Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالحمید امامی معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران «آخرین وضعیت مالی درآمدها، بدهی ها و مطالبات شهرداری تهران» را ارائه کرد و خبر از کاهش 7 درصدی هزینه های جاری شهرداری تهران داد.

به گزارش برنا؛ در سیصد و پانزدهمین جلسه علنی شورا، عبدالحمید امامی معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گزارش خود را در خصوص «آخرین وضعیت مالی درآمدها، بدهی ها و مطالبات شهرداری تهران» ارائه نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با قید اینکه در این دوره مدیریت شهری اقدامات خوبی صورت گرفته است گفت: در این دوره نسبت به دوره‎های قبل پروژه‌های بزرگ تونل سازی و پل و... ساخته نشد در عوض کارهای زیربنایی جدی صورت گرفت که زیر بناهای توسعه شهری تهران هستند و مبنای این توسعه انضباط مالی بوده است.

معاون مالی شهردار تهران اضافه کرد: باید فرایندها، قوانین و رفتارهای ثابتی داشته باشیم که بتواند توسعه را شکل دهد. با ایجاد سامانه‌های متعدد در زمینه‌های مختلف از جمله هوشمندسازی و رفتن به سمت دیجیتالیزه شدن در حوزه فاوا، تا اجرای تفاهمنامه‌ها و قراردادهایی با دستگاه‌های مختلف زمینه ریل‌گذاری توسعه آینده فراهم شده است.

امامی با اشاره به اینکه باید اعتماد مردم را جلب کرد چراکه اعتماد یکی از زمینه های توسعه است افزود: درآمدهای شهرداری در چهارسال ۹۶ تا ۱۴۰۰ سیر صعودی دارد و هزینه های جاری همیشه کمتر از هزینه‎های عمرانی است. مثلا منابع شهرداری در شش ماهه نخست ۲۷ هزارتا رشد داشته است و 7 درصد صرفه‎جویی صورت گرفته است. همچنین با اصلاح ساختار مناقصه‎ها امکان دست بردن هر شخصی در این سامانه منتفی شده است.

او ادامه داد: جمع کل منابع شهرداری در چهار سال ۸۳ هزار میلیارد و جمع کل مصارف آن ۸۹ هزار میلیارد است و درمورد بدهی ها هم با توجه به سیاست شورا مبنی بر عدم افزایش بدهی‎ها، این بدهی‎ها را کاهش دادیم اما متاسفانه بدهی‎های بانکی شهرداری به علت شرایط اقتصادی کشور افزایش داشته است.

امانی در مورد بدهی‌های شهرداری با بیان اینکه سیاست شورا عدم افزایش بدهی‌ها بوده است و آن را در پیش گرفتیم گفت: اصل بدهی‌ها را کاهش نیز دادیم اما بدهی‌های بانکی موجود از دوره گذشته سهم بدهی شهرداری را بالابرده است. به گونه‌ای که در اوراق مشارکت و برات کارت‌ها، سه هزار و ۵۰۰ میلیارد در تمام دوره‌ها را به نتیجه رساندیم و دو هزار و ۳۰۰ میلیارد نیز برای سال جاری است که قسمتی از آن به حساب شهرداری واریز شده است.

امانی گفت: ۳۴ هزار میلیارد رقم بدهی تا انتهای شهریور ۹۶ است. تسهیلات بانک‌ها ۱۹ هزار میلیارد بوده است که ۵۲ هزار میلیارد می شده و با پرداخت قسمتی از آن به ۵۰ هزار میلیارد رسیده است. اصل بدهی شهرداری همان بدهی‌های بانکی ۱۹ هزار میلیارد از مجموع دوره‌های قبل است. عینا ۵۰ هزار میلیارد به این دوره منتقل شده است.

معاون شهردار تهران گفت: در نتیجه هم اکنون بدهی شهرداری ۶۶ هزار میلیارد است. موارد دیگری از جمله بدهی به تامین اجتماعی و دارائی نیز وجود دارد. در مجموع ۹ هزار میلیارد پرداخت به بانک‌ها و طلبکاران داشتیم که در ازای آن ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد اوراق مشارکت دریافت کردیم.

امامی افزود: ۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد از مطالبات خود از دستگاه‌های دولتی را با بدهی به بانک‌ها تهاتر کردیم. بدهی‌های دولت که به صورت کامل شناسایی شده ۳۰ هزار میلیارد است در حالی که برآورد ما در حدود ۶۰ هزار میلیارد از دولت طلبکار هستیم.

