Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

کیوسک بین الملل تابناک: عملیات اطفای حریق نیروهای مسلح ایران در ترکیه، درخواست روسیه برای اخراج 200 کارمند محلی اماکن دیپلماتیک آمریکا، توافق ۱۴ کشور آفریقایی برای اخراج اسرائیل از اتحادیه آفریقا، سقوط یک جنگنده سوخو-35 ارتش روسیه و دیدار مقام‌های ارشد نظامی چین و هند در «لاداخ » از مهم ترین خبرها و رویدادهای بین المللی در 24 ساعت گذشته بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عملیات اطفای حریق نیروهای مسلح ایران در ترکیه

رئیس مرکز کنترل و پشتیبانی اطفای حریق هوایی وزارت دفاع از انجام اولین عملیات اطفای حریق در جنگل های ترکیه توسط نیروهای مسلح ایران در آن کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، خلبان محمد مهدی نوری آل آقا افزود: عصر شنبه تیم عملیات اطفای حریق و هواپیمای آتش نشان طراحی شده به دست متخصصین جوان ایرانی با ظرفیت ۴۰ تن آب در شهر مولا ترکیه حضور یافت.

وی به افزایش آتش با وزش بادهای منطقه ای و گسترش آتش به مناطق دیگر اشاره کرد و گفت: با هماهنگی های به عمل آمده امیدواریم با اضافه نمودن ظرفیت دو بالگرد دیگر در روزهای آتی به منطقه، بتوانیم به اطفای حریق مناطق بیشتر و جلوگیری از پیشرفت آتش کمک نماییم .

رئیس مرکز کنترل و پشتیبانی اطفای حریق هوایی وزارت دفاع با بیان اینکه خلبانان و تیم تخصصی اعزامی با علاقه و اعتقاد خالصانه به انجام عملیات مشغول هستند، گفت: کیفیت حضور تیم ایرانی، کار را نسبت به دیگر تیم‌های اعزامی از کشورهای همسایه متمایز می‌کند واین افتخار ایرانی و ایران است.

به رغم گذشت بیش از ۴۸ ساعت از آغاز حریق در جنگل های مناطق مختلف غرب، جنوب غرب و برخی مناطق جنوبی ترکیه نیروهای اطفای حریق هنوز موفق به کنترل این آتش سوزی ها در برخی مناطق نشده اند.

در این آتش سوزی ها تاکنون صدها هکتار از اراضی جنگلی نابود شده و حریق در برخی شهرهای همانند ماناوگات موجب از بین رفتن ده ها واحد مسکونی شده است.

بر اثر این آتش سوزی تاکنون دستکم چهار نفر جان خود را از دست داده اند ولی به گفته مسئولان احتمال افزایش تلفات جانی وجود دارد.

درخواست روسیه برای اخراج 200 کارمند محلی اماکن دیپلماتیک آمریکا

«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا روز جمعه اعلام کرد، روسیه اخراج حدود دویست کارمند نهادهای دیپلماتیک آمریکایی در خاک این کشور را خواستار شده است.

به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه «یورو نیوز»، بلینکن در بیانیه‌ای نوشت: «دولت روسیه از ماه آگوست، ایالات متحده را از نگه‌داشتن یا استخدام یا عقد قرارداد با تبعه‌های روس یا دارای تبعیت کشورهای ثالث را به‌جز درخصوص نیروهای گارد، منع می‌کند».

وزیر امور خارجه آمریکا افزود: «ما عمیقاً متأثر هستیم که این اقدام ما را به مرخص کردن ۱۸۲ کارمند محلی و ده‌ها پیمانکار در ساختمان‌های دیپلماتیک آمریکا در مسکو، ولادیوستوک و یکاترینبورگ مجبور خواهد کرد».

بلینکن در ادامه نوشت: «این اقدامات ناگوار به شدت به مأموریت ایالات متحده در روسیه لطمه وارد می‌کند که از جمله آن‌ها می‌توان به ایمنی پرسنل و توانایی ما برای حفظ دیپلماسی با دولت روسیه اشاره کرد».

اظهارات بلینکن در حالی صورت می‌گیرد که روسیه این تصمیم را در واکنشی به اقدام مشابهی از سوی آمریکا اتخاذ کرده است.

تنش دیپلماتیک میان آمریکا و روسیه زمانی به اوج رسید که آمریکا با ادعای تلاش روسیه برای مداخله در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا، تحریم‌هایی را علیه این کشور اعمال کرد و در نهایت کار به اخراج سفرا کشید.

فروردین ماه امسال و در پی افزایش تنش‌های دیپلماتیک میان آمریکا و روسیه، جان سالیوان به توصیه اکید وزارت امور خارجه روسیه «جهت مشاورت و هماهنگی بیشتر با کاخ سفید» به واشنگتن بازگشت و اعلام کرده قرار است طی هفته‌های آینده به مسکو بازگردد.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین روسیه ماه گذشته در این‌باره گفته بود که بازگشت جان سالیوان به تحولات در روابط دو کشور بستگی دارد. در نهایت سالیوان اوایل تیر به مسکو بازگشت.

دولت روسیه در پی افزایش لفاظی‌ها و اقدامات غیرسازنده آمریکا، این کشور را در لیست کشورهای غیردوست قرار داده و این محدودیت‌های دیپلماتیک نیز در نتیجه همین اقدام لحاظ شده‌اند.

مسکو تأکید کرده خروج آمریکا از این لیست مشروط به تغییر عینی در رفتار آمریکایی‌ها و درخواست آن‌ها برای خارج شدن از این لیست خواهد بود.

توافق ۱۴ کشور آفریقایی برای اخراج اسرائیل از اتحادیه آفریقا

منابع خبری الجزایر از توافق این کشور با ۱۳ کشور آفریقایی دیگر برای اخراج رژیم صهیونیستی از اتحادیه آفریقا خبر دادند.

شبکه "الواقع" الجزایر اعلام کرد که این کشور با ۱۳ کشور آفریقایی دیگر به توافقاتی برای اخراج رژیم صهیونیستی از اتحادیه آفریقا دست یافته است.

این شبکه تلویزیونی اعلام کرد که الجزایر برای حفظ اصول اتحادیه آفریقا و حمایت از فلسطین، رسماً تشکیل یک تیم آفریقایی برای رد عضویت صهیونیست‌ها در این اتحادیه را آغاز کرده است.

در این گزارش آمده است که این ۱۳ کشور؛ آفریقای جنوبی، تونس، اریتره، سنگال، تانزانیا، نیجر، کومور، گابون، نیجریه، زیمبابوه، لیبریا، مالی و سیشل هستند.

طبق این گزارش، این کشورها از هر اقدامی توسط الجزایر علیه رژیم صهیونیستی استقبال کرده‌اند.

وزیر خارجه الجزایر در این باره تأکید کرد که دیپلماسی الجزایر در مقابل این اقدام تل‌آویو و اتحادیه آفریقا بدون مشورت با کشورهای عضو، سکوت نخواهد کرد.

وی افزود: هدف از پذیرش اسرائیل توسط اتحادیه آفریقا به عنوان یک عضو ناظر؛ از بین بردن ثبات الجزایر است که در کنار فلسطین و مساله عادلانه آن ایستاده است.

رژیم صهیونیستی جمعه یکم مرداد به عنوان ناظر به اتحادیه آفریقا پیوست.

وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در این باره اعلام کرد، آدامسو آلالی، سفیر این رژیم در آدیس آبابا استوارنامه خود را به عنوان ناظر به اتحادیه آفریقا تحویل داد.

تل‌آویو روابطی با ۴۶ کشور در آفریقا در راستای همکاری در زمینه‌های توسعه و تجارت دارد.

سقوط یک جنگنده سوخو-35 ارتش روسیه 

یک فروند جنگنده سوخو-۳۵ نیروی هوا فضای روسیه روز شنبه در دریای آخوتسک در خاور دور این کشور سقوط کرد.

به گزارش ریانووستی، روابط عمومی حوزه نظامی شرق روسیه روز شنبه در گزارشی اعلام کرد که جنگنده سوخو-۳۵ هنگام پرواز برنامه ریزی شده دچار نقص فنی شده و موتور آن از کار افتاد.

در این گزارش آمده است هواپیمای نظامی در استان خاباروفسک سقوط کرد و خلبان آن با باز شدن چتر نجات سالم به زمین فرود آمد.

