Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-27@23:14:53 GMT

ویدئو گرفتن برای تیک تاک قربانی گرفت! +عکس

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۸۴۰۵۰

ویدئو گرفتن برای تیک تاک قربانی گرفت! +عکس

به گزارش روزنامه انگلیسی سان، دختر انگلیسی که می‌خواست از ایده‌ای در شبکه اجتماعی تیک تاک استفاده کند، در تلاش برای اثبات این بود که پختن تخم مرغ در مایکرویو خطری ندارد که ناگهان تخم مرغ نزدیک صورتش منفجر شد.

این شهروند انگلیسی به نام «شانتل کونوای» سعی کرد تخم مرغ را در مایکروویو بجوشاند لذا تخم مرغ خام را در یک فنجان آب جوش قرار داده و به مدت ۱۰ ثانیه در مایکروویو قرار داد تا ثابت کند که این کار شدنی است، اما این چالش نتیجه معکوس داد و انفجار تخم مرغ باعث سوختگی صورت و گردن او شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این چالش زمانی حادثه ساز شد که این دختر یک قاشق سرد را در آب جوش قرار داد تا تخم مرغ را بردارد و این باعث واکنشی شد که مایع بسیار داغ که ترکیبی از تخم مرغ و آب جوش بود روی صورت و گردن او بپاشد.

کانوی می‌گوید: احساس می‌کردم کسی دائماً شعله گاز را روی صورت من می‌گیرد و من اطمینان داشتم که تمام صورتم سوخت. برای تسکین درد و رنج، کانوی به سرعت آب سردی روی خود ریخت، که بعداً پزشکان گفتند که او را از سوختگی درجه سه نجات داد.

کانوی افزود: پوست سوزان من مانند پوست انداختن مار در حال محو شدن است. الان درد زیادی ندارم، اما پوستم خیلی خارش دارد و پوست قسمت داخلی بینی و لب هایم هنوز خیلی سفت است.

برخی کاربران شبکه‌های اجتماعی علاقه بسیاری به مشارکت در تمامی چالش‌های مطرح شده از سوی فعالان این شبکه دارند که گاهی این مسئله برای آنان مشکل ساز می‌شود./باشگاه خبرنگاران

منبع: فردا

کلیدواژه: دختر انگلیسی تیک تاک تخم مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۴۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟

نظرسنجی انجام شده توسط این تیم نشان داد که ساکنان نیوهمپشایر غذا‌های دریایی را با نرخی بالاتر از میانگین ملی مصرف می‌کنند، به این معنی که ممکن است خود را در معرض PFAS و عوارض سلامتی مرتبط با مواد شیمیایی قرار دهند.

به گزارش جی پلاس، در حالی که محققان سطح PFAS شرکت‌کنندگان را آزمایش نکردند، یک مطالعه جداگانه در سال ۲۰۲۳ نشان داد که آمریکایی‌های آسیایی آمریکایی که اغلب رژیم غذایی سرشار از غذا‌های دریایی دارند، سطح PFAS در خونشان ۸۹ درصد بیشتر از سایر نژاد‌ها بود.

این مطالعه نشان داد که یک رژیم غذایی غنی از غذا‌های دریایی می‌تواند مقصر باشد، زیرا ماهی منبع اصلی آلودگی PFAS است.

مگان رومانو، یکی از نویسندگان این مطالعه، گفت: ما خوردن غذا‌های دریایی را که منبع عالی پروتئین بدون چربی و اسید‌های چرب امگا هستند، توصیه می‌کنیم، اما همچنین منبع بالقوه‌ای برای قرار گرفتن در معرض PFAS هستند مزایای مصرف غذا‌های دریایی برای افرادی که "در مورد رژیم غذایی تصمیم می‌گیرند، به ویژه برای جمعیت‌های آسیب پذیر مانند زنان باردار و کودکان مهم است.

PFAS‌ها مواد میکروسکوپی هستند که هزاران سال طول می‌کشد تا در محیط و بدن انسان تجزیه شوند و نام "مواد شیمیایی برای همیشه" را برای آن‌ها به ارمغان آوردند. آن‌ها در منسوجات، فوم آتش نشانی، ظروف نچسب، لباس و بسته بندی مواد غذایی یافت می‌شوند و به منابع آب، خاک و هوا نفوذ می‌کنند.

از آنجایی که PFAS تقریباً در همه جای محیط زیست یافت می‌شود، محققان گفتند که دانستن چگونگی رسیدن این مواد شیمیایی به ماهی در زنجیره غذایی دریایی دشوار است.

در مطالعه‌ای که در مجله Exposure and Health منتشر شد، محققان حدس زدند که صدف‌ها می‌توانند بیشتر در معرض خطر آلودگی PFAS باشند، زیرا در کف دریا، نزدیک‌تر به منابع PFAS در نزدیکی ساحل، تغذیه می‌کنند و زندگی می‌کنند. موجودات دریایی بزرگتر ممکن است PFAS را با خوردن گونه‌های کوچکتر آلوده به آن‌ها بخورند.

هیچ سطح امنی از قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی وجود ندارد و چندین مطالعه آن‌ها را با صد‌ها نوع سرطان، مشکلات ناباروری، ناهنجاری‌های جنینی و مجموعه‌ای از بیماری‌های دیگر از جمله اوتیسم مرتبط می‌کند.

محققان گفتند این یافته‌ها بر نیاز به دستورالعمل‌های بهداشت عمومی سختگیرانه‌تر برای تعیین مقادیر ایمن مصرف غذا‌های دریایی برای کاهش قرار گرفتن در معرض PFAS تاکید می‌کند.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) لحظه هولناک انفجار زودپز در صورت یک مرد
  • (ویدئو) علاقه قاری قرآن به شجریان و علیرضا قربانی
  • ببینید | گیاه مرگباری که باعث خودکشی کردن قربانی می‌شود!
  • سیگار چه بلایی بر سر پوست می‌آورد؟
  • اثر هنری با پوست هندوانه! (فیلم)
  • آیا دریافت وام ازدواج دوم واقعیت دارد؟ / آیا دو بار می‌توان وام ازدواج گرفت؟ 
  • انهدام شبکه اغفال دختران چَتِربِت | ویدئو
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟
  • تقویم نجومی امروز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ | تقویم همسران امروز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