Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-07@02:45:03 GMT

جولان کرونا؛ مردم بی‌خیال، مسؤولان بی‌خیال‌تر

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۸۹۶۱۹

جولان کرونا؛ مردم بی‌خیال، مسؤولان بی‌خیال‌تر

عصرایران؛ مصطفی داننده- کرونا دلتا مثل گودزیلاهای فیلم‌های ژاپنی وهالیوودی به جان مردم افتاده است؛ خراب می‌کند و جلو می‌رود. در آن فیلم‌ها اما کسانی هستند که به جنگ این گودزیلاها می‌روند. ارتش با تجهیزات نظامی و قهرمانان قصه با علم و شجاعت خود در نهایت، این اژدهاهای برخواسته از دل تاریخ را نابود می‌کنند اما در کشور به نظر می‌رسد هیچ کس با دلتا کاری ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه از پر شدن بیمارستان‌ها حرف می‌زنند، از بالا رفتن آمار مرگ و میر اما هیچ کس کاری نمی‌کند. 6 روز را در تهران تعطیل کردند اما بسیاری از آنهایی که تعطیل بودند عزم سفر کردند و چالوسی شدند.

 

هر بی‌تجربه‌ای در امر مدیریت می‌داند که تنها راه کنترل این بیماری در شرایط فعلی جدا از زدن واکسن، اجرای سخت گیرانه قوانین کرونایی است. تعطیلی سراسری یک هفته‌ای و عقب انداختن تمام معوقات بانکی و ایجاد فضای آرام ذهنی برای مردم، می‌تواند کمک شایانی در کنترل کرونا دلتای مرگ‌بار کند.

واقعا اگر سخت‌گیری‌های کرونایی در دستور کار قرار نگیرد، باید شاهد روزهای سیاه‌تر از امروز باشیم.

ما مردم هم بیخیال شده‌ایم. آنهایی که برای نان به دل کرونا می‌زنند و هر روز با مترو و وسایل نقلیه عمومی به محل کار خود می‌روند، چاره‌ای ندارند. از میان جان و نان، نان را انتخاب کرده‌اند. شرایط اقتصادی به گونه‌ای شده است که اگر نان نرسد، زندگی چنان رنگ سیاه خود را نشان می‌دهد که بیا و ببین. سرپرست خانواده می‌گوید، جان من فدای آسایش خانواده. دولت و نهادی مختلف هم که هیچ کمکی به مردم نمی‌کنند. به طور مثال برای بانک‌ها، دوران کرونا با دوران غیر کرونا هیچ فرقی ندارد. آنها مامور هستند و معذور.

در این میان اما برخی همچنان عروسی و تولد می‌گیرند، مهمانی می‌روند، رستوران‌ها را پر می‌کنند و از طبیعت جاده چالوس لذت می‌برند. نمی‌دانم اینها فکر می‌کنند کرونا شوخی است؟ یا دیگر بیخیال دنیا شده‌اند و می‌خواهند این چند روز عمر را در خوشی سپری کنند.

می‌دانید چرا کرونای ایران به اینجا رسیده است؟  چون ما مردم بیخیال و مسئولان ‌بیخیال‌تر داریم. یاد دیالوگ معروف فیلم هزار دستان افتادم که می‌گوید:« جماعت خواب ، اجتماع خواب زده ، جامعه چرتی. عجب ملتی!»

به کسی که در مترو ماسک نمی‌زند، چه می‌شود گفت؟ اعتراض می‌کنی هم می‌گوید:«ای بابا، اینها همه بازی سیاسی این سیاستمدارهاست.»! واقعا کاش می‌شد، سرمان را از دست اینها به دیوار بکوبیم.

وضعیت واکسن که معلوم نیست. همچنان از دیگر کشورها عقب هستیم. وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی هم که در پایین‌ترین حد ممکن است و نمی‌دانم هنوز چطور برخی امیدوار هستند که ما کرونا را شکست می‌دهیم. مگر می‌شوید بدون تجهیزات نظامی در یک جنگ تمام عیار پیروز شد که انتظار داریم در نبرد با کرونا فاتح باشیم؟

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۹۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • ◄ مرگ در جاده ترانزیتی پل فیلهان ممسنی پل رستم جولان می دهد
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • احراز قصور برخی مسؤولان در جریان آتش‌سوزی امامزاده ابراهیم شفت
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • فاجعه در حمل و نقل ریلی یزد
  • قطار سریع‌السیر یزد حذف شد
  • امام صادق(ع) در گسترش مذهب شیعه نقش برجسته ای داشتند