Web Analytics Made Easy - Statcounter

با افتتاح "آزمایشگاه زیست‌فناوری ایزوتوپی" در سازمان انرژی اتمی، ایران سومین کشور صاحب فناوری تشخیص دقیق و بدون عارضه سرطان با استفاده از ایزوتوپ‌ها در جهان شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ با افتتاح آزمایشگاه زیست‌فناوری ایزوتوپی در سازمان انرژی اتمی، ایران سومین کشور صاحب فناوری تشخیص دقیق و بدون عارضه سرطان با استفاده از ایزوتوپ‌ها در جهان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روش تشخیص ایزوتوپی نسبت به پت اسکن، روشی بدون عارضه و دقیق‌تر است که گام به گام سلول‌های سرطانی را رصد کرده و امکان درمان راحت‌تر و سریع‌تر را در اختیار متخصصان قرار می‌دهد.

دستاوردهای جدید در سازمان انرژی اتمی ایران از آب سنگین شروع شده است و یکی از آنها محصولی کلیدی در تولید کیت‌های تشخیصی بیماران نوزادان است که بیش از این با ارزبری بالا وارد می‌شده است. محصول دیگر، تولید مواد نشانگر بوده  که فناوری آنها تنها در اختیار دو کشور جهان است و دقیق‌ترین روش تشخیص سرطان به حساب می‌آید و حالا در آزمایشگاه تازه تاسیس زیست‌فناوری وارد مرحله تجاری‌سازی شده است. دیگر محصول تولیدشده، محصول بنزن است که برای نخستین بار در کشور تولید شده است و در حال حاضر با وجود تحریم‌ها مشتری خارجی دارد.

فرآوری و جلوگیری از خام‌فروشی آب سنگین، شاه‌کلید دستیابی به این محصولات کلیدی است، محصولاتی که امروز با آغاز ساخت "مجموعه آزمایشگاه‌های تحقیقاتی تولیدی فناوری‌های ایزوتوپی" در مجتمع آب سنگین اراک بدون استفاده از بودجه دولتی قرار است در مسیر توسعه و خودکفایی قرار بگیرد و با تولید ایزوتوپ‌های دیگر توسط متخصصان داخلی ادامه دارد؛ ایران در زمینه این فناوری جزو سه کشور صاحب این تکنولوژی است و تلاش شده است تا در آینده هیچ سلول سرطانی از رصد پزشکان دور نباشد.

یک کارشناس هسته‌ای در زمینه فناوری تشخیص دقیق و بدون عارضه سرطان با استفاده از ایزوتوپ‌ها گفت:‌ بیمار این قند را خورده و حدود 30 تا 40 دقیقه صبر می‌کند و بعد بدنش را با یک دستگاه مشابه MRI اسکن می‌کنیم و بعد از آن روی تولید نسبت متاگلویت‌های تولیدشده ما می‌توانیم مقدار سلول‌های سرطانی را تعیین کنیم.

"علی‌اکبر صالحی" رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: در این روش اتم هیدروژن برداشته می‌شود و اتم دیتریوم جایگزین آن می‌شود که با این علامت‌گذاری می‌توانیم مجموعه‌ای از ابزارهای تشخیصی را به وجود بیاوریم. حدود 50 نوع مرض مادرزادی وجود دارد که به صورت زودهنگام قابل تشخیص است که این نوزاد آیا به این امراض دچار خواهد شد یا خیر و در صورت مثبت بودن جواب، به‌زودی معالجه شوند که این نوع درمان در 6 استان راه‌اندازی شده است.

صالحی ادامه داد: در صفحات تلویزیون و صفحات موبایل از محصولی به نام بنزن استفاده می‌شود و در دنیا نیز قیمت بسیار بالایی دارد و بازار بسیار بزرگی نیز دارد که ما در ایران آن را تولید کردیم و با اینکه تحریم هستیم به این قسمت از تحریم نگاه نمی‌کنند و از ما خریداری می‌کنند و همچنین سرمایه‌گذاری این پروژه حدود 500 میلیارد تومان است.

ایران انحصار آمریکا و کانادا را در فناوری "پرتودهی به فرآورده‌های خونی" شکست

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان علم و تکنولوژی شرکت های دانش بنیان علم و تکنولوژی سازمان انرژی اتمی فناوری تشخیص بدون عارضه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۰۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز بیست‌وسومین حراج شمش طلا از ساعت ۱۲ امروز

بیست و سومین جلسه حراج شمش طلای استاندارد از ساعت ۱۲ امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز مبادله ارز و طلای ایران برگزار می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بیست و سومین جلسه حراج شمش طلا درحالی امروز یکشنبه  16 اردیبهشت ماه از ساعت 12 الی 16 در مرکز مبادله ایران برگزار خواهد شد که  طی 22 جلسه حراج حضوری برگزار شده در این مرکز، حدود 3 تن شمش طلا مورد معامله قرار گرفته است.

با موافقت بانک مرکزی، از هفته جاری تولیدکنندگان داخلی شمش طلا و سایر واردکنندگان شمش طلا که مشمول رفع تعهد صادراتی نیستند، امکان عرضه شمش در مرکز مبادله ارز و طلای ایران را دارند.

بیست  و سومین حراج شمش در دو بخش عمده و خرد برگزار می شود و متقاضیان می توانند حداکثر 25 شمش طلای استاندارد در هفته تقویمی خریداری کنند.

لازم به ذکر است وجه الضمان مبلغ 3 میلیارد و500 میلیون ریال (350 میلیون تومان) به ازای هر قطعه شمش طلای استاندارد است. متقاضی خرید می توانست تا ساعت 24 روز شنبه مورخ 15 اردیبهشت ماه 1403 مبلغ وجه الضمان را پرداخت کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مایکروسافت استفاده از ابزار هوش مصنوعی تشخیص چهره را برای پلیس آمریکا ممنوع کرد
  • بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید
  • سرطان اسرائیل در روز‌های پایانی
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • آغاز بیست‌وسومین حراج شمش طلا از ساعت ۱۲ امروز
  • بازگشت پرشکوه هاوال با H۶
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی 
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • شیراز؛ اولین شهر ایرانی که صاحب یک روز در تقویم شد