Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@15:20:46 GMT

خراسان جنوبی محرومیتی از جنس درمان دارد

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۹۴۹۶۶

خراسان جنوبی محرومیتی از جنس درمان دارد

ایسنا/خراسان جنوبی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: هم اکنون مشکل اصلی بیمارستان‌های استان کمبود تعداد متخصص به ویژه متخصص داخلی و عفونی مخصوصا در شهرستان‌های استان است.

سخت است برای درمان یک بیماری پزشکی در دسترس نباشد و مجبور به طی مسافتی به شهرهای استان‌های دیگر باشی حال آنکه فرزندان متخصص این سرزمین‌های کار در استان‌های دیگر را برگزیده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

خراسان جنوبی از جمله استان‌هایی است که پزشکان متخصص حضور در آن را انتخاب نمی‌کنند که شاید بخشی از آن به دلیل نبود زیرساخت‌های رفاهی و امکانات باشد. 

به گزارش ایسنا، مردم خراسان جنوبی مجبورند برای انجام یک جراحی یا ادامه کارهای پزشکی خود به استان‌های مجاور سفر کنند. حال وجود عاملی چون کرونا این سفرها را محدود کرده است‌؛ سفرهایی که باید انجام شود تا درمان ادامه یابد. 

طی چند هفته گذشته، دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برای تامین ۱۳۰ متخصص و فوق تخصص در رشته‌های مختلف پزشکی به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام نیاز کرد. 

کمبود متخصص داخلی و عفونی 

جلال احمدی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه خراسان جنوبی با کمبود متخصص مواجه است‌، به ایسنا گفت: هم اکنون مشکل اصلی بیمارستان‌های استان کمبود تعداد متخصص به ویژه متخصص داخلی و عفونی مخصوصا در شهرستان‌های استان است. 

احمدی اظهار کرد: برای تامین و ماندگاری پزشکان متخصص بارها به وزارت بهداشت اعلام نیاز کرده کرده مکاتبه انجام شده است و هم اکنون به دلیل نبود متخصص، اغلب آن‌ها بویژه متخصصان داخلی و عفونی در این روزهای سخت کرونایی فشار کار بالایی را تحمل می‌کنند. 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: امسال درخواست تامین 120 پزشک متخصص و حدود 10 فوق تخصص در رشته‌های مختلف به وزارت بهداشت، اعلام شده است. 

احمدی اظهار کرد: معمولا متخصصان پزشکی در ماه‌های مهر و آبان هر سال در سطح استانها توزیع می‌شوند و مشخص نیست امسال سهم خراسان جنوبی چه تعداد است. 

مشکلی که سر از یک بیمارستان درآورد 

وی با اشاره به اینکه سال گذشته سهم خراسان جنوبی 81 نفر متخصص بود که از این تعداد 12 نفر در استان حضور نیافتند، اظهار کرد: ۷۰ درصد علت ماندگار نشدن پزشکان متخصص و فوق تخصص در خراسان جنوبی نبود زیرساخت‌های مناسب رفاهی است. 

فرزاد فیروزی، مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی نیز چندی پیش  در حاشیه بازدید استاندار خراسان جنوبی از بیمارستان میلاد بیرجند بیان کرد: کمبود پزشک متخصص مهمترین مشکل بیمارستان حضرت ابوالفضل العباس (ع) میلاد ۳ بیرجند است که باعث شده بخش قابل ملاحظه‌ای از ظرفیت بیمارستان غیرفعال باشد. 

وی افزود: براساس اعلام مدیرعامل بیمارستان میلاد ۴۰ درصد ظرفیت بیمارستان فعال است و ۶۰ درصد امکان ارتقای ظرفیت خدمات درمانی دارد که امیدواریم با تامین پزشک متخصص بتوان ظرفیت‌ها را ارتقا داد. 

وی گفت: بیمارستان میلاد با وجود امکانات بسیار منظم و مطلوب، ظرفیت‌های خالی قابل توجهی دارد که با افزایش پزشکان متخصص می‌توان این ظرفیت را فعال کرد. 

مدیر درمان تامین اجتماعی استان خراسان جنوبی اظهار کرد: با دستور استاندار خراسان جنوبی در این بازدید کارگروهی تشکیل خواهد شد تا طبق توافقی که بین وزارت بهداشت و سازمان تامین اجتماعی منعقد شده است پزشکان متخصص دانشگاهی بتوانند علاوه بر مراکز دانشگاهی در این بیمارستان هم فعالیت داشته باشند و خدمات بیمارستان ارتقا پیدا کند. 

کمبود پزشک بعد دیگری از محرومیت خراسان جنوبی است که مردم آن سال‌هاست از آن رنج می‌برند. به راستی که می‌تواند درد و رنج سفر از نهبندان به مشهد را برای انجام یک عمل جراحی کوچک درک کند؟ 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی درمان بيمارستان پزشک متخصص دانشگاه علوم پزشکی بیرجند داخلی و عفونی پزشکان متخصص وزارت بهداشت خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۴۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد امام جمعه باخرز از وضعیت تنها بیمارستان شهرستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی،حجت الاسلام والمسلمین توکلی امام جمعه باخرز در خطبه‌های نمازجمعه با انتقاد از وضعیت تنها بیمارستان این شهرستان گفت: ۱۰ سال از افتتاح بیمارستان شهرستان محروم باخرز میگذرد و مسئولان استانی صدای این مردم را نمی‌شنوند و بار‌ها از تریبون نماز جمعه در این خصوص صحبت شده است. او افزود:آنچه که این مردم ولایت مدار و شهید‌پرور تقاضا دارند راه‌اندازی و تجهیز کامل این بیمارستان است.

وی با اشاره به بلااستفاده بودن اتاق عمل در این بیمارستان به دلیل نبود جراح و متخصص افزود:چرا باید تجهیزات اتاق عمل در این شهرستان خاک بخورد و کسی به فکر نیست؟ چرا در این دولت مردمی که به صورت شبانه روزی در راستای حل مشکلات مردم تلاش میکند کسی برای تجهیز کامل بیمارستان و پزشک متخصص و بیهوشی و جراح اقدامی نمیکند؟

 امام جمعه باخرز به موضوع نداشتن صرفه اقتصادی برای حضور جراح و متخصص در بیمارستان اشاره کرد و گفت:چرا می‌گویند این موضوع صرفه اقتصادی ندارد؟ آیا زمانی که جوانان این مرز و بوم در جبهه‌های حق علیه باطل شهید شدند آنها هم به منافع اقتصادی فکر میکردند؟

دیگر خبرها

  • انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • رشته‌های عفونی و خون متقاضی کمتری دارند/ شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم
  • رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند
  • مسوولان برای درمان سراغ پزشکان معروف می روند
  • ارائه ۱۰ میلیارد تومان خدمات از سوی کمیته امداد در سال گذشته
  • برپایی بیمارستان صحرایی در روستای فرهاد اباد دلفان-لرستان
  • انتقاد امام جمعه باخرز از وضعیت تنها بیمارستان شهرستان
  • بیمارستانی برای درمان محرومین/ اینجا خدمت حال و هوای دیگری دارد
  • خودکشی یک پزشک دیگر؟ / جزئیات درگذشت یک پزشک زنِ متخصص روماتولوژی