Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، در این آیین رییس‌کل دادگستری استان یزد گفت: افرادی که در دام شیادان فضای مجازی می‌افتادند برای پیگیری دعوایشان مجبور بودند در دادگستری تشکیل پرونده دهند.

غلامعلی دهشیری با قدردانی از همکاری در راه‌اندازی مرکز ادامه داد: این مجموعه علاوه بر حذف پرونده‌ قضایی و حفظ آبروی شهروندان در خصوص احقاق حقوق  افراد می‌تواند موثر واقع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از حضور قاضی و نماینده پلیس فتا برای رسیدگی به شکایت در صورت ضرورت خبر داد و بیان کرد: این مرکز بیشتر جنبه پیشگیرانه دارد و می‌تواند افراد را از افتادن در دام شیادان به شدت دور کند.

همچنین شهردار یزد گفت: در راستای ایفای رسالت‌ اجتماعی به منظور کمک به دستگاه قضایی برای انجام امور مشاوره‌ای و حمایتی و فعالیت‌ پیشگیرانه در برابر برخی جرایم این مرکز در اختیار دادگستری قرار گرفت.

جمال‌الدین عزیزی افزود: مرکز حامی در محل فرهنگسرای شهر واقع در بلوار شهید صدوقی قرار دارد و می‌تواند میزبان زنان و کودکانی باشد که در فضای مجازی دچار آسیب و بزه شده‌اند و برای حل مشکلات اقدام دارد.

وی به اهمیت و ضرورت همکاری با دادگستری در تحقق اهداف در پیشگیری از آسیب‌ها اشاره کرد و گفت: امید است در آینده‌ نزدیک ثمرات و اثرات مثبت فعالیت این مرکز در سطح شهرستان یزد بیش از قبل دیده شود.

استان یزد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.

برچسب‌ها آسیب های اجتماعی دادگستری ستاد پیشگیری یزد شهرداری یزد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی دادگستری ستاد پیشگیری آسیب های اجتماعی دادگستری ستاد پیشگیری یزد شهرداری یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۲۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی

رییس پلیس فتا فراجا از آغاز طرح عملیات پلیس فتا بر علیه تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات و ترویج کنندگان خشونت در فضای مجازی طی سال جاری خبر داد.

به گزارش مهر، سردار وحید مجید رئیس پلیس فتا فراجا گفت: در جهت پاکسازی و ارتقای امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا بر علیه تبلیغ کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجرا است.

این مقام ارشد سایبری خبر داد: در این راستا ۳۴ کار گروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص رصد تارنما‌های مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کرده‌اند.

وی ادامه داد: بر اساس تجزیه، تحلیل و رصد‌های صورت گرفته در فضای مجازی بیش از ۹۰ درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفاً یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری به جهت کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌گردد و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچ گونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و ... به درخواست کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتا فراجا با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش هموطنان در فضای مجازی؛ از کاربران خواست: ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به پلیس فتا گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • سقف کاذب کناف برای پوشاندن سقف خراب
  • فیلم پربـازدید فضای مجازی؛ سخنرانی اقتصادی رئیسی در جنوب تهـران!
  • احداث نخستین مرکز تخصصی نجوم چهارمحال و بختیاری
  • حمله سگ ولگرد به پسر بچه ۱۲ ساله در کرج
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید
  • فیلم/ تلاش برای بازسازی جاده‌های آسیب‌دیده از سیل
  • سوژه جدید فضای مجازی؛ اشک‌های سردار رادان در قم بعد از یک شعار! | فیلم