Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست وزیر نیوزیلند به دلیل سرکوب بومیان اقیانوس آرام از سوی پلیس این کشور در دهه ۱۹۷۰ رسما عذرخواهی کرد.

خبرگزاری میزان - «جاسیندا آردرن»، نخست وزیر نیوزیلند، روز یکشنبه، ۱۰ مرداد، به طور رسمی به دلیل اقدامات سرکوبگرانه پلیس این کشور علیه بومیان جوامع اقیانوس آرام در دهه ۱۹۷۰، عذرخواهی کرد.

به گزارش «الجزیره»، «آردرن» با حضور در منطقه «آوکلند» گفت که دولت این کشور به دلیل «حملات سپیده دم» که طی آن نیرو‌های پلیس به خانه‌ها یورش برده و افرادی را که در آن زمان محکوم شده بودند، پیدا و تبعید کردند، رسما و بدون قید و شرط عذرخواهی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دهه ۱۹۷۰ بسیاری از مردم جزایر اقیانوس آرام از جمله «ساموا، تونگا و فیجی» با ویزای موقت به نیوزیلند رفته بودند که در آن زمان به نیروی کار نیاز داشت.

نیوزیلند در پی جنگ جهانی دوم میزبان هزاران نیروی کار بود و در سال ۱۹۷۶ دولت وقت این کشور اعلام کرد که بیش از ۵۰ هزار نفر از جزایر اقیانوس آرام در این کشور حضور داشتند.

اما رکود اقتصادی در اوایل دهه ۱۹۷۰ در نیوزیلند به افزایش بیکاری در این کشور منجر شد و بسیاری از مقام‎های سیاسی و رسانه‌ها حملات به مهاجران را آغاز کردند.

در سال ۱۹۷۴ حملات پلیس نیوزیلند به بومیان اقیانوس آرام آغاز شد و تا یک دهه ادامه پیدا کرد.

این حملات به شدت از سوی مقام‎های مذهبی، برخی سیاستمداران و فعلان حقوق بشری مورد انتقاد قرار گرفت و در نهایت در دهه ۱۹۸۰ متوقف شد.

بیشتر بخوانید: حادثه در کرایست‌چرچ نیوزیلند پلیس نیوزیلند عامل حمله به کرایست چرچ را به انجام اقدام تروریستی محکوم کرد

حملات پلیس نیوزیلند در این دهه به طور بی تناسبی بومیان جزایر اقیانوس آرام را هدف قرار می‌داد؛ این در حالی است که مهاجرانی از انگلیس، استرالیا و آفریقای جنوبی نیز در نیوزیلند حضور داشتند.

جوامع جزایر اقیانوس آرام در نیوزیلند همچنان از این سیاست‌ها در این کشور رنج می‌برند و آسیب‌های بسیاری را متحمل می‌شوند.

«آردرن» ابراز امیدواری کرده که «این عذرخواهی پایانی بر این خشونت‎ها» باشد.

در حالی که بومیان اقیانوس آرام در آن زمان تنها یک سوم متقاضیان مازاد بر اقامت را تشکیل می‌دادند، اما ۸۶ درصد از پرونده‌های قضایی علیه آن‌ها تشکیل می‌شد؛ در آن زمان مهاجران آمریکایی و انگلیسی نیز یک سوم از متقاضیان اقامت مازاد را تشکیل می‌دادند، اما تنها ۵ درصد از تعقیبات قضایی آن‌ها را هدف قرار می‌داد.

انتهای پیام/

برچسب ها: نیوزیلند جاسیندا آردرن

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: نیوزیلند نیوزیلند جاسیندا آردرن جزایر اقیانوس آرام اقیانوس آرام دهه ۱۹۷۰ آن زمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۰۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس لس‌آنجلس با تمام قوا خود را برای سرکوب دانشجویان آماده کرد

اعتراضات دانشجویی که در دانشگاه‌های آمریکا به اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه فراگیر شده و کاخ سفید را تحت فشار قرار داده است.

به گزارش مشرق، شبکه خبری سی ان ان با پوشش این خبر افزود: چهارشنبه شب (شب گذشته به وقت محلی) شاهد حضور گسترده نیروهای پلیس در محوطه دانشگاه لس آنجلس کالیفرنیا (UCLA) بوده و پلیس با بلندگو به معترضان(هوادران فلسطین غزه) در محوطه این دانشگاه دستور تخلیه و ترک محل را داد.

بنابراین گزارش پلیس لس آنجلس به افرادی که در محوطه این دانشگاه دست به تحصن زده اند هشدار داد در صورت عدم تمکین از این دستور، بعنوان ناقض و متخلف قانونی با آنان برخورد خواهد شد.

استفاده از چندین نهاد پلیس برای تخلیه محوطه دانشگاه

سی ان ان گزارش داد: برای پاکسازی تحصن صورت گرفته در این دانشگاه از چندین رسته نیروی پلیس استفاده می شود که شامل اداره پلیس لس آنجلس، پلیس بزرگراه های کالیفرنیا و اداره کلانتری لس آنجلس در صورت برهم خوردن وضعیت در شهر می باشند.

درحالی نیروهای پلیس در لس آنجلس ایالت کالیفرنیا خود را برای برخورد با دانشجویان هوادرا فلسطین آماده می کنند که مقامات و پلیس آمریکا روز گذشته (چهارشنبه) پس از سرکوب اعتراضات دانشجویی به ویژه در دانشگاه کلمبیای نیویورک و یورش به این دانشگاه و دستگیری دهها دانشجوی حامی فلسطین با خشونت در نشستی خبری به دفاع از عملکرد خود پرداختند.

بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجو در آمریکا در کمتر از ۱۵ روز

سرکوب های دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین در دانشگاه های آمریکا همچنان ادامه داشته و تاکنون بیش از یک هزار و ۵۰۰ نفر در کمتر از ۱۵ روز از آغاز اعتراض های توسط نیروهای امنیتی و پلیس آمریکا بازداشت شده اند.

تنها در روز سه شنبه گذشته بیش از ۴۰۰ معترض دستگیر شدند که از این تعداد، حدود ۳۰۰ نفر در دانشگاه کلمبیا و دانشکده سیتی کالج نیویورک را در بر می گیرند.

این اعتراض ها در پی حمایت های همه جانبه دولت بایدن از رژیم صهیونیستی و کشتار بی وقفه مردم غزه به تلافی شکست این رژیم در عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) و نیز عدم اجرای هرگونه آتش بس فوری و به منظور پایان دادن به کمک های نظامی و امنیتی واشنگتن به تل آویو صورت گرفته است.

استفاده از خشونت و ابزارهای پلیسی برای مقابله و سرکوب تجمعات و اعتراضات آرام و روز افزون دانشجویان و جوانان آمریکایی و ورود پلیس به محیط دانشگاهی، مخالف ادعاهای آن کشور در باره اصل آزادی بیان و آزادی تجمعات بوده و محیط و مراکز علمی را امنیتی می سازد.

اینگونه سرکوب های خشونت آمیز در امتداد سیاست حمایت علنی از کشتارها و جنایات جنگی اسرائیل به شمار می رود و موجب تشویق آن رژیم به ادامه تنش آفرینی، جنگ افروزی و نسل کشی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • یک بام و دو هوای آزادی بیان در غرب
  • حضور اپوزیسیون کنار نیرو‌های پلیس آمریکا برای سرکوب دانشجویان
  • بازداشت ۲ هزار نفر از معترضان حامی فلسطین در آمریکا
  • پلیس لس‌آنجلس با تمام قوا آماده سرکوب دانشجویان معترض شد
  • پلیس آمریکا: سرکوب تحصن دانشگاه کالیفرنیا ضروری است
  • انگلیس پناهجویان را برای اخراج به رواندا دستگیر می‌کند
  • پلیس لس‌آنجلس با تمام قوا خود را برای سرکوب دانشجویان آماده کرد
  • نخست‌وزیر جدید هائیتی منصوب شد
  • ابراز خرسندی امیرعبداللهیان از پیشرفت های صورت گرفته در روند روابط ایران و بورکینافاسو
  • سید حسن خمینی به نخست وزیر بورکینافاسو: طرح مسئله فلسطین از زبان شما به عنوان یک کشور مستقل و تاثیرگذار در آفریقا می تواند خیلی کمک کند