Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهر: رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: هدف اصلی اجرای طرح بازآفرینی راه آهن تهران-تبریز و احداث باغ راه حضرت زهرا بازگشت آرامش به اهالی منطقه بوده است.
به گزارش شهر، محسن هاشمی، رئیس شورای اسلامی شهر تهران شنبه- 9 مرداد 1400- در آیین افتتاح و بهره برداری از فاز نخست پروژه باغ راه حضرت فاطمه زهرا(س) گفت: این پروژه سال 84 و 85 در منطقه شروع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او ادامه داد: هدف از اجرای پروژه بازآفرینی راه آهن تهران- تبریز این بود که آرامش به شهروندانی که در دو طرف ریل سکونت دارند، بدهد. پروژه به سرعت پیش رفت و براساس توافقاتی که با شهرداری انجام شد باید هزینه پروژه از زمین هایی که روی پروژه به دست می آید تامین می شد.
هاشمی گفت: همین موضوع باعث سوء تفاهم برای اهالی منطقه بود، چرا که اگر زمین برای اهداف تجاری و در آمدزایی استفاده شود که پروژه مجددا بتواند اقتصادی شود، باعث می شد که مردم از این امکان بهره مند نشوند.
او ادامه داد: در سال 96 این بحث مطرح شد تا از زمین های روی ریل استفاده مردمی شود و مردم بتوانند بدون در نظر گرفتن درآمد برای شهرداری از این زمین ها استفاده کنند. توافقات با راه آهن به طول انجامید اما سرانجام با انجام توافقات، این پروژه پیش رفت و شهرداری به سرعت طرح را آماده کرد و بخش مهمی از باغ راه ساخته شد.
هاشمی گفت: طول این باغ راه تا انتهای منطقه 18 حدود 9 کیلومتر است که در حال حاضر 5 کیلومتر افتتاح می شود و 6 کیلومتر هم مسیر دوچرخه سواری آماده شده است. این پروژه اثر بخشی زیادی دارد و از پروژه های مردمی است.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران عنوان کرد: این سوء تفاهم بین شهرداری ها و راه آهن بر سر مسیری که از شهر عبور می کند هنوز حل نشده است و قوانین روشن نیست. این ها مسیر هایی است که مردم در آن حرایم نمی توانند ساخت و ساز کنند. تملک این زمین ها مشخص نمی شود. بهتر است لایحه ای را راه آهن مخصوص مسیرهایی که وارد شهر می شود آماده کند.
او یادآور شد: راه آهن زیر زمین بود و سطح روی زمین استفاده نشده بود که با تلاش های آقای حناچی، شهردار تهران این اقدام میسر شد.
هاشمی گفت: طرح های موضعی زیادی در شهر تهران اجرا می شود که این طرح هم از همان طرح ها است، باید لایحه های مختلفی مانند محیط زیست و میراث فرهنگی و حمل و نقل داشته باشد. به نظرم باید لایحه حمل و نقل این پروژه در شهرداری جدی تر بررسی شود.
او اضافه کرد: در ابتدا این بحث مطرح بود، که از 4 خط 2 خط به حمل و نقل برون شهری یعنی شهرهای اطراف اختصاص پیدا کند. مثلا شهر قدس جمعیت زیادی دارد و افراد برای کار به تهران می آیند پس باید از این مسیر استفاده کنند تا به مترو برسند. در نتیجه از این 2 خطی که سال ها در زیر زمین بلا استفاده مانده استفاده شود.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران بیان کرد: می توان از پلازای موجود به فاصله هر 2 کیلومتر یک ایستگاه حمل و نقلی را در نظر بگیرند، تا مردم بتوانند استفاده کنند. چون این 2 خط فقط برای حمل و نقل ریلی شهر تهران و حمل و نقل و حومه ای به اطراف تهران ساخته شد. باید به این مهم در راه آهن توجه شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: رئیس شورای اسلامی شهر تهران حمل و نقل زمین ها راه آهن باغ راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۳۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه

تین نیوز

شهردار تهران گفت: به زودی بزرگراه یادگار امام به بزرگراه شهید بروجردی متصل می شود و در نهایت به آزاد راه ساوه می رسد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از همشهری آنلاین، علیرضا زاکانی در دیدار با شهروندان محله یافت آباد در مسجد جامع چهارده معصوم با بیان اینکه کمتر از سه سال از شروع به کار ششمین دوره مدیریت شهری گذشته است، افزود: سعی کردیم تهرانی که تحویل خواهیم داد با آنچه تحویل گرفته ایم، متفاوت باشد. زمانی بیشترین خدمات و امکانات در نیمه شمالی تهران متمرکز بود. تلاش کردیم فاصله بین شمال و جنوب را کم کنیم. از مرداد سال ۱۴۰۱ پویش «امیدوافتخار» را آغاز کردیم تا هر هفته در یکی از مناطق ثمره خدمات را تقدیم شهروندان کنیم. تا امروز حدود ۱۲۰ پویش برگزار شده است.

