Web Analytics Made Easy - Statcounter

«حسن نوروزی»، نماینده مردم رباط کریم در مجلس یازدهم، در رابطه با "طرح صیانت از فضای مجازی" اظهار کرد: این طرح به دنبال تقویت سامانه های داخلی است زیرا پلتفرم های داخلی ایران ضعیف ترین سامانه ها در کل جهان است برهمین اساس باید خودمان را تقویت کنیم. تحت عنوان آزادی، همه چیز را رها کرده ایم؛ با پیام رسان های خارجی همه اطلاعات، امنیت ما در اختیار دشمن و حریف قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: باید کاری کنیم تا از طریق قانون مجلس، برای سامانه داخلی بودجه تعیین کنیم تا تقویت شوند در این شرایط است که مردم خودبخود دنبال پلتفرم های خارجی نخواهند رفت. 

نوروزی در پاسخ به این سوال که این سامانه ها کیفیت و اقبالی در بین مردم ندارد چگونه می خواهید آنها را تقویت کنید؟ گفت: در بودجه سالانه برایشان ردیف تعیین می کنیم آن وقت در جهت تقویت و ارتقا خود، مشکلات مرتفع خواهند شد. 

نماینده مردم رباط کریم اظهار کرد: طرح تقویت و صیانت از فضای مجازی شمشیرزنی نیست بلکه در جهت تقویت است باید شبکه های ایتا، سروش و .. تقویت شوند زیرا دراین صورت طبیعتا دیگر کسی اینقدر حرص و ولع نخواهد داشت که دنبال شبکه های خارجی برود و خود بخود شبکه های خارجی جمع می شود. 

نوروزی در ادامه بیان کرد: مهم این است که مجلس بتواند پشت صحنه این طرح قرار بگیرد و بودجه سالانه برایش تعریف کند. پس از آنکه کارشناسی های لازم بر روی طرح انجام گرفت و برای ابلاغ اجرا شد قطعا نیاز به بودجه دارد و چون مصوبه مجلس است، مجبور است که برایش ردیف بودجه تعیین کند. 

نوروزی گفت: اگر در زمان فیلتر تلگرام شبکه های داخلی با اقبالی مواجهه نشدند به این علت بود که بودجه نداشتند و ضعیف بودند. مثلاً خود من پایگاه خبری ام را به سروش و ایتا انتقال دادم ولی چون بیش از ۲۰۰-۳۰۰ فالور نداشتم مجبور شدم تلگرام را احیا کنم.

او افزود: اگر بتوانیم در شبکه های داخلی خودمان یک میلیون فالور داشته باشیم دیگر نیازی به پلتفرم های خارجی نیست. به عنوان یک نماینده مجلس وقتی نمی توانم ۵۰۰ هزار فالور داشته باشم مجبور به استفاده از پیام رسان خارجی می شوم. اگر پایگاه های خودمان و ایتا و سروش را تقویت کنیم و بتوانیم فالور زیاد داشته باشیم و یا پلتفرمهایش تقویت شده باشد، خوب این یک سرمایه ملی خواهد بود. 

برنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۵۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات‌های تلگرامی آژانس جاسوسی اوکراین مسدود شد

 به گزارش تابناک، آژانس جاسوسی اوکراین (GUR) روز دوشنبه اعلام کرد که مدیریت پلتفرم پیام‌رسان تلگرام تعدادی از ربات‌های رسمی این آژانس را مسدود کرده است. به گفته این آژانس ربات‌های مذکور مخالف تجاوز نظامی روسیه به اوکراین بوده‌اند.

 آژانس جاسوسی اوکراین در بیانیه‌ای که در تلگرام منتشر شد، گفت: «امروز، مدیریت پلتفرم تلگرام به طور غیرمنطقی تعدادی از ربات‌های رسمی مخالف تجاوز نظامی روسیه به اوکراین از جمله ربات اصلی اطلاعاتی را مسدود کرد.» همچنین در این بیانیه قید شده که «با توجه به این که تلگرام ربات‌های رسمی ما را مسدود کرده است فکر می‌کنید اطلاعات شخصی شما در امان هستند؟»

 ربات یک برنامه نرم‌افزاری است که می‌تواند به تنهایی دستورالعمل‌هایی را که برای آن تعریف شده‌اند، اجرا کند. ربات‌ها برای انجام وظایف خاصی برنامه‌ریزی شده‌اند. این نرم‌افزارها می‌توانند مکالمه با افراد را تقلید کنند یا حتی محتوا جمع‌آوری کنند.

 اپلیکیشن پیام‌رسان تلگرام که در دبی مستقر است و یکی از محبوب‌ترین پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی به شمار می‌آید، توسط پاول دوروف روسی‌الاصل تأسیس شد. دوروف در سال ۲۰۱۴ پس از رد درخواست‌های دولت روسیه برای بستن جوامع مخالف در یک پلتفرم رسانه اجتماعی دیگر، این کشور را ترک کرد. پس از اینکه روسیه در سال ۲۰۲۲ به اوکراین را حمله کرد، تلگرام به ابزاری برای دولت‌های مخالف و موافق جنگ و محلی برای ارسال و دسترسی به اطلاعات فیلتر نشده درباره جنگ تبدیل شد. تقریباً تمام رسانه‌های بزرگ، نهادهای دولتی و شخصیت‌های دولتی در روسیه و اوکراین کانال‌های محتوایی را در تلگرام دارند.

 رئیس‌جمهور اوکراین، ولودیمیر زلنسکی، ویدئوهای روزانه خود را در این اپلیکیشن منتشر می‌کند. نیروهای مسلح او در این ویدئوها نسبت به حملات هوایی هشدار می‌دهند و تحولات میدان نبرد را مستند می‌کنند. از طرف دیگر کرملین فعالیت‌های ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه را در تلگرام اعلام می‌کند.

دیگر خبرها

  • مجلس با وجود مخالفت دولت با الحاق جدولی به بودجه ۱۴۰۳ موافقت کرد
  • تصویب جدول مرتبط با اختصاص بودجه به طرح‌ها و پروژه‌های مختلف در مجلس
  • عدم‌همراهی بیش از ۱۰۰ نماینده در حمایت از طرح «نور»
  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند
  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند +اسامی
  • نیازمند تقویت اقناع در دولت هستیم
  • خلیج فارس باعث تقویت وفاق ملی در ایران شده است
  • ربات‌های تلگرامی آژانس جاسوسی اوکراین مسدود شد
  • واکنش کاربران شبکه های اجتماعی به ابراز ندامت اشکان خطیبی | کاش شرایطی فراهم شود تا ...
  • عاقبت رؤیافروشی؛ واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به ابراز ندامت اشکان خطیبی