خلبان هواپیما توسط گروه امداد به پایگاه هوایی منتقل شد و حال وی خوب است.

بر اساس اطلاعات اولیه، هواپیما در دریای آخوتسک سقوط کرده است.

کمیسیونی متشکل از کارشناسان نظامی حوزه نظامی جنوب روسیه تحقیقات در مورد این سانحه را آغاز کرده است.

«سوخو-۳۵ اس» جت مافوق صوت ساخت کارخانه هواپیماسازی سوخو است که سال ۲۰۰۷ ساخته شده و تاکنون ده ها پرواز آزمایشی انجام داده است.
این جنگنده نسل ۴++ محسوب می شود که از قابلیت های ویژه ای از جمله قدرت مانور بالا و سامانه هدایت الکترونیکی پیشرفته برخوردار است.
این جنگنده ها که می توانند هشت هدف را همزمان شناسایی، تعقیب و با موشک های پیشرفته نابود کنند، همچنین با سامانه پارازیت افکنی، توان بالایی برای پنهان شدن از دید رادارهای دشمن دارند.
روسیه تاکنون فقط به چین و اندونزی جنگنده های سوخو - ۳۵ فروخته است.

دیدار مقام‌های ارشد نظامی چین و هند در «لاداخ »

فرماندهان ارشد ارتش هند و چین پس از وقفه ای سه ماهه گفت و‌گو با یکدیگر برای کاهش تنش‌های مرزی را آغاز کردند.

به گزارش خبرگزاری «آسوشیتد پرس» سخنگوی ارتش هند گفته است که این ملاقات در سمت چین در مرز در منطقه «لاداخ شرقی» برگزار شد اما به جزئیات بیشتری در این زمینه اشاره نکرد.

به نظر می‌رسد مذاکرات در سطح ارتش با ملاقات وزرای خارجه هند و چین در تاجیکستان در ۱۵ ژوئیه انجام شده است. وزیر امور خارجه هند در آن زمان گفت که منازعه نظامی روابط آن‌ها را عمیقاً مختل می کند. سال گذشته ، ۲۰ نظامی هندی در درگیری با نیروهای چینی کشته شدند. چین نیز اعلام کرد چهار نظامی خود را در این درگیری‌ها از دست داد.

این در حالی است که ارتش هند در اقدامی پیشگیرانه یگان‌های نظامی خود در جامو و کشمیر را در شرق «لاداخ» منتقل کرده است. منابع نظامی هند روز یکشنبه گفتند که حدود ۱۵۰۰۰ نیرو برای مقابله با تهاجم محتمل چین به لاداخ منتقل شد. منابع مطلع افزودند که این نیروها مدت مدیدی است که در لاداخ مستقر شده اند و به طور موثری با هر گام بعدی ارتش چین مقابله می‌کنند.

با توجه به احتمال تقابل با چین در شرق لاداخ، هند استقرار نیروهای خود را در این منطقه افزایش داده است و در این منطقه به جای یک لشکر، اکنون دارای دو لشکر کامل، همراه با واحدهای زرهی اضافی و سایر واحدهاست.یگان کوهستانی ارتش هند نیز اخیراً به تقویت قوا در مرز هند و چین مبادرت کرده استیگان کوهستانی ارتش هند وظیفه انجام عملیات تهاجمی علیه چین را در صورت بروز جنگ بر عهده دارد.

ارتش‌های هند و چین از سال گذشته نیروهای نظامی زیادی را در مرز مستقر کرده اند. استقرار تشکیلات و نیروها در بخشهای دیگر نیز تقویت شده است. این در حالی است که اکنون مذاکرات بین دو طرف برای تنش زدایی در منطقه همچنان ادامه دارد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: المپیک 2020 توکیو موج پنجم کرونا طرح ساماندهی فضای مجازی محمد سرور رجایی فرزانه فصیحی آمریکا و روسیه چین و آمریکا اروپا خاورمیانه ایران و آمریکا المپیک 2020 توکیو موج پنجم کرونا طرح ساماندهی فضای مجازی محمد سرور رجایی فرزانه فصیحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۲۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم

به گزارش قدس آنلاین، «ودانت پاتل»، معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در یک نشست خبری در پاسخ به این که آیا ادعای روزنامه کویتی الجریده را تایید می‌کند که با نقل قول از یک منبع مطلع ایرانی مدعی شده بود، ایران نامه‌ای از آمریکا درباره ازسرگیری مذاکرات احیای توافق هسته‌ای پس از رسیدن به تفاهم‌های امنیتی دریافت کرده است، گفت: نظری درباره روش‌های ارتباط برقرار کردنمان با ایران نمی‌دهم، جز این که با ایران مذاکرات مستقیمی درباره برجام(توافق هسته‌ای) نداریم، نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر.

مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در وین، در مارس ۲۰۲۱ با مشارکت اعضای اصلی توافق آغاز شد. اما چند ماه بعد، با وجود پیشرفت‌هایی که انجام شده بود، این مذاکرات به دلیل برخی مسائل فرابرجامی از سوی شرکای غربی توافق، از جمله ادعای حمایت نظامی ایران از مسکو در جنگ اوکراین، ادعایی که از سوی مسکو و تهران رد شده است، همچنین ادعای نقض حقوق بشر علیه ایران در زمینه امور داخلی آن، به بن‌بست رسید.

ایران ذیل این توافق متعهد شده بود که در ازای لغو کلیه تحریم‌های آن، برنامه هسته‌ای خود را محدود کند.

مقامات ایران تاکید کرده‌اند در صورتی که طرفین توافق اراده سیاسی لازم را نشان دهند، آماده نهایی کردن توافقی برای لغو کلیه تحریم‌ها در وین هستند.

در همین راستا، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در نشست خبری دوشنبه گذشته خود گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره از ظرفیت‌های دیپلماتیک برای بی‌اثر کردن و رفع تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان استفاده کرده و از چارچوب‌های دیپلماتیک که تامین کننده منافع ملی ایران است کناره‌گیری نکرده است.

کنعانی با بیان اینکه طرفی که زیر میز دیپلماسی زد آمریکا بود نه ایران، خاطرنشان کرد:  شرکای آمریکا در حوزه برجام نیز نتوانستند به تعهدات خود عمل کنند.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در این مدت در مسیر بی‌اثرسازی تحریم‌ها حرکت کرده و در این زمینه نیز توفیق‌های زیادی داشته است، گفت: از طرف دیگر ما تلاش کرده‌ایم که از تمام ظرفیت‌های دیپلماتیک برای احقاق حقوق ملت ایران استفاده کنیم و طبیعتاً در نشست‌های بین‌المللی و دیدارها با  طرف‌هایی که در موضوع برجام می‌توانند ایفای نقش کنند یا اساساً نقش تعریف شده‌ای در این زمینه دارند این موضوع مطرح می‌شود.

کنعانی گفت: سازمان ملل و دیدارهایی که در جریان آن انجام می‌شود همواره فرصتی است که موضوع رفع تحریم‌ها نیز در آن مطرح شود.

پاتل در بخش دیگری از این نشست خبری، در پاسخ به سوالی درباره امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری میان ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف، گفت: به طور کلی، ما به هر کسی که توافق‌های کاری ایران را در نظر دارد، توصیه می‌کنیم که مراقب خطر بالقوه تحریم‌ها باشد. اما در نهایت، دولت پاکستان، خود، می‌تواند درباره مقاصد سیاست خارجی‌اش اظهار نظر کند.
 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • پهپاد آمریکا و نفتکش انگلیس هدف قرار گرفت
  • تعامل ارتش روسیه و چین روندهای جهانی را تثبیت می‌کند
  • گزارش تلویزیون اسرائیل از سوخو 35‌ های در راه ایران
  • قرارداد ۶میلیارد دلاری تسلیحات و تجهیزات آمریکا برای اوکراین
  • «به‌دنبال جنگ نیستیم، اما پاسخ هر تجاوزی را کوبنده‌تر از قبل می‌دهیم»
  • تاکید بر ضرورت تداوم هوشیاری و آمادگی مرکز فرماندهی عملیات ارتش
  • جمهوری اسلامی پاسخ هر تجاوزی را کوبنده‌تر خواهد داد
  • ارتش یمن: سه عملیات موفق بر ضد کشتی‌های آمریکایی و اسرائیلی انجام دادیم
  • روسیه: ۲۹۹ پهپاد اوکراینی منهدم شد
  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم