Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک نویسنده کتاب گفت: گذراندن ایام اوج گیری کرونا برای کودکان سخت‌تر است آنان از نظر روحی و روانی با تنگ‌نا روبرو هستند لذا نیازمند پر کردن اوقات فراغت به شیوه‌های متفاوتی برای آنها هستیم.

مجید ملامحمدی در گفت‌وگو با میزان پیرامون توجه به توصیه‌های بهداشتی برای مقابله با ویروس کرونا گفت: برای جلوگیری از گسترش ویروس و توجه به دستورات بهداشتی که از سوی وزارت بهداشت برای مردم ارائه شده بسیار مهم و ضروری است، برای از بین بردن این بیماری نیازمند اتحاد هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار در حوزه ادبیات اینجا کلیک کنید

وی در همین راستا ادامه داد: قرنطینه و در خانه ماندن برای از بین بردن زنجیره گسترش شیوع بیماری کرونا بسیار مهم است و همه ما در مقابل این جریان مسئول هستیم، اگر گروهی به توصیه‌ها توجه کنند و تعدادی دیگر این دشواری را بر خود تحمیل نکنند نمی‌توان بر نابودی این بیماری کمر بست، با این حال امیدوارم همان تعداد معدود نیز که به توصیه‌های بهداشتی توجه ندارند، متوجه عواقب عمل خود باشند.

ملامحمدی پر کردن اوقات فراغت برای مردمی که در خانه مانده‌اند را ضرورت دانست و بیان کرد: من یک نویسنده هستم و طبعا خواندن کتاب را به عنوان بهترین رویکرد در ایام تعطیلات و اوقات فراغت پیشنهاد می‌دهم لذا معتقدم مطالعه می‌تواند کاری بس ارزشمند برای تک تک افراد باشد و به آن‌ها برای گذراندن تعطیلات کمک فراوانی کند.

وی به گذراندن اوقات فراغت کودکان در ایام قرنطینه کرونا اشاره و ابراز کرد: برای گذر از دشواری‌های خانه‌نشینی و برطرف کردن مشکلات باید نگاهی متفاوت به مسئله داشت، از طرفی گذراندن این ایام برای کودکان سخت‌تر است آنان از نظر روحی و روانی با تنگ‌نا روبرو هستند لذا نیازمند پر کردن اوقات فراغت به شیوه‌های متفاوتی برای آنها هستیم.

ملامحمدی مطالعه کودکان و نوجوانان را زیر نظر والدین مهم دانست و تصریح کرد: مطالعه کودکان و نوجوانان سبب می‌شود تا بتوانیم به اطلاعات آنان بی‌افزاییم در عین حال توسعه آگاهی یعنی تدبر درست و پیشرفته را برای جامعه رقم بزنیم، لذا مطالعه برای گروه سنی کودک و نوجوان با توجه به علایق و سلایق آنان همواره باید در برنامه آن‌ها دیده شود البته این مطالعه نیازمند همراهی والدین است، از این رو والدین باید به کتاب‌های این گروه سنی حساس توجه ویژه‌ای داشته باشند.

ملامحمدی به تعطیلی ادارات در کنار سایر اماکن اشاره و تاکید کرد: باید به این نکته توجه کرد که تعطیل شدن برخی ادارات و ایجاد طرح فاصله گذاری اجتماعی برای محدود کردن ساکنان شهر‌ی تنها برای مهار بیماری و سلامت تک تک افراد جامعه از پیر و جوان گرفته تا کودکان و غیره به اجرا گذاشته شده بنابراین احترام به این قوانین احترام به سلامتی خود و خانواده هایمان است.

وی در همین راستا اظهار کرد: توجه به توصیه‌های بهداشتی در کنار آرامش روحی امری مهم و تاثیرگذار برای شکست دادن بیماری کرونا محسوب می‌شود، زیرا سلامتی جسمی در کنار سلامتی روحی باید مورد توجه قرار بگیرد، لذا عمل به توصیه‌های بهداشتی، مطالعه و خواندن دعا و ارتباط با پروردگار متعال می‌تواند راه را برای کسب آرامش فراهم کند، توسل به «ائمه معصومین (ع)» همچنین متوسل شدن به «امام زمان (عج)» کاری بس ارزشمند و پر فضیلت است.

وی در مورد مطالعه کتاب‌های مذهبی خاطر نشان کرد: مطالعه کتاب‌های مذهبی که تعداد آن‌ها کم نیست عملی ارزشمند است و کمک می‌کند تا افراد توان بیشتری را به لحاظ روحی برای مقابله با بیماری کرونا و همراهی گروهی داشته باشند و زمان بیشتری را در منزل باقی بمانند.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار ادبیات ویروس کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار ادبیات ویروس کرونا توصیه های بهداشتی اوقات فراغت توصیه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۱۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی

حسن عسکری در نخستین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان سنندج اظهار داشت: ارتقای شاخص دسترسی مردم به کتاب و کتابخانه در تمامی مناطق شهری و روستایی امری مهم و ضروری در راستای توسعه فرهنگی است.

وی عنوان کرد: کتابخانه‌های عمومی به عنوان یکی از متولیان حوزه کتاب به منظور توسعه سطح خدمات خود، نیازمند حمایت سایر دستگاه‌ها و نهاد‌ها به ویژه در مناطق روستایی و حاشیه شهر‌ها است.

عسکری بیان کرد: بر این اساس برخی دستگاه‌ها که دارای ساختمان‌های بلااستفاده در مناطق روستایی و حاشیه شهر‌ها هستند می‌توانند حق انتفاع این مکان‌ها را به منظور راه‌اندازی کتابخانه در اختیار نهاد کتابخانه‌های عمومی قرار دهند.

فرماندار سنندج با بیان اینکه ارتقای سرانه مطالعه یکی از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی است، افزود: راه‌اندازی کتابخانه امری عام‌المنفعه است و باید از ظرفیت خیرین نیز در این زمینه استفاده شود.

وی اضافه کرد: سنندج یکی از شهر‌های فعال کشور در زمینه فعالیت خیرین است و باید از این ظرفیت به منظور توسعه کتابخانه‌های عمومی استفاده کرد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان نیز در این جلسه بیان کرد: ترویج فرهنگ مطالعه وظیفه‌ای همگانی است و همه دستگاه‌ها و نهاد‌ها باید در این زمینه مشارکت داشته باشند.

معصومه حسنی‌خونسار با تاکید بر اینکه کتابخانه‌های عمومی باید به صورت ویژه مورد توجه مسئولان قرار گیرد، افزود: مسئولان از جمله فرمانداران می‌توانند با تخصیص اعتبارات مناسب از این نهاد فرهنگی به صورت ویژه حمایت کنند.

وی گفت: در حال حاضر برخی از کتابخانه‌های عمومی به ویژه در روستا‌ها دارای مشکلات عمرانی و کمبود تجهیزات هستند که این امر می‌تواند آسیب جدی به حوزه فرهنگ و به ویژه نحوه خدمت رسانی در کتابخانه‌های عمومی وارد کند.

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان سنندج نیز در این جلسه عنوان کرد: سنندج در حال حاضر دارای ۲۳ باب کتابخانه عمومی است که از این تعداد ۱۵ باب نهادی و بقیه مشارکتی است.

محمد بهرامی با اشاره به اینکه هم اکنون ۳۰۰ هزار جلد کتاب در کتابخانه‌های عمومی شهرستان سنندج در اختیار علاقه‌مندان قرار دارد، عنوان کرد: هم اکنون بالغ بر ۱۸ هزار نفر در کتابخانه‌های عمومی شهرستان عضویت دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • میانه ظرفیت ایجاد و احداث کتابخانه مرکزی را دارد
  • اجرای طرح کتابخانه فرهنگی سیار برای اوقات فراغت زائران حج
  • تحریر زندگی شهدای کودک و نوجوان حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • استقلال، خودشکوفایی و تعالی در گرو اوقات فراغت
  • ضرورت توجه به حجاب وعفاف در جامعه
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • عضویت 106 هزار نوجوان در کانون های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی