Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تهانی القحطانی نام جودوکا سعودی است که این روزها در فضای مجازی مخصوصا در میان کاربران توئیتر در جهان عرب و اسلام جزو  پرکاربردترین واژه ها بوده است.

هر چند یک حرکت عظیم رسانه ای از سوی رسانه های سعودی و حامی رژیم صهیونیستی از هفته گذشته به راه افتاده تا به عنوان سپری برای این ورزشکار  که مقابل نماینده رژیم اشغالگر قدس در المپیک توکیو بازی کند، عمل کنند ولی اعتراف وی نشان می دهد که هزینه های چند صد میلیون دلاری صهیونیست ها برای عادی سازی روابط در رسانه و دیگر عرصه ها برای تغییر ذهنیت مخاطبان عرب و مسلمان بی فایده بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

القحطانی جمعه گذشته با نماینده رژیم صهیونیستی بازی کرد و با نتیجه سنگین 11-0 شکست خورد. کاربران فضای مجازی بعد از این به شدت به این ورزشکار انتقاد کردند و او را ذلیل دنیا و آخرت معرفی کردند.

با این هجمه زیاد فضای مجازی و کاربران جهان عرب و اسلام اما رسانه های جیره خوار فارسی و عربی وابسته به آل سعود در تلاش هستند تا این رویداد را عادی جلوه دهند و با تمجید از اقدام این ورزشکار، می خواهند به مخاطب این ذهنیت را انتقال دهند که موضوع ورزش از سیاست جداست.

نکته اینجاست که القحطانی بعد از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی اعتراف کرد فشار زیادی روی او از سوی توده عظیم مردم و مسلمانان حامی فلسطین بوده و او به خاطر این انتقادهای گسترده مجبور شده تلفن همراهش را 2 روز قبل از این بازی خاموش کند و تمام صفحات مجازی اش را ببندد.

حامیان آل سعود و رژیم صهیونیستی یک هفته قبل از بازی و تا الان در تلاش هستند تا به مخاطب القا کنند که عده ای به اصطلاح خودشان «تندروها» به القحطانی حمله کردند و او را خائن خطاب کردند.

اما اعتراف ورزشکار سعودی به گستردگی انتقادها قبل و بعد از بازی نشان می دهد سیل عظیمی از اعتراض و خشم به این ورزشکار 21 ساله روانه شده و به خاطر گستردگی آنها مجبور شده تلفن همراه خود را خاموش کند.

رژیم صهیونیستی با همدستی آل سعود در یک سال گذشته تلاش زیادی کرد تا از دریچه ورزش بتواند روابط دنیای عرب و مسلمانان را با صهیونیست ها عادی کند اما حضور ورزشکاران آزادی خواه و حامی مقاومت فلسطین مثل فتحی نورین الجزایری و محمد عبدالرسول سودانی با انصراف از مواجه شدن با نماینده رژیم صهیونیستی در المپیک توکیو تمام تلاش های بیهوده ائتلاف سعودی-اسرائیلی را به باد بردند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی رسوایی رسانه ضد انقلاب رژیم صهیونیستی نماینده رژیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۷۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!

شرکت بوئینگ تایید کرده که قصد دارد با فروش جنگنده‌های «اف-۱۵ ای. ایکس ۲» به عربستان سعودی، درآمد‌های خود از این نسل جنگنده را افزایش دهد.

به گزارش ایسنا، عربستان سال‌هاست از جنگنده‌های «اف-۱۵ ایگل» استفاده می‌کند و در گذشته نیز نسخه‌های پیشرفته‌ای از این جنگنده را خریداری کرده است. با این حال، بوئینگ در حالی به دنبال فروش این جنگنده‌های اف-۱۵ به عربستان است که رقبای اروپایی بوئینگ هم سعی دارند به ریاض جنگنده بفروشند، از جمله جنگنده‌های «داسو رافال» و «یوروفایتر تایفون».

در همین حال بوئینگ اخیرا جنگنده‌های «اف-۱۵ ای. ایکس» را به لهستان پیشنهاد کرده و رژیم صهیونیستی هم خواستار دریافت نسخه سفارشی خود شده است.

وزارت خارجه آمریکا همچنین با فروش این جنگنده‌ها به اندونزی هم موافقت کرده است.

هم‌زمان منابع عبری گزارش کرده‌اند عربستان سعودی نگران دو قابلیت اصلی در هواپیما‌های اف-۱۵ کنونی خود است و این دو نکته قابلیت حمل سلاح و کار مداوم برای مدت طولانی است که این دو مورد در نسخه جدید اف ۱۵ ارتقا یافته است.

نیروی هوایی عربستان در حال حاضر دارای ۸۴ جنگنده F-۱۵ SA و همچنین ۶۸ جنگنده F-۱۵ s است.

آمریکا از چند ماه گذشته درصدد پیش بردن یک توافق امنیتی با عربستان سعودی است تا از طریق آن به عادی سازی روابط میان ریاض و تل‌آویو دست یابد.

دولت بایدن پیش از ۷ اکتبر به سمت توافقی برای عربستان سعودی برای سازش با تل‌آویو پیش می‌رفت که منجر به موافقت واشنگتن با یک پیمان دفاعی با ریاض و حمایت از برنامه هسته‌ای غیرنظامی آن در ازای امتیاز دادن رژیم صهیونیستی به فلسطینی‌ها می‌شد.

با این حال عملیات فلسطینی طوفان الاقصی و حمله تلافی‌جویانه صهیونیست‌ها به غزه این روند را تغییر داد، اما ایالات متحده و عربستان سعودی به بحث در مورد توافق احتمالی به‌عنوان بخشی از برنامه‌های گسترده‌تر پس از جنگ ادامه دادند.

اما عربستان سعودی به صراحت اعلام کرده است که پس از هفتم اکتبر، رژیم صهیونیستی را ملزم به دادن امتیازات مهم‌تری به فلسطینی‌ها می‌کند و تاکید دارد که باید شاهد «گام‌های برگشت‌ناپذیر» به سوی تشکیل کشور فلسطین باشد.

دیگر خبرها

  • تصویب ممنوعیت فعالیت شبکه «الجزیره» در کابینه رژیم صهیونیستی
  • یورش پلیس اسرائیل به دفاتر الجزیره پس از تعطیلی این شبکه
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • اوج گیری انتقادات از اسرائیل در واکنش به بسته شدن دفتر الجزیره
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • تصویب ممنوعیت فعالیت شبکه الجزیره در کابینه رژیم صهیونیستی
  • کابینه رژیم صهیونیستی به تعطیلی شبکه الجزیره رأی داد
  • اسرائیل شبکه الجزیره را در اراضی اشغالی بست
  • رسانه سعودی: توافق آتش‌بس در غزه قریب‌الوقوع است
  • از «نیکا» تا «یسنا»