زاکانی ادامه داد: یکی از رویدادهای «امیدوافتخار» که در منطقه ۱۸ برگزار شد، افتتاح ۳.۷ کیلومتر از بزرگراه شهید بروجردی بود. این پروژه سال ها رها شده بود. در مدیریت شهری قبلی روی بعضی از پل ها خاک ریخته بودند و می خواستند روی آن درخت بکارند! چون تصور نمی کردند، بتوان این پروژه ها را دنبال و تکمیل کرد.

او با اشاره به هزینه کرد اعتبارات برای تکمیل پروژه های شهری، تصریح کرد: برای تکمیل ۱۰۰ پروژه نخست پویش «امیدوافتخار»، بالغ بر ۱۷۸ هزار میلیارد تومان هزینه شده است. بالای ۸۰ درصد این پروژه ها در مدیریت شهری ششم آغاز شده و کسر قابل توجهی از آن ها متعلق به مردم جنوب پایتخت و پایین خط میدان انقلاب است.

اتصال بزرگراه یادگار امام به بزرگراه بروجردی

شهردار تهران با بیان اینکه یکی از مشکلات منطقه ۱۸ با توجه به همه استعدادها، این بود که در «بن بست» حمل ونقلی قرار داشت، اضافه کرد: به همین دلیل پروژه تکمیل ادامه بزرگراه «یادگار امام» آغاز شد. این بزرگراه به زودی به بزرگراه شهید بروجردی متصل و در نهایت به آزادراه ساوه مرتبط خواهد شد. به این ترتیب مناطق ۹ و ۱۸ از شرایط بهتری در حوزه حمل ونقل بار و مسافر برخوردار می شوند.

زاکانی تصریح کرد: امسال پروژه امتداد یادگار امام تا میدان فتح افتتاح شود و شرایط جدیدی را برای منطقه ۱۸ فراهم کرده و بخشی از محرومیت در این منطقه رفع شد. همچنین بخش قابل توجهی از پروژه باغ راه حضرت زهرا(س) هم امسال افتتاح می شود. همین حالا چند پیمانکار با هم در این پروژه در حال فعالیت هستند. باغ راه حضرت زهرا(س)، به طول ۹.۵ کیلومتر دو منطقه ۱۷ و ۱۸ را به هم متصل کرده و یک محل بی دفاع شهری را به فضای سبز و دیگر کاربری های فرهنگی و تفریحی بدل می کند.

او اضافه کرد: آن طور که شهردار منطقه ۱۸ گزارش داده است، در این ۲ سال، بالغ بر پنج همت پروژه های محلی در منطقه ۱۸ افتتاح شده است. مناطق جنوبی پایتخت، فوق العاده باارزش هستند و باید به آنها توجه کرد. ما بدهکار مردم هستیم و تمام تلاش خود را برای خدمت به آنها انجام می دهیم. اما به دعا و پشتیبانی مردم برای خدمت و آبادانی نیاز داریم.

شهردار تهران با اشاره به اجرایی شدن پویش «من شهردارم»، تصریح کرد: سال ۱۴۰۱، شهروندان بالغ بر ۱۳۰۰ پروژه توسعه محلی را به ارزش ۴هزار میلیارد تومان انتخاب کردند. سال گذشته اغلب این پروژه ها به اتمام رسید. ۳۵۰ هزار نفر از شهروندان در پویش «من شهردارم» شرکت کردند. سال ۱۴۰۲، میزان مشارکت مردم در پویش «من شهردارم» به یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار نفر رسید. آنها بالغ بر ۳هزار و سیصد پروژه را به ارزش حدود ۸ همت انتخاب کردند. این پویش نمودار روشنی از مدیریت مشارکتی و پیوستگی به متن جامعه است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ساخت ١۵٠ هزار واحد مسکونی از ماه آینده آغاز می‌شود
  • بوستان رازی، بوستانی ویژه نوجوانان می‌شود
  • امیرعبداللهیان: آماده کمک به بازگشت آرامش و ثبات به سودان هستیم
  • کارزار نجات انجیلسی در مازندران
  • آیت‌الله رمضانی: اسلام گنج وجودی انسان را معرفی می‌کند / ویژگی‌های مسلمان واقعی براساس روایات اهل‌بیت(ع)
  • پیشرفت ۶۷ درصدی احداث بزرگترین پل در شیراز
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه
  • خدمت اهالی هرمزگان در چایخانه حضرت رضا علیه السلام
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • نجات ۷ نفر از اهالی بومی منطقه در ارتفاعات شهرستان خوی