معاون شهردار با بیان اینکه رسا تجارت یکی از موضوعات و چالش‌های اصلی اواخر دوره قبل بود ادامه داد:  بیش از دو سال وقت گذاشتیم و آن را بررسی کردیم. رسا تجارت معادل ۲۵ هزار میلیارد تومان به قیمت روز به شهرداری بدهکار است. دو قرارداد ۲ هزار میلیارد تومانی و ۲۰ هزار میلیارد تومانی برای رسا تجارت در نظر گرفته شده بود و شهرداری به آن‌ها ۱۳ هزار میلیارد منابع داده بود. زمانی که ایرادات به رسا تجارت مشخص شد، در نیمه اول سال ۹۶ سه هزار میلیارد را باز گرداندند و حدود سه هزار میلیارد نیز هزینه شد و ۶ هزار میلیارد از پولی که به رسا تجارت ارائه شد باقی مانده بود. ما دوهزار میلیارد از آن را پس گرفتیم و اکنون ۴ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان باقی مانده است که در مجموع از سال ۸۶ تاکنون رقم بدهی به ۲۵ هزار میلیارد رسیده است. در نتیجه ۲۵ هزار میلیارد بدهی مربوط به رسا تجارت است

سید محمود میرلوحی نیز در خصوص بدهی‎های شهرداری نیز گفت: شورای پنجم پایه‎گذار یک تئوری است و توانست عدد 69 هزار میلیارد بدهی را مهار کند منابع پایدار ضامن توسعه همه جانبه تهران است. تهران استحقاق توسعه کافی را دارد و برای توسعه تهران به فراخور نیاز منابع مالی پایدار موجود است و لذا بر ما مشخص می‌شود که ۶۹ هزار میلیارد بدهی را با کار و انظباط مالی حل کرد. اگر این بدهی ها ابطال نمیشد باید به ۱۲۰ هزار میلیارد می‌رسید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جلسه علنی معاون اقتصاد شهرداری تهران شهرداری شهردار تهران رشد شرایط اقتصادی تامین اجتماعی دولت تجارت منابع مالی مطالبات شهرداری هزار میلیارد شهرداری تهران رسا تجارت بدهی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۱۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق

کیفیت هوا در کلان‌شهر تهران امروز با قرار گرفتن روی شاخص ۷۷ در وضعیت هوای سالم (زرد) ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوا امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در دستگاه سنجش کیفیت هوای ایستگاه‌های پیشوا با شاخص ۱۱۱، شریف منطقه دو با شاخص ۱۱۲، فرمانداری شهرری با شاخص ۱۰۱، منطقه ۱۵ با شاخص ۱۰۲ در وضعیت هوای ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار دارد.

بر این اساس سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های باغستان شهریار با شاخص ۵۲، پارک رازی با شاخص ۶۳، پاسداران با شاخص ۹۵، پاکدشت با شاخص ۹۹، پیروزی منطقه ۱۳ با شاخص ۸۲، تهران پارک شکوفه با شاخص ۸۹، دانشگاه تهران با شاخص ۶۷، دانشگاه شهید بهشتی با شاخص ۶۵، ژئوفیزیک با شاخص ۶۸، سرخه‌حصار با شاخص ۵۹، سلامت با شاخص ۸۸، شادآباد منطقه ۱۸ با شاخص ۸۱، در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

همچنین ایستگاه‌های ۹۱، شهرری منطقه ۲۰ با شاخص ۸۱، شهرداری منطقه دو با شاخص ۷۱، شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۷۷، شهرداری منطقه ۲۱ با شاخص ۷۹، شهرداری منطقه ۲۲ با شاخص ۶۷، علم و صنعت با شاخص ۵۲، قرچک با شاخص ۷۹، مسعودیه منطقه ۱۵ با شاخص ۶۹، ملارد با شاخص ۵۳، میدان فتح منطقه ۹ با شاخص ۹۱، ورامین با شاخص ۸۲ و وردآورد منطقه ۲۲ با شاخص ۸۸ در موقعیت هوای سالم (زرد) ثبت شدند.

به این ترتیب، سنجش کیفیت هوا در ایستگاه‌های آتی‌ساز با شاخص ۴۱، اتوبان محلاتی منطقه ۱۴ با شاخص ۳۷، امام خمینی با شاخص ۴۶، پردیس با شاخص ۲۹، پونک با شاخص ۴۱، چشمه با شاخص ۳۶، دماوند با شاخص ۲۲، رباط‌کریم با شاخص ۳۶، قدس با شاخص ۳۴، لواسانات با شاخص ۲۹ در موقعیت هوای پاک (سبز) ثبت شدند.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 747756

دیگر خبرها

  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • آزادی زندانی بدهی مالی توسط پزشک یاسوجی
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو
  • مطالبات دولتی شهرداری قم پرداخت نشد
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • کلنگ بی‌قرار شهرداری؛ بیخ گوش سنگلج
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو
  • تامین مالی طرح‌های صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکار است
  • تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکاران است
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق