Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-30@00:31:48 GMT

"سِرُم" کم است؟

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۹۵۵۲۱

'سِرُم' کم است؟

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر سید حیدر محمدی، درباره خبر‌هایی مبنی بر کمبود سِرُم جهت استفاده بیماران کرونا در کشور، گفت: یکی از سرم‌سازان ما داشت خطوط تولیدش را اصلاح می‌کرد که ان‌شاءالله قول داده‌اند که تا پایان ماه خطوطش را برگرداند و سایر سرم‌سازان هم قول داده‌اند که کمبود سرم این تولیدکننده را جبران کنند و ان‌شاءالله مشکلی نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه البته سِرُم فقط برای بیماران مبتلا به کرونا مصرف نمی‌شود، بلکه برای سایر بیماران نیز می‌تواند مورد نیاز باشد، گفت: در حال حاضر از آنجایی که هوا گرم است، مردم دچار دهیدراتاسیون (کم آبی بدن) می‌شوند و این موضوع منجر به کم آبی بدن‌شان می‌شود و سرم برایشان تجویز می‌شود. اکنون بیماران کرونا هم اضافه شده‌اند و این موارد باعث شده که مصرف سرم به صورت ناگهانی چند برابر شود. یعنی هم به دلیل گرمای هوا و نیاز برخی افراد به سرم و همچنین مصرف مربوط به بیماران مبتلا به کرونا، مصرف سرم افزایش یافته است و در عین حال یکی از شرکت‌هایمان هم در حال بازسازی خطوط تولیدش است.

محمدی با بیان اینکه به سایر شرکت‌های تولیدکننده سرم اعلام کردیم که تولیدشان را افزایش دهند، گفت: طی جلسه‌ای که با سرم‌سازان داشتیم، قرار شده که ماهیانه یک میلیون سرم بیشتر از ظرفیت قبلی‌شان تولید کنند و از ابتدای شهریور هم آن شرکت سرم سازی که در حال بازسازی خطوطش بود، بازمی‌گردد و آن هم ۴.۵ میلیون سرم به صورت ماهیانه اضافه می‌کند.

وی ادامه داد: قبلا ماهیانه حدود ۱۰ میلیون سرم تولید می‌کردیم که اکنون تقریبا به ۱۱ میلیون رسیده است و اگر آن شرکتی که در حال بازسازی خط تولیدش است، برگردد، تقریبا ماهیانه ۱۵.۵ میلیون سرم در کشور تولید می‌شود؛ بنابراین نهایتا تا اواخر شهریور تولید سرم به ۱۵.۵ میلیون در ماه افزایش می‌یابد.

محمدی تاکید کرد: در حال حاضر هم مشکلی در حوزه تولید سرم نداریم و قرار شد که شرکت‌ها تولیدشان را افزایش دهند و مشکل رفع می‌شود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو سرم میلیون سرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۵۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبض برق این مشترکان ۲۴ برابر می‌شود

عبدالامیر یاقوتی، استفاده از کولر گازی به جای کولر آبی در مناطق عادی و معتدل کشور را با افزایش ٣ برابری مصرف برق و افزایش ٨ برابری نرخ برق همراه دانست که در مجموع قبض برق مشترک خانگی را به ٢٤ برابر افزایش می‌دهد.

به گزارش همشهری آنلاین، وی تعیین الگوی مصرف برق هر منطقه را بر اساس قانون و با تاکید بر حفظ رفاه اجتماعی و فرصت‌های مدیریت مصرف ذکر و تصریح کرد: به طور معمول ٧٥ درصد مشترکان برق هر منطقه، نسبت به الگوی مصرف تعیین شده، برق کمتری مصرف می‌کنند.

وی الگوی مصرف مناطق عادی در فصل گرم را ٣٠٠ کیلووات ساعت عنوان کرد و افزود: هزینه برق مشترکان خانگی که از کولر‌های آبی استفاده می‌کنند در هر دوره ٢ ماهه حدود ٨٠ هزار تومان است که در صورت جایگزینی کولر گازی، مصرف سرمایشی از ١٠٠ تا ١٢٠ کیلووات ساعت به بیش از ٧٠٠ کیلووات ساعت افزایش می‌یابد که با احتساب مصرف سایر لوازم برقی، مصرف دوره بیش از ٣ برابر افزایش و از ٣٠٠ کیلووات ساعت به حدود ٩٠٠ تا ١٢٠٠ کیلووات ساعت می‌رسد و مشترک باید بیش از ٢ میلیون تومان هزینه برق پرداخت کند.

یاقوتی با اشاره به تقسیم بندی کشور به ٥ اقلیم آب و هوایی شامل مناطق گرم یک تا ٤ و مناطق عادی گفت: تقریباً ٨٠ درصد مشترکان خانگی در مناطق عادی و معتدل مانند شمال غرب و شمال شرق کشور ساکن هستند که استان‌های تهران، زنجان، قزوین، همدان و لرستان، اغلب مناطق استان کردستان و کرمانشاه همچنین بخش‌هایی از اصفهان را در بر می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟
  • قبض برق این مشترکان ۲۴ برابر می‌شود
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • یک گرم چای سنواتی هم تاکنون در چرخه مصرف قرار نگرفته است
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • چای سنواتی تاکنون در چرخه مصرف قرار نگرفته است