانه‌ها جزو خدمات عالی هتل‌ها به حساب می‌آیند که همراه با نان تست، میوه و قهوه و مانند آن تزئین شده و به جای اتاق یا تخت خواب در استخر یا وان آب گرم سرو می‌شوند. این صبحانه‌ها را معمولاً روی بشقاب بزرگ یا سبد‌های رنگارنگ می‌گذارند سپس با گل‌های گرمسیری تزئین می‌کنند تا حالت فتوژنیک بگیرند.

این صبحانه‌ها به ویژه در استراحتگاه‌های خصوصی ویلایی با آب و هوای گرم در مکان‌هایی مانند تایلند، فیجی و مالدیو از محبوبیت خاصی در آسیا و اقیانوس آرام برخوردار هستند. تقریباً همه موافقند که این روند از بالی آغاز شده است.

این صبحانه‌ها در پنج سال گذشته در منو‌های رستوران‌ها معمول شده، اما همه گیر شدن ویروس کرونا باعث محبوبیت آن‌ها بیش از هر زمان دیگری شد، چون مهمانان هتل از حضور در بوفه و اتاق‌های غذاخوری مشترک پرهیز می‌کنند.

جان هس، مدیر کل Amanjiwo در بالی به سی. ان. ان. گفت: در طول سال گذشته، ناهار خوری در داخل اتاق به ویژه برای کسانی که به دنبال آرامش و راحتی در مجموعه خود هستند بسیار محبوب شده است. همچنین صبحانه شناور یک انتخاب محبوب است.

به هر حال، صبحانه شناور به یک استخر برای شناور شدن احتیاج دارد. یک استخر خصوصی انتخاب بسیار بهتری نسبت به استخر مشترک است. چرا که ممکن است یک نفر آن را سرنگون کند!

حالا باید دید آیا این صبحانه‌ها فقط برای شبکه‌های اجتماعی و صفحات مجازی تهیه می‌شوند و یا مردم واقعاً از خوردن آن‌ها لذت می‌برند؟

این صبحانه‌ها برای شبکه‌های اجتماعی دارای زرق و برق زیادی هستند، اما به نظر می‌رسد مشکلاتی برای استفاده از آن‌ها وجود داشته باشد. یک خبرنگار به نام جیمز بوث مستقر در سیدنی گفته که به یک استراحتگاهی در بالی در سال ۲۰۱۹ رفتم، چون محیط مرطوب بوده فهمیدم بیرون گذاشتن صبحانه ممکنه ایده آل نباشد. اگرچه غذا از قبل سرد شده بود، ولی مصمم بودم تا قبل از خوردن، عکس آن را در اینستاگرام بگذارم آن هم با چشمانی خواب آلود!

او تمام تلاشش را کرده که بتواند از آن سینی شناور صبحانه عکس مناسبی بگیرد در این راه کارکنان هتل هم به او کمک کرده‌اند. ولی در نهایت همه چیز خراب شد، چون مقداری قهوه در آب ریخت و نان هم خیس شد!

او گفته شاید جالب نباشد که وقتی از خواب بیدار می‌شوید اول در آب بپرید اگر می‌خواستم این تجربه را دوباره انجام دهم تغییراتی در آن به وجود می‌آوردم مثلاً اول قهوه را می‌نوشیدم، چون باید کاملاً هوشیار باشم بعد داخل استخر بپرم! سپس جایی را در استخر پیدا می‌کنم که بتوانم آنجا راحت بنشینم و صبحانه را بخورم نه اینکه غوطه ور در آب بایستم!

تصاویر صبحانه‌های شناور با انواع خوراکی‌های رنگی یکی از محبوب‌ترین تصاویر و البته تبلیغ برای هتل‌ها و مراکز اقامتی هستند به خصوص برای هتل‌هایی که در فضای بسیار سرسبز و آبی قرار گرفته‌اند. اما اگر کمی به نظر کاربران توجه شود، مشاهده خواهید کرد که خیلی هم این صبحانه‌های شناور قابل استفاده نیستند حداقل به شکلی که منتشر می‌شوند. مانند بسیاری از تصاویری جذابی که در صفحات مجازی برای فریب مخاطب منتشر می‌شود. مثلاً یکی از کاربران این فضا‌های مجازی نوشته هتلی که من در آن اقامت داشتم این آفر را برای من داشت که بتوانم با صبحانه شناور آن عکس یادگاری بگیرم وگرنه باید برای صرف صبحانه به رستوران می‌رفتم!

دیگری نوشته که در هتلی که اقامت داشتم، گرفتن عکس یادگاری با صبحانه شناور در استخر که رو به منظر جالبی داشت، ۲۰ یورو قیمت دارد و من باید بعد از پرداخت آن تنها فرصت دارم ۵ دقیقه عکس مطلوبم را بگیرم، چون افراد زیاد دیگری هستند که آن طرف پشت دوربین ایستاده و منتظر هستند کار عکس برداری من تمام شود و آن‌ها هم با همان صبحانه شناور عکس بگیرند. تازه اگر شانس بیاوریم و نوشیدنی‌ها نریزد، چون در آن صورت باید پول قهوه و آب میوه‌ای که سینی صبحانه را خراب کرده بپردازیم.

کاربر دیگری نوشته است که آنقدر خوردن چنین صبحانه‌ای در حالی که پایت روی زمین نیست، سخت است که ترجیح می‌دهی آن را به کناری برده و روی یک سکو بنشینی و با خیال راحت صبحانه بخوری از طرفی باید مراقب باشی تا نوشیدنی نریزد در آن صورت سینی و تمام آن خوراکی‌های رنگارنگ فاجعه می‌شود. این‌ها در صورتی است که بتوانی یک استخر خلوت پیدا کنی یا منظره‌ای که فقط خودت باشی!

بیشتر بخوانید: نگاهی به غذای دهکده المپیک توکیو

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: شبکه های اجتماعی هتلداری

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی هتلداری شبکه های اجتماعی صبحانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۱۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه‌هایی برای انتخاب رشته صحیح و اصولی

روح انسان با توجه به حقیقت «نَفَختُ فِیهِ مِن رُوحی» از خداوند تبارک و تعالی منشأ گرفته و فطرت الهی انسان ذاتاً کمال‌جو و عاشق وصل به بی‌نهایت و قرب الهی است. میل به آموختن و یادگیری حتی از سنین کودکی، نشانه‌ای از روحیه کمال‌طلبی انسان است. همان‌طور که او بزرگ‌تر شده و در تلاش برای کسب آموختنی‌هاست، درهایی به روی ناشناخته‌ها باز کرده و به اسرار عالم آگاه‌تر می‌شود. هر رشته تحصیلی همین خصوصیات را دارد و انسان با ورود به آن به حقایقی ناشناخته آگاهی پیدا می‌کند.

فرد این احساس و گرایش را در خود می‏یابد که می‏خواهد به راز و اسرار اشیا و حوادث اطراف خود آگاه شود. آثار این تمایل و احساس به‏صورت محدود و ضعیف از لحظه پیدایش در او مشاهده می‏شود و به‏تدریج که قوای ادراکی او رشد می‌کند، زمینه‏ها و شرایط لازم برای تبلور  آن فراهم می‌شود و آهسته آهسته آثار و نتایج آن نیز در زندگی او گسترش و تکامل می‏یابد.

عامل و منشأ اصلی پیدایش و تکامل فلسفه و علم بشری، حس کنجکاوی و حقیقت‏جویی او است. هر چند عوامل مختلف اجتماعی نیز در این امر تأثیر داشته‏اند، ولی شالوده آن را حس کنجکاوی و علم‏دوستی انسان تشکیل می‏دهد. به عبارت دیگر، علم‏دوستی و حقیقت‏جویی حقیقت فطری بشر است و تفاوت‌های کمی و کیفی در تعین و تحقق یافتن این گرایش فطری تحت تأثیر عوامل مختلف اجتماعی قرار می‌گیرند.

بر اساس همین نیاز فطری، انسان باید با آگاهی و علم پا به دنیای رشد و علم‌آموزی و آموزش بگذارد. در سنین پایین‌تر و سال‌های ابتدایی تحصیل معمولاً والدین در انتخاب راه نقش پررنگی دارند و مسیر زندگی کودکان در گرو تصمیمات آنان است. اندکی پس از آن و در زمانی که برای روشن‌تر شدن مسیر زندگی باید رشته‌ای را انتخاب کنند، برخی دانش‌آموزان بدون هیچ فکر و داشتن نقشه راهی، فقط درصدد ورود به دانشگاه هستند.

حتی از افرادی می‌خواهند بدون توجه به استعداد، علایق و... برای آن‌ها انتخاب رشته کرده و به گونه‌ای این رشته‌ها را کنار هم بچینند که با رتبه کسب شده بتوانند عنوان دانشجو را بدست بیاورند. آن‌ها به این نکته توجه ندارند که این انتخاب، چهار سال از عمر آن‌ها را معطوف به خود می‌کند و در زندگی و آینده‌شان تأثیرگذار است. به همین دلیل است که برخی در دوره تحصیل انصراف می‌دهند، زیرا متوجه می‌شوند رشته انتخاب شده، با روحیات آن‌ها سازگار نیست. برخی دیگر نیز با توجه به علایق و توانمندی خود انتخاب رشته کرده و براساس رتبه‌ای که دارند، رشته‌ای را انتخاب می‌کنند.

اما خوب است در تمام این مراحل توجه داشه باشیم قرآن کریم و پیامبر اسلام(ص) همواره بر ضرورت علم‌اندوزی و تحقیق و پژوهش تأکید کرده‌اند. همچنین معارف دینی، گنجینه‌ای از معلومات ناب به ما می‌دهد که از برکت آن می‌توانیم دنیا و آخرت خود را بسازیم.

قدم گذاشتن در مسیری که به یاری مطالعه، تحقیق،‌ پژوهش، تلاش و توکل می‌توان به شناخت خود و خداوند دست یافت حتماً یکی از بهترین ثمرات دین‌پژوهی و بازگشت به فطرت خداجوی انسان است. به یاد داشته باشیم مطالعه رشته‌های  حوزوی، الهیات و زیرمجموعه آن‌ها تأثیر زیادی در جهان‌بینی فکری و حوزه عملکردی انسان در این زندگانی و فرصت محدود عمر دارد.

پسندیده است دانشجویان عزیز هنگام انتخاب رشته دانشگاهی به این نکات هم توجه داشته باشند و با علم و چشمی باز دست به انتخاب بزنند و این فرمایش رهبر معظم انقلاب را در نظر داشته باشند که «انتخاب رشته صحیح پایه پرورش استعداد است».

منبع: روزنامه قدس

دیگر خبرها

  • غرق شدگی یک نفر در استخر خانگی
  • رهاسازی ۷ هزار قطعه ماهی گرمابی در مزارع شیروان
  • توقیف ۳ شناور با ۱۱ میلیارد تومان قاچاق در بوشهر
  • پشت پرده حضور اورونوف در پرسپولیس؛اوسمار حقیقت را فاش کرد
  • همایش پیاده روی خانوادگی و صرف صبحانه سالم در روستای یار عزیز تکاب
  • جهاد اسلامی: برپایی دولت فلسطینی بر اساس توافق اسلو یک فریب بزرگ است
  • توصیه‌هایی برای انتخاب رشته صحیح و اصولی
  • یک کودک ارومیه‌ای با غرق شدن در استخر آب باغ جان خود را از دست داد
  • دستگیری ۱۸ شیاد کنکوری | بیش از ۱ میلیون دنبال‌کننده در صفحات مجازی متقلبان | خطر آسیب جدی در کمین داوطلبانی که فریب می‌خورند
  • پروژه جعل تاریخ شیعه