Web Analytics Made Easy - Statcounter

نازنین رضایی یکشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: دریافت واکسن برای گروه های هدف از حدود ۱۰ روز پیش تاکنون در شهرستان اوز آغاز شده اما مردم چندان تمایلی به تزریق واکسن نشان نمی دهند.

وی بیان کرد: تزریق واکسن در بین افراد بالای ۷۰ سال شهرستان اوز همچنان زیر ۶۰ درصد و سنین بالای  ۵۰ سال نیز تاکنون بر خلاف انتظار هنوز به ۴۵درصد نرسیده و استقبال همچنان ضعیف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضایی ادامه داد: بر اساس بررسی های انجام شده به نظر می رسد نگرانی و البته عدم اعتماد به اثربخشی واکسن ها دلایل عمده استقبال ضعیف مردم این منطقه از تزریق و دریافت واکسن است.

وی بیان کرد:هیچ گونه مشکل و کمبودی در زمینه واکسن برای گروه های هدف در شهرستان اوز وجود ندارد.

رییس شبکه بهداشت و درمان اوز گفت: از جمله شایعات بی اساس و گزاره های منفی این است که تزریق واکسن و تشکیل‌ آنتی‌بادی در بدن فرد ، سبب بدتر شدن بیماری می‌شود که این از اساس کذب است.

وی با بیان اینکه مردم نباید نگرانی داشته باشند چرا که دریافت و تزریق واکسن به مراتب بهتر و ایمن تر از عدم دریافت آن برای هر فردی است، گفت: اوضاع در شهرستان بسیار وخیم و بحرانی است.

رضایی افزود: به عنوان یک پزشک از زمان بروز کرونا در کشور تاکنون به این میزان دل نگران نبوده ام و تحمل شرایط  هم اینک برای کادر بهداشت و درمان بسیار سخت شده است.

او گفت: یکی از نگرانی ها در پیک پنجم کرونا قدرت سرایت خیره کننده نوع دلتاست که همچنان در دنیا و ایران در حال چرخش است، این نوع بسیار مسری است و تاکنون بیشترین قدرت سرایت در بین جهش ها را داشته است.

رضایی افزود: نگرانی بالاتر در خصوص پیک پنجم و حجم بالای مراجعه کنندگان این است که بیشترین میزان بیماران بستری هم اینک به صورت خانوادگی هستند.

وی بیان کرد: شیوع در این سویه جدید بی نهایت بالا و حتی سرایتش از آبله مرغان نیز خطرناک تر وبالاتر پیش بینی شده است و حتی مواردی بوده که در همین شهرستان اوز یک فرد ناقل در یک دورهمی ساده و خانوادگی تمام شرکت کننده ها در آن جمع را آلوده کرده است.

رضایی گفت: همچنین بر اساس بررسی ها دوره ناقل بودن در کرونای دلتا به بیش از ۱۴ روز و حتی تا بالای سه هفته نیز گزارش شده است و این اوضاع نگرانی و وضعیت بیمارستان ها و حوزه درمان را نیز بیش از پیش وخیم تر کرده است.

او از مردم و شهروندان خواست بیش از این باری بر دوش کادر بهداشت و درمان نیفزایند و با رعایت پروتکل های بهداشتی، پرهیز از دورهمی ها و تجمع های خانوادگی  و عدم شرکت در مراسم و آیین ها برای خروج از این وضعیت بغرنج و نابسامان و بسیار شکننده این روزهای کرونایی در منطقه و شهرستان، یاری گر مجموعه دانشکده علوم پزشکی لارستان و حوزه درمان باشند.

او با بیان اینکه ما از مردم و شهروندن فهیم توقع داریم که همدل و همراه کادر بهداشت و درمان باشند، گفت: برخورد با خاطیان  و ناقض کنندگان پروتکل های بهداشتی در حوزه وظایف علوم پزشکی نیست و ما تنها هشدارهای لازم را می دهیم و انتظارمان از مردم نیز همراهی و رعایت اصول و پروتکل هاست.

شهرستان اوز در فاصله حدود ۳۶۰ کیلومتری شیراز واقع شده است.

وضعیت کرونا همچنین در جنوب فارس و شهرستان های زیرمجموعه دانشکده علوم پزشکی لارستان قرمز و حتی در برخی مناطق ، روستاها و بخش ها نیز فوق قرمز و سیاه گزارش شده است.

در۲۴ ساعت گذشته با فوت یک جوان ۳۶ ساله در لارستان هم اینک شمار جان باختگان کرونایی در سه شهرستان لارستان، خنج و اوز به ۲۶۱ نفر رسیده است.

بر اساس بررسی های انجام شده و بازه زمانی ۲۰ روز گذشته از ۲۰ تیرماه تا ۱۰ امردادماه ۱۴۰۰ شمار افراد جدید مبتلا به ویروس کرونا در منطقه و شهرستان های زیرمجموعه دانشکده علوم پزشکی لارستان ۲ هزار و ۹۱۲ نفر بوده است.

در این بازه زمانی، تعداد ۲۶ نفر از اهالی شهرها و روستاهای لارستان، خنج و اوز بر اثر کرونا جان باختند.

برچسب‌ها ویروس کرونا واکسن کووید 19 لارستان اوز بهداشت و سلامت فارس پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسن کووید 19 لارستان ویروس کرونا واکسن کووید 19 لارستان اوز بهداشت و سلامت فارس بهداشت و درمان شهرستان اوز تزریق واکسن علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۲۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، فاطمه ترکمان اسدی افزود: این آمار شامل ۱۲۱ هزار و ۱۱۸ دز واکسن خوراکی و ۴۰ هزار و ۷۰۰ دز واکسن تزریقی می‌شود.

 او تصریح کرد: واکسن فلج اطفال تکمیلی همزمان با دیگر نقاط کشور برای گروه‌های هدف دارندگان کودک زیر پنج سال شامل فرزندانی که احتمال می‌رود همراه مادران خود در زندان باشند، اتباع خارجی و کارگران فصلی سیار و کودکان ساکن در مراکز تجمعی همزمان با آغاز هفته سلامت شروع شد.

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی همدان گفت: نوبت اول واکسیناسیون از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه به گروه‌های هدف خورانده شد و مرحله بعدی یا همان نوبت دوم یکماه دیگر آغاز می‌شود.

 ترکمان اسدی با بیان اینکه تیم‌های سیار در شهرستان‌های همدان، نهاوند، ملایر و رزن حضور دارند، افزود: برخی افراد غیر بومی در مزارع کشاورزی همدان به صورت فصلی فعالیت دارند بنابراین با شناسایی و مراجعه به این مراکز نسبت به واکسینه کردن کودکان زیر پنج سال در برابر فلج اطفال اقدام می‌شود.

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان