Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اطلاعات خارجی روسیه با رد اتهام‌زنی‌های سایبری واشنگتن، گفت ادعا‌های آمریکا درباره دخالت روسیه در انتخابات میان‌دوره ۲۰۲۱ با هدف توجیه شکست احتمالی حزب دموکرات است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «سرگئی ناریشکین» رئیس اطلاعات خارجی روسیه بامداد دوشنبه گفت کشور‌های غربی در حال طرح‌ریزی اقدامات تحریک‌آمیز پیش از انتخابات این کشور در ماه سپتامبر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ناریشکین طی مصاحبه تلویزیونی درباره روابط مسکو با غرب توضیح داد: «اطلاعات روسیه مطلع است که غرب در فکر تنش‌زایی پیش از انتخابات پارلمانی است. ادعا‌های آمریکا درباره دخالت روسیه در انتخابات میان‌دوره ۲۰۲۱ با هدف توجیه شکست احتمالی حزب دموکرات است».

ریاست‌جمهوری روسیه چندی قبل اعلام کرد که انتخابات مجلس دومای این کشور ۱۹ ماه سپتامبر (۲۸ شهریور ماه) برگزار می‌شود.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی درباره اتهام‌زنی‌های کشور‌های غربی به روسیه مبنی بر مسموم کردن «الکسی ناوالنی» چهره معارض کرملین، اظهار داشت: «سرویس اطلاعات خارجی از حقیقت مسمومیت ناوالنی با خبر است».

رئیس اطلاعات خارجی روسیه همچنین افزود: «اظهارات [جو]بایدن [رئیس‌جمهور آمریکا]درباره مشکلات ادعایی رئیس‌جمهور [ولادیمیر]پوتین احتمالا توسط جنیفر ساکی سخنگوی کاخ سفید طراحی شدند و نه توسط سرویس اطلاعاتی آمریکا».

ناریشکین درباره اتهامات آمریکا به روسیه مبنی بر حملات سایبری به آمریکا نیز تصریح کرد: «ادعا‌های سایبری علیه روسیه، بخشی از ماجراجویی آمریکا برای یافتن یک دشمن خارجی است».

چند روز پیش «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا با ادعای اینکه ممکن است واشنگتن به دلیل حملات سایبری وارد جنگی واقعی با یک قدرت جهانی شود، روسیه را به‌صورت غیرمستقیم تهدید کرد.

رسانه‌های آمریکا ماه پیش گزارش دادند حمله سایبری گسترده به زیرساخت‌های یک شرکت تولید و توزیع گوشت قرمز (شرکت «جی‌بی‌اِس») موجب اختلال گسترده در فعالیت این شرکت در استرالیا، کانادا، آمریکا و برزیل شده است.

پیش از این اظهارات ناریشکین مبنی بر دخالت غرب در امور داخلی این کشور، «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با ادعای مؤثر بودن اعمال تحریم‌ها علیه روسیه، مدعی شد که مسکو از نظر اقتصادی قدرت به شمار نمی‌آید و به همین دلیل عوارض جانبی تحریم‌های اقتصادی بر آن اثر می‌گذارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اتهام زنی سایبری ماجراجویی آمریکا روسیه اطلاعات خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۵۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ژنرال انگلیسی: برای کی‌یف سخت است جلوی حمله مسکو را بگیرد

رئیس ارتش انگلیس با اشاره به ضعف دفاع اوکراین، اذعان کرد کی‌یف با «جنگ دشواری» در مقابل پیشروی‌ نیروهای روسیه قرار دارد.

به گزارش ایسنا، مسئله ضعف دفاع اوکراین توسط بسیاری از مقامات غربی و رسانه‌ها برجسته شده است و احتمال می‌رود حتی با وجود کمک‌های گسترده‌ای که از سوی غرب به خصوص آمریکا به اوکراین سرازیر می‌شود، این کشور نتواند در مقابل قدرت روسیه به پیروزی برسد.

«تونی راداکین»، رئیس ارتش انگلیس در گفت‌وگو با روزنامه فایننشال تایمز بیان کرد: «فضای غمگین و ناامید کننده‌ای دفاع اوکراین را احاطه کرده و این کشور با جنگ دشواری در مقابل پیشروی نیروهای روسیه مواجه شده است.»

وی گفت: غرب نسبت به توان دفاعی اوکراین بدبین است و برای کی یف سخت خواهد بود که جلوی حمله مسکو را بگیرد. روسیه حملات دوربرد موثرتری نسبت به سال گذشته انجام داده است.

این اظهارات رئیس ارتش انگلیس درحالی مطرح می‌شود که پیش از این بارها مقامات غربی و حتی اوکراینی اذعان کرده‌اند که روسیه در بسیاری از موارد چندین برابر از اوکراین جلوتر است؛ موضوعی بدیهی که رسانه‌های آمریکایی از جمله تلویزیون سی‌ان‌ان پیشتر به آن پرداخته‌اند.

روزنامه فایینشال تایمز می‌نویسد پس از ماه‌ها عدم قطعیت درباره استراتژی غرب در اوکراین، راداکین با خوشبینی تمام درباره موقعیتی صحبت می‌کند که تمام کشورهای ناتو دغدغه «خرج بیشتر پول» را دارند. اما حتی خود اوکراین هم شک دارد که آیا حجم جدیدی از کمک‌ها می‌تواند به ثبات موضع متزلزل‌شده‌اش کمک کند یا خیر.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ژنرال انگلیسی: برای کی‌یف سخت است جلوی حمله مسکو را بگیرد
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • واکنش مسکو: به قطعنامه سلاح‌های هسته‌ای در فضا
  • معاون وزیر دفاع روسیه به اتهام دریافت رشوه برکنار شد
  • پایان ماجراجویی آمریکا در آفریقا
  • فرانسه خواستار تحریم روسیه به اتهام انتشار اخبار جعلی شد
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد را به اتهام فعالیت‌های سایبری از سوی سپاه تحریم کرد
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد را به اتهام فعالیتهای سایبری از سوی سپاه تحریم کرد
  • چین اتهامات آمریکا درباره تبادلات پکن و مسکو را رد کرد