Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، بهمن مرادنیا روز یکشنبه در جلسه کمیسیون هماهنگی بانک های استان با اشاره به اینکه عملکرد بانک های استان هر سال مثبت تر شده است، اظهار داشت : با این وجود انتظار می رود در بحث سرمایه گذاری و حمایت از سرمایه گذاران تلاش و همکاری بیشتری از سوی بانک های استان انجام شود. 

وی اضافه کرد: پرداخت تسهیلات به بخش تولید به نوعی سرمایه گذاری برای بانک ها هم محسوب می شود لذا هرچقدر در این راستا فعالیت داشته باشند به نفع سیستم بانکی و بخش اقتصاد استان خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کردستان با اشاره به اینکه یک تا ۲ درصد کل تسهیلات پرداختی استان مربوط به بخش صنعت بوده است، گفت: چند طرح تولیدی شاخص در استان مشخص و به بانک ها معرفی تا روی آنها سرمایه گذاری انجام شود. 

مرادنیا یادآور شد: خیلی از افراد از عملکرد بانک ها درست یا نادرست گله مند هستند و باید این شبهه برطرف شود. 

 وی پرداخت تسهیلات در بخش قرض الحسنه ازدواج در استان را قابل توجه خواند و گفت: می طلبد بانک ها حمایت بیشتری از افراد زیرپوشش نهادهای حمایتی هم برای تسهیلات ازدواج و هم اشتغال کنند و با آنها سخاوتمندانه برخورد کنند. 

استاندار کردستان تاکید کرد: در این شرایط که به دلیل کمبود برق شاهد قطعی آن هستیم برای اینکه کار بانکی مردم با مشکل مواجه نشود همه بانک های استان باید مجهز به سیتم مولدهای انرژی و ژنراتور، پنل های خورشیدی شوند. 

 جذب ۸۸ درصدی سهم کردستان از تسهیلات تبصره ۱۶

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان هم در این جلسه اظهار داشت: تسهیلات تبصره ۱۸ به عنوان قرض الحسنه به افراد تحت پوشش بهزیستی پرداخت می شود و سهم استان در سال ۱۳۹۹ مبلغ ۸۰ میلیارد تومان بود که ۸۸ درصد آن جذب و پرداخت شد. 

خالد جعفری اضافه کرد: بانک های استان در جذب این تسهیلات همکاری خوبی داشتند و در کل پرونده سال گذشته بسته شد اما لازم است بهزیستی استان در شناسایی و معرفی افراد، بیشتر تلاش کند تا تسهیلات ۱۴۰۰ از این محل، اثربخشی بهتری داشته باشد.

وی در خصوص دستور کار پرداخت تسهیلات در بخش های مختلف کشاورزی، صنعت، خدمات و بازرگانی، یادآور شد: پرداخت تسهیلات به مهار تورم کمک می کند و لازم است، پرداختی ها در حوزه سرمایه ای و تولید افزایش یابد. 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان اظهار داشت:  اگرچه شرایط پرداخت تسهیلات از منابع داخلی با تسهیلات تکلیفی متفاوت است اما انتظار ما افزایش مصارف نسبت به منابع بانک‌ها است.

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های کردستان هم در این جلسه با اشاره به اینکه صدور ال سی یا اعتبار اسنادی در دستور کار بانک‌های استان قرار گرفته است، گفت: پست بانک کردستان طی سه ماهه نخست امسال صدور ۶۰ درصد کل ال سی کشور را به خود اختصاص داده است و این اتفاق ارزشمند و بزرگی برای استان به شمار می رود.

علی اشرف یوسفی قیاسی با اشاره به اینکه پست بانک کردستان آموزش لازم را در خصوص صدور ال سی به دیگر بانک‌های استان هم ارائه دهد، اضافه کرد: صدور این اسناد برای تولیدکنندگانی که برای مواد اولیه نیاز به منابع و تسیهلات دارند بسیار کاربردی و اثربخش است.

«اعتبار اسنادی یا ال سی تعهدی از بانک است که به خریدار و فروشنده داده می‌شود و تعهد می‌شود که میزان پرداختی خریدار به فروشنده به موقع و با مبلغ صحیح به دست فروشنده خواهد رسید».

رشد ۵۳ درصدی تسهیلات پرداختی بانک‌های استان 

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری کردستان هم در این جلسه با اعلام اینکه طی سه ماهه امسال سه هزار و ۱۵۵ میلیارد تومان تسهیلات توسط بانک‌های استان پرداخت شده است، اظهار داشت: این میزان تسهیلات در سه ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته ۵۳ درصد رشد داشته است.

کمال حسینی اضافه کرد: ۱۲ درصد این تسهیلات هم در بخش سرمایه در گردش و هم سرمایه ثابت به بخش کشاورزی، هشت درصد صنعت و معدن، ۱۱ درصد ساختمان، پنج درصد بخش سایر و ۶۴ درصد هم به خدمات و بازرگانی اختصاص پیدا کرده است.

وی به سهم بانک‌های استان در تسهیلات پرداختی سه ماهه نخست امسال اشاره کرد و گفت: از مجموع کل تسهیلات در این مدت ۱۶.۵ درصد توسط بانک ملت، ۱۴.۲ درصد بانک ملی، ۱۲ درصد بانک مسکن، ۱۱.۹ درصد بانک سپه و ۱۰.۳ درصد هم توسط بانک مهر ایران پرداخت شده است.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری کردستان با اشاره به اینکه استان ظرفیت زیادی در بخش صنعت دارد که با پرداخت تسهیلات می‌توان نهایت استفاده را از آن کرد، یادآور شد: برخی از بانک‌های استان هم چون بانک ملت با بخشنامه داخلی که در ارتباط با بازپرداخت سه ساله تسهیلات دارند باعث شده تولیدکنندگان و متقاضیان رغبتی به دریافت وام از آنها نداشته باشند.

حسینی اضافه کرد: هیچ تولیدکننده‌ای قادر نخواهد بود طی مدت سه سال تسهیلات دریافتی را بازپرداخت کند لذا اصلاح چنین بخش‌نامه‌هایی باید در دستور کار و پیگیری مدیران بانک‌های استان قرار گیرد.

برچسب‌ها تسهیلات بانکی کردستان سنندج بهمن مرادنیا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تسهیلات بانکی کردستان سنندج تسهیلات بانکی کردستان سنندج بهمن مرادنیا استاندار کردستان پرداخت تسهیلات بانک های استان سرمایه گذاری سه ماهه بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۸۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲

امتداد -  سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن گفت: بر اساس قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون، ۱۱۴ هزار و ۸۲۴ فقره انواع تسهیلات ازدواج، فرزندآوری، ودیعه، خرید، تعمیر و ساخت مسکن معادل ۱۶۲ هزار و ۴۶۴ میلیارد ریال در این بانک اعطا شده که از این میزان، ۴۴ هزار و ۸۸۵ فقره تسهیلات معادل ۹۹ هزار و ۳۳۶ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ به خانواده‌ها پرداخت شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، دکتر حسینی با اشاره به اهمیت اجرای سیاست‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در حمایت از فرزندآوری و جوانی جمعیت گفت: به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) «تلاش برای افزایش نسل و جوان شدن نیروی انسانی کشور و حمایت از خانواده، یکی از ضروری‌ترین فرائض مسئولان و آحاد مردم است» و از این رو حمایت از جوانی جمعیت و فراهم ساختن زمینه‌های تحقق این مهم در کشور از مهمترین وظایف نهادهای اقتصادی تأثیرگذار به ویژه بانک‌هاست.

 

 

مدیرعامل بانک مسکن ادامه داد: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون در بانک مسکن، مبلغ ۱۷ هزار و ۵۵ میلیارد ریال بابت ۳۴ هزار و ۳۲۰ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری برای تولد فرزندان اول تا پنجم، مبلغ ۸۹ هزار و ۱۰ میلیارد ریال بابت ۶۷ هزار و ۳۵۷ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و مبلغ ۲ هزار و ۵۵۹ میلیارد ریال بابت یک هزار و ۵۴۳ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه، خرید و ساخت مسکن به خانواده‌های دارای تا سه فرزند و همچنین خانواده‌های دارای بیش از سه فرزند(متناسب با تعداد فرزندان) پرداخت شده است.

همچنین طی مدت مذکور با توجه به افزایش سقف تسهیلات خرید و تعمیر مسکن متناسب با تعداد فرزندان زیر ٢٠ سال، نسبت به پرداخت مبلغ ۵۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال بابت ۱۱ هزار و ۶۰۴ فقره تسهیلات خرید و تعمیر مسکن نیز در بانک مسکن اقدام شده است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی
  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • تشکیل هیئت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • تشکیل هیات ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • برای خانه‌دار شدن افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی برنامه داریم
  • سطح اعتبار سنجی تسهیلات خرد دقیق‌تر می‌شود+ فیلم
  • پنج هزار و ۵۵۸ متقاضی واحدهای مسکن ملی در زنجان تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند
  • تخصیص پروژه مسکن به بیش از هزار نفر از متقاضیان نهادهای حمایتی در استان
  • تخصیص پروژه مسکن به ۱۰۱۴ نفر از متقاضیان نهادهای حمایتی در استان زنجان
  • ۵۵۵۸متقاضی واحدهای مسکن ملی درزنجان تